0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepsi bir arada hangi markada? Cevap net.http://www.pclabs.com.tr/2012/06/10/musteriyi-en-cok-memnun-eden-otomobil-markasi-belli-oldu-mercedes/
Japon araçları gerçekten sorunsuz ve masrafsız, ama bazı mekanik hataların olmadığınıda söyleyemeyiz. Sibop yakalayan , kol çıkaranda oluyor. Almanlar japonlara kıyasla , oldukça narin ve kompleks yapılara sahipler. Sorun yaşayan çok fazla oluyor, kronik , mekanik vs. olarak. Tamamen kişilerin beklentilerine göre araçlar tercih edilebilir, satıldığı rakamlarda aynı, japonların satış politikaları gayet iyi, almanlar bu konuda reziller, ama bizim türk insanı tepkisiz olduğu için maalesef onlarda japonlar kadar satıyor. Bana gelince, ilk defa alman arabasına bindim, öncesinde 1 yıl japon aracı kullandım, ne kadar sıkıntı yaşarsam yaşayayım, almana binerim, benim algılarıma göre, araç her yönden üstün. 10bin km de bir motor da yaptırsa, sürekli kronik sorunda yaşatsa, sipariş verince 3-4ayda beklense alman aracına binerim, sürüş zevki olarak, hb bir corolladan çok ötede c segmentinde, yeni golfüde test ettim, o da aynı şekilde. Fiyat baremi olarak yukarı çıkıldığında, gt86 çok güzel bir alternatif olur, ama onuda test sürüşü yapmadan karar veremem, tr de gezen bir test aracı var, yakalayabilirsem bir ara süreceğim.
Alper bey sıkıntıya rağmen Alman'a aracına binerim demişsiniz. Demekki ziyadeyisle memnun kaldınız.
Alper bey alman araclarına biraz fazla taviz veriyor. 10binde motor atsamda yine binerim demiş. Bu durumun mali durumla alaksı var bende çok zengin olsam s serisine binerim hersene model yenilerim sıkıntı değil yada alma gücüm varsa 2 senede bir d premium değiştiririm örnekler çoğalabilir. Yanlış anlaşılmasın alper beyin çok zengin olduğunu iddaa etmiyorum sadece yorumlarını alım gücüne bağlıyorum. Bnce alper beyin yıllık en az 15-20bin tl araca ayıracak mali gücü var demek oluyor bu dsg sorun çıkartsa ne olur çıkartmasa ne olur en fazla yolda kalırsın yani. Bu söylediklerim benim yorumlarım yanlış anlaşılmasın.
Param yok ama, 4 yıl garantim var, otomobil bana göre sadece a noktasından b noktasına gitmeye yarayan bir cihaz değil sadece. Direksiyondayken insanın bazı beklentileri var, burda da insan ödediği paranın hakkını almak istiyor, aksi takdir de 7-8bin tl ye çok güzel kuş serileri var, kaportası boyası düzgün, 1-2 aylık sanayi tecrübesi ve yaklaşık 1000-1500tl lik yedek parça ile, hiçbir zaman yolda kalınmaz, lpg zaten hepsinde standart, yakıt tüketimi de oldukça düşük, sorunsuz makine işte.