Anket

Toyota Alırmısınız ?

Alırım
138 (72.3%)
Almam
53 (27.7%)

Toplam Oy Verenler: 189

Gönderen Konu: Yine Toyota Alır mısınız ?  (Okunma sayısı 47699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Toyota Alır mısınız ?
« Yanıtla #120 : Şubat 28, 2013, 19:39:44 »
2.el alacam ve servisle uğraşmak zorunda kalmayacağım, sanayiye çekerim arabayı istediğimi yaptırırım sitem edeceksemde ustaya ederim :)

En mantıklısı şahsen bende 2.el almak istiyorum çünkü garanti yüzünden adım atamıyoruz. Ee bir de kendim uğrakmak istiyorum servisiyle.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Şubat 28, 2013, 19:44:18 »
Ertan bey Adana'da topu topu 2 servis var . Biri yeni açıldığı için oraya hiç gitmek istemedim . Aracı aldığım yere gittim sürekli . Merkezide 50 kere aradım hep döneceğiz dediler fakat beni 2  aya yakın oyaladılar ve halen dönmüş değiller .Benim sorunumu en son servis mecbur kaldığı için halletti . Normalde her servis sonrası 5-10 gün sonra arayıp müşteri memnuniyeti için puan alan merkezde bu sefer nedense aramadı .

Hukuki yolu da bir ara düşündüm fakat en son servis piston ve sekman değişimini kabul etti sorunun çözüldüğü konusunda da şimdilik bir şey söyleyemiyorum daha 2500 km  yol yaptım . İnşallah çözülmüştür .
Çevremde bahsettiğiniz işlemler yapılan arkadaşlarımdan sorun yaşayan kalmadı.Zaten sorunlu parçalarda onlar yani dolayısıyla çözülmüştür muhtemelen.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Şubat 28, 2013, 19:57:28 »
Çevremde bahsettiğiniz işlemler yapılan arkadaşlarımdan sorun yaşayan kalmadı.Zaten sorunlu parçalarda onlar yani dolayısıyla çözülmüştür muhtemelen.

İnşallah çözülmüştür . Bu açıklama içinde teşekkürler .
İnanın sorunun çözülmesini kendimden çok aracın bundan sonraki sahibi için istiyorum . Ben en fazla 60000 bilemedin 70000 km de bu aracı satmayı düşünüyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #123 : Şubat 28, 2013, 20:01:15 »
İnşallah çözülmüştür . Bu açıklama içinde teşekkürler .
İnanın sorunun çözülmesini kendimden çok aracın bundan sonraki sahibi için istiyorum . Ben en fazla 60000 bilemedin 70000 km de bu aracı satmayı düşünüyorum .
Satma durumuna bir şey diyemem elbetteki.Ancak 60-70000 kmler günümüz araçları için çok az kmler.Yani biraz daha kullanılabilir bence.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Şubat 28, 2013, 20:01:44 »
Valla abi onu bunu bilmem, bu forumda son zamanlarda o kadar gereksiz insanlar var ki adam bana özel mesajdan tehdit savuruyor ama kimsenin bir şey yaptığı yok adamlar Toyotayı geçtim konu içerisinde üyeye saldırganlık yapıyor Örn: Yeni Toyota Auris testinde Toyotacıdan çok VW ci ve Opel ci var şurası şöyle olmuş Aurisin diyoruz adam çıkmış çok gereksiz araç çok saçma alınmaz bu araba halbuki bir bilgisi yok bilgisayar başında öğrendikleriyle yorum yapıyorlar, tamam tipini beğenmezsin dersin ki hoş değil falan ama insanlar o kadar ucuzlaştırmışlar ki kendilerini bilmeden yorum yapıyorlar bu testin sonucuda başta bu arkadaşların sığı düşüncesinden kaynaklanır. Ama bir çoğu benim gibi net konuşamıyor ve eleştiremiyor. Acaba kim benim kadar Aurisin eksik yönlerini ve artı yönlerini ortaya çıkarmış.

Senin sıkıntın bence çözülmesi gereken bir sıkıntı bunu kimse aksini iddia edemez ama bu şekilde burada olmaz.
Senin kadar bende istiyorum sonuca ulaşmayı neticede kolay para kazanılmıyor.
Saygılar benden abi.

