Anket

Toyota Alırmısınız ?

Alırım
138 (72.3%)
Almam
53 (27.7%)

Toplam Oy Verenler: 189

Gönderen Konu: Yine Toyota Alır mısınız ?  (Okunma sayısı 48405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Toyota Alır mısınız ?
« Yanıtla #140 : Şubat 28, 2013, 23:17:52 »
isMAİL  şikayet var com bir bak bakalım ..Hangi markanın sorunları daha fazla..Opel dediğin araba dah 1000 km olmadan beyin sarsıntısı. geçirmiş corsa  var.Neyse şimdi o iyi o  kötü demiyelim.opel almanların elinde iken iyiydi.
Yani çok beğenmediysen eleştirini 24 yasına uygun olarak yaparsın.
Forumu çirkinleştimeden yorumlarını yap.Sonucta burası toyota kullancıılarının  sohbet ettiği bir ortam.
Buna sen dahil kimse para verip aldıgı bir ürüne başkasının çıkıp kötülemesini, pek kabul etmez.
Ondandır ki Adam 50-60 bin lira verip almış.Bİze eleştirmek yerine hayırlı olsun demek düşer.
o yüzden burada toyota fanatikliği  felan yok.Hatta bu forum kadar arabalarını eleştiren insanlar diğer forumda yok.

İşte bu kadar şeffafız bizler. Bravo abicim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mart 01, 2013, 00:15:14 »
opsss bilader derler adama .
ben opelciyim bu saatten sonra ama corollayada binmiş adamız aurisi sırf laf olsun diye test etmiştim.
auris denilen arabanın ne fiyatı makul ne donanımı nede yol tutuşu malzeme kalitesi bana göre !
sen para verdin diye iyi olacak değil di ya ;)
açıkca söylüyorum bu forumda aşırı toyota fanatikliği var. araba alırken teste bile gerek duymayan bir sürü araç sahibi var :)
hatta aylin beyde bunlarda biri. geçen konuları gezerken ilk mesajlarında aurise laf ettirmiyormuş mesela :D

ismail bey haklısınız, bende laf ettirmiyordum ancak biryere kadar.
ve inanın test sürüşü yapmadan aldım aracı, neden peki test sürüşü yapmadım ? gerek duymadım çünkü, toyota dedim sağlam dedim ve Allah belamı verdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Mart 01, 2013, 00:18:06 »
ismail bey haklısınız, bende laf ettirmiyordum ancak biryere kadar.
ve inanın test sürüşü yapmadan aldım aracı, neden peki test sürüşü yapmadım ? gerek duymadım çünkü, toyota dedim sağlam dedim ve Allah belamı verdi :)

test sürüşü yapmış olsaydında anlayamazdınki mekanik sorunu kardeşim...inş bu araçdan krutulduğunuz zaman aldığınız araç başınızı ağrıtmaz para kolay kazanılmıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #143 : Mart 01, 2013, 00:22:41 »
hay Allah sizden razı olsun Mehmet Bey, keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim tekrar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Mart 01, 2013, 00:32:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Mart 01, 2013, 00:34:26 »

sadece toyota için değil her araç için geçerli hatta sadece araç değil günlük hayatta herşey için geçerli...neticede bir arabaya 40-50 bin gibi rakam ödeniyor...adam evleniyorda hatunla geçinemiyor onu bile boşuıyor :):) aldığı arabayı nikahına alsa ne yazar :) marketten alınan zeytin peynir değilki bu 10 tl para verip ulan olmadı be neyse boşver atarım çöpe ne yapalım diyemezsiniz...:):):) insan başını ağrıtan sürekli servisle muhatap eden bir araçdan kurtuldukdan sonra aynı aracı almaz..o kadar parayı zırt pırt servisle muahatp olmak içinmi verecek...aynı kazık iki kere yenmez yada adam ilk aldık başımız ağrıdı hadi bir daha şansımı deneyelim diye birşey olmaz olsada çok nadir olur öle bir durum...psikolojik bir durum bu...ben auris alıcam allah nasip ederse mart sonu gelecek arabam test sürüşü yapmadım...bende toyota fanatiği bir insanım ama fanatikliğin bile bir ölçüsü var benim ona olan hislerim tek taraflı ise kusura bakmasın ben onu aldatırım :):):) ben sana güvenip test sürüşü dahi yapmayacam sen bana kazık atacan yok öle birşey kardeşim...allah herkesin gönlüne göre versin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Mart 01, 2013, 00:52:58 »
sadece toyota için değil her araç için geçerli hatta sadece araç değil günlük hayatta herşey için geçerli...neticede bir arabaya 40-50 bin gibi rakam ödeniyor...adam evleniyorda hatunla geçinemiyor onu bile boşuıyor :):) aldığı arabayı nikahına alsa ne yazar :) marketten alınan zeytin peynir değilki bu 10 tl para verip ulan olmadı be neyse boşver atarım çöpe ne yapalım diyemezsiniz...:):):) insan başını ağrıtan sürekli servisle muhatap eden bir araçdan kurtuldukdan sonra aynı aracı almaz..o kadar parayı zırt pırt servisle muahatp olmak içinmi verecek...aynı kazık iki kere yenmez yada adam ilk aldık başımız ağrıdı hadi bir daha şansımı deneyelim diye birşey olmaz olsada çok nadir olur öle bir durum...psikolojik bir durum bu...ben auris alıcam allah nasip ederse mart sonu gelecek arabam test sürüşü yapmadım...bende toyota fanatiği bir insanım ama fanatikliğin bile bir ölçüsü var benim ona olan hislerim tek taraflı ise kusura bakmasın ben onu aldatırım :):):) ben sana güvenip test sürüşü dahi yapmayacam sen bana kazık atacan yok öle birşey kardeşim...allah herkesin gönlüne göre versin...

:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Mart 01, 2013, 00:53:17 »
Elektronik işi, avrat işi ve araba işi tamamen şans işidir... Allah hepinize bu işlerde şans versin gardaşlar... ;)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Mart 01, 2013, 01:04:30 »
Aylin Bey merhaba, bende yıllar yılı toyota markasının sağlamlığı ve sorun çıkartmadığı söylemleri üzerine 2010 yılında makyajsız kasa auris satın aldım. Ancak gördüm ki bu söylem daha çok geçmişte kalan ve o zamanları gerçekleyen bir söylemmiş. Amacım kesinlikle markayı kötülemek değil ancak, şu an halen kullanmama rağmen hayatımın sayılı hatalarından biri olarak bu aracı satın almak olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım pronlemler;

50 bin km.'de 1 lt. civarı yağ eksiltme (piston segman ve turbo değişimi (garantiden))
Yanlış yazıyor olabilirim ama ECU güncellemesi (100 km. hızla giderken aracın stop etmesi ve direksiyon kilitlemesi)
Orjinal direksiyon simidi dahil garanti süresi içerisinde 3 direksiyon simidi..(Tamamı garantiden)
Vites topuzu soyulması neticesinde garantiden değişim. Bunların tamamının bir araçta olabileceğini elbette kabul ediyorum. Neticede bir araç milyonlarca parçadan meydana geliyor ancak 0 km. aldığınız aracın başına bunlar ilk 1-2 senede geliyorsa çok özür dilerim ama insanın midesi bulanıyor... Yasal girişim için ne yaptığınız konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Gerçi benim garanti sürem doldu ancak yapılan tüm işlemlere ait elimde belgeler mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Mart 01, 2013, 01:38:50 »
98 yılına kadar olan toyotalarda sorun pek yok.99-2001 arası yine sorunlar var 2002-2006arasındaki araçlarda sorun yok2007 2013 yıllları arasında üretilen  toyotalarda sorunlar var :)Demeeki  yeni kasalarda sorun olmayacak gibi görünüyor.ozaman bekleyip yeni toyotalardan alalım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Mart 01, 2013, 02:35:53 »
toyota berbat bir araba arkadaşlar tofaş bile daha iyi toyotadan bence ... toyota sürekli sorun çıkarıyor ... 55 000 tl verdim avensis aldım bin pişman oldum ... keşke opel alsaydım ismail beyi dinlemedim çok pişmanım ... daha 42 000 de aracım 10 000 de bir servise gidip duruyorum 4 oldu servise gitti araba daha 40 000 de ayıptır bide 8 000 km sonra yine servise gidip bıktım bu sorun yumağından  yani opelim olsaydım hiç gitmezdim  ah benim salak kafam  !!!
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Mart 01, 2013, 02:42:34 »
toyota berbat bir araba arkadaşlar tofaş bile daha iyi toyotadan bence ... toyota sürekli sorun çıkarıyor ... 55 000 tl verdim avensis aldım bin pişman oldum ... keşke opel alsaydım ismail beyi dinlemedim çok pişmanım ... daha 42 000 de aracım 10 000 de bir servise gidip duruyorum 4 oldu servise gitti araba daha 40 000 de ayıptır bide 8 000 km sonra yine servise gidip bıktım bu sorun yumağından  yani opelim olsaydım hiç gitmezdim  ah benim salak kafam  !!!
Abi adamlar pakistanda falan hiluxlara 50000 de bir yağ değişimi yapmıyor bile korkma sen biniver  :P
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Mart 01, 2013, 02:56:13 »
Abi adamlar pakistanda falan hiluxlara 50000 de bir yağ değişimi yapmıyor bile korkma sen biniver  :P
ben idare falan edemem binilmez toyotaya falan artık connect bile auristen daha iyi yol tutuyor ... ayıp yani :P
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Mart 01, 2013, 03:03:03 »
ben idare falan edemem binilmez toyotaya falan artık connect bile auristen daha iyi yol tutuyor ... ayıp yani :P
Haklısın abi sen en iyisi sat kurtul(!)  :islik:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Mart 01, 2013, 03:23:53 »
ya ben daha yeni okudum bu konuyu anlayıştan kibarlıktan iyice uzaklaştık ego tatmin eder olduk kim kime karşı nasıl laf çaksam derdine girmiş aracıyla sorunu olanlar bizle paylaşmış bize burda düşen yardımcı olmak olamıyorsakta biran önce hallolsun dileklerimizi ileterek yol almak kimse parayı kolay kazanmıyor haliyle insanlar bu kadar para harcayıp aldıkları araçlarda sorun olunca canı yanıyor ve de sinirleniyor öne herkes bi şapkasını önüne koysun otursun düşünsün ya benim başıma gelseydi nolurdu diye ben burda kimseye akıl vericek durumda değilim kimse beni yanlış anlamasın çoğunuz benden büyüksünüz benim dediğim şey az bişey sakin olalım kalp kırmak çok kolay kazanmak çok zor bu tarz fikir ayrışmaları içinde inanın değmez haddimi aştıysam kusura bakmayın :)
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Mart 01, 2013, 08:51:24 »