Mahmutcum sana birebir cevap vermiyorum çünkü konu daha çok karışır gibi kusuruma bakma lütfen.
opsss bilader derler adama .
ben opelciyim bu saatten sonra ama corollayada binmiş adamız aurisi sırf laf olsun diye test etmiştim.
auris denilen arabanın ne fiyatı makul ne donanımı nede yol tutuşu malzeme kalitesi bana göre !
sen para verdin diye iyi olacak değil di ya ;)
açıkca söylüyorum bu forumda aşırı toyota fanatikliği var. araba alırken teste bile gerek duymayan bir sürü araç sahibi var :)
hatta aylin beyde bunlarda biri. geçen konuları gezerken ilk mesajlarında aurise laf ettirmiyormuş mesela :D
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #125 : Şubat 28, 2013, 20:06:16 »
ben opelciyim bu saatten sonra ama corollayada binmiş adamız aurisi sırf laf olsun diye test etmiştim.
auris denilen arabanın ne fiyatı makul ne donanımı nede yol tutuşu malzeme kalitesi bana göre !
açıkca söylüyorum bu forumda aşırı toyota fanatikliği var. araba alırken teste bile gerek duymayan bir sürü araç sahibi var :)
hatta aylin beyde bunlarda biri. geçen konuları gezerken ilk mesajlarında aurise laf ettirmiyormuş mesela :D
Yanlış anlayamyın ben kimseyi savunmuyorum ama forumda fanatiklik var demişsiniz.Sizdede opel fanatikliği var bu mesajınızdan bunu anlıyorum.Ayrıca bunu yazarken ben olsam düşünürdüm.Sormazlar mı insana madem o kadar opelciydin ve toyotada ne buldunda aldın diye.Hiç bir konuda genelleme yapmayın lütfen.Aramızda objektif o kdar çok üye varki onları üzersiniz bunları diyerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Şubat 28, 2013, 20:07:13 »
Satma durumuna bir şey diyemem elbetteki.Ancak 60-70000 kmler günümüz araçları için çok az kmler.Yani biraz daha kullanılabilir bence.

Doğru diyorsunuz fakat araçtan o kadar soğudum ki inanın bir an önce satıp kurtulmak istiyorum . :(

Sercan abi de bu konuda bir yerde patlıcak ama nerede çok gidiyoruz üstüne .  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Şubat 28, 2013, 20:15:58 »

İşte buydu demek istediğim. :D
BOş boş konuşmak.

Sercan abi de bu konuda bir yerde patlıcak ama nerede çok gidiyoruz üstüne .  ;)

Ne diyim çocuk gibi millet.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Şubat 28, 2013, 20:23:27 »
bu saatten sonra almam , ben artık büyükler  ligindeyim. :)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Şubat 28, 2013, 20:35:49 »
Dizel araba mı olurmuş zaten? İveco dizel olur, İsuzu dizel olur :D

Köşeyi dönersem alacağım araba GT 86 olacaktır ama ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Şubat 28, 2013, 20:42:02 »
Dizel araba mı olurmuş zaten? İveco dizel olur, İsuzu dizel olur :D

Köşeyi dönersem alacağım araba GT 86 olacaktır ama ;)

Araba H1 Station wagon ;) Diğerleri sadece araç :) Hem harika yakıt yakıyor hemde okadar çirkin ve bir okadar terbiyesiz bir araçki tam Pistanbulluk ! Birde paslı tampon ve brushguard takıp sürekli önüne kıran yada yaklaşanları çizeceksin :)) bugün istanbul benim çivimi çıkardı bende inadına H1 alıp onun yollarını belleyeceğim!

H1 !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Şubat 28, 2013, 20:46:42 »
Hum...1 ;)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Şubat 28, 2013, 20:47:49 »
bu saatten sonra almam , ben artık büyükler  ligindeyim. :)

Tunç abiiii benide bir tur attırır mısıınnnnnn

Cenk bey o projenin benzeri forumumuzdan Emre ozana ait herkes zengin olursam süpersport tarzı araçlar alacağım derken o As250 alıp etrafını demir koruma yapıp istanbul trafiğine dalacağım diyordu ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Şubat 28, 2013, 20:49:47 »
Hum...1 ;)

Evet HumVeee. Çok yakıp azgidip hertürlü hatalı sollayıp geri geri park ederken diğer aracın üstüne çıkıp yaya ya yol verenleri arkadan itip otoban farelerini sıkışık trafikte yakalayıp tam gaz arkadan çarpıp eğleneceğim !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #134 : Şubat 28, 2013, 20:51:04 »
Tunç abiiii benide bir tur attırır mısıınnnnnn

Cenk bey o projenin benzeri forumumuzdan Emre ozana ait herkes zengin olursam süpersport tarzı araçlar alacağım derken o As250 alıp etrafını demir koruma yapıp istanbul trafiğine dalacağım diyordu ::)

As250 nin havası yok ama :) parada bende kıllıkda bende modu !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Şubat 28, 2013, 21:19:00 »
ne işiniz var toyotayla kardeşim alın 92 model bir renault 12 toros sw  yedekde dursun :):) bununda altında sürekli yağ oluyor damla damla ustyaa sorudm kardeş bu keçelre bakalım sürekli yağ kaçırıyor damla damla dedim adamdan gelen yılın cevabı :)
abi bunlar traktör gibi araba yağ kaçırması normal fazla takılma üstten ekleriz dedi :):):)
bende dediğini yaptım fazla takılmadım üstten ekliyorum 3-4 ayda bir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Şubat 28, 2013, 22:20:49 »
isMAİL  şikayet var com bir bak bakalım ..Hangi markanın sorunları daha fazla..Opel dediğin araba dah 1000 km olmadan beyin sarsıntısı. geçirmiş corsa  var.Neyse şimdi o iyi o  kötü demiyelim.opel almanların elinde iken iyiydi.
Yani çok beğenmediysen eleştirini 24 yasına uygun olarak yaparsın.
Forumu çirkinleştimeden yorumlarını yap.Sonucta burası toyota kullancıılarının  sohbet ettiği bir ortam.
Buna sen dahil kimse para verip aldıgı bir ürüne başkasının çıkıp kötülemesini, pek kabul etmez.
Ondandır ki Adam 50-60 bin lira verip almış.Bİze eleştirmek yerine hayırlı olsun demek düşer.
o yüzden burada toyota fanatikliği  felan yok.Hatta bu forum kadar arabalarını eleştiren insanlar diğer forumda yok.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Şubat 28, 2013, 22:32:51 »
Konuyu bireysel çatışmalara son vererek sürdürmeliyiz bence.Kimse kimseye kendi fikrini empoze etmek zorunda değil.Bana göre iyi olan size göre iyi olmayabilir.Hatta benim söylediklerime karşıda çıkabilirsiniz.Ancak bunu belirli saygı kuralları içerisinde kalmak koşuluyla yapabilirsiniz.Sizden yaşça büyük,küçüklüğünden çok bu saygıyı bir birey olduğu için göstermek gerekiyor.Sonuçta bu konu eminimki Toyota kullananların memnuniyet oranını öğrenmek amaçlı yapılan oylamadan başka bir amaçla açılmadı.Yani ne Toyotayı yüceltmek nede diğer markaları yermek amacı gütmeden açılmış bir konu.İster 25 senelik Toyota kullanıcısı olalım,istersek 15 senelik başka marka kullanıcısı olalım bu markaların hiçbirisi bizim değil bizler onların müşterisiyiz,avukatı yada fedaisi değiliz.Kendi kullandığımız markayı yüceltmek için diğer marka kullanıcılarını küçümsemeye,onları umursamaz tavırlar içerisinde bulunmaya hiçbirimizin hakkı yok ve olmamalıda.Bu forumun amaçları arasında insanları saygı ve hoşgörü kuralları çerçevesinde birbirleriyle dayanışma içerisinde olması ve bilgi paylaşımını sağlamasıdır.Mersajımı sıkılmadan okuyan tüm herkese teşekkürler,saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Şubat 28, 2013, 22:37:05 »
ne işiniz var toyotayla kardeşim alın 92 model bir renault 12 toros sw  yedekde dursun :):) bununda altında sürekli yağ oluyor damla damla ustyaa sorudm kardeş bu keçelre bakalım sürekli yağ kaçırıyor damla damla dedim adamdan gelen yılın cevabı :)
abi bunlar traktör gibi araba yağ kaçırması normal fazla takılma üstten ekleriz dedi :):):)
bende dediğini yaptım fazla takılmadım üstten ekliyorum 3-4 ayda bir :)
arabam 180 binde daha yağ kaçırma yağ yakma gibi derdimiz yok bu meseleleri galata-fener çatışması gibi uzatmayın bence hiçbir yere varamazsınız kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş arkadaşlar o iyi bu iyi çocukluklarını bırakınız
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Şubat 28, 2013, 23:02:27 »
Türkiye de ikinci aracım toyota oldu bu gidişle 3. de toyota olacak. Bu gün yine müşteri hizmetleri aradı :) aracın 1000 bakımında görüşmek üzere diye telefonkapattılar.

Profesyonel ama içten.... Bir mal alına sadece o malı değil markayıda satın alıyorsunuz.