Farkındaysanız bu ortamda foruma ilk defa yazıyorum ama artık dayanamadım Aylin bey sizin amacınız bağcıyı dövmek, üzüm yemek ya da üzümünüzün parasını geri almak değil aksi takdirde onca sayfada ve konularda sizin için üzülen diğer insanlarıda görürdünüz sanki sadece Mehmet bey size dua etmiş diğerleri beddua etmiş gibi yorum yazmışsınız insanların hakkını yiyorsunuz gerçekten ama gerçekten ayıp bu mesaja verdiğiniz cevabada inanın birşey yazmayacağım çünkü sayfalardır günlerdir anlamadığınız şeyi size ki se anlatamaz...

Geçmiş olsun ve Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Mart 01, 2013, 09:19:19 »

Çok iyi be  abi çok güldüm :lol: :lol: :rofl: :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Mart 01, 2013, 09:55:41 »
ya ben daha yeni okudum bu konuyu anlayıştan kibarlıktan iyice uzaklaştık ego tatmin eder olduk kim kime karşı nasıl laf çaksam derdine girmiş aracıyla sorunu olanlar bizle paylaşmış bize burda düşen yardımcı olmak olamıyorsakta biran önce hallolsun dileklerimizi ileterek yol almak kimse parayı kolay kazanmıyor haliyle insanlar bu kadar para harcayıp aldıkları araçlarda sorun olunca canı yanıyor ve de sinirleniyor öne herkes bir şapkasını önüne koysun otursun düşünsün ya benim başıma gelseydi nolurdu diye ben burda kimseye akıl vericek durumda değilim kimse beni yanlış anlamasın çoğunuz benden büyüksünüz benim dediğim şey az bişey sakin olalım kalp kırmak çok kolay kazanmak çok zor bu tarz fikir ayrışmaları içinde inanın değmez haddimi aştıysam kusura bakmayın :)
Enes cim haklısın sonuçta ben arabamdan memnunum elektronik aksamı çok olan bi araba alsaydım bende arkadaşlar gibi şikayet ederdim büyük dağın karı da büyük olur ne ya 50 bin tl vercem kafam patlicak sinirden alırım 15 e babalar gibi binerim benim aracın arıza verme ihtimali %20 lerde (otmt camlar abs klima vs) arkadaşların aldığı araçlarda %80-90  hiç kafa ağrıtmaya değmez herkese saygılar
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 96 Corolla GLİ
    • www.bereketli44.meb.k12.tr
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #158 : Mart 01, 2013, 10:08:57 »
biliyorum uygun bir baslıga yazamadım ama affedin dostlar.
1999 model 1.6 luna corolla ile 1.6 terra nın nasıl bir farkı var.
bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi? araba bakıyorum bu aralar
Malatya/Yazıhan-Bereketli KÖyü İlköğretim Okulu
www.bereketli44.meb.k12.tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Mart 01, 2013, 10:21:01 »
biliyorum uygun bir baslıga yazamadım ama affedin dostlar.
1999 model 1.6 luna corolla ile 1.6 terra nın nasıl bir farkı var.
bilen arkadaslar yardımcı olabilir mi? araba bakıyorum bu aralar
İbrahim toprağım meraba google da araçların markalarını yazıp teknik özelliklerini karşılaştırabilirsin görüntülerine de bakabilirsin biraz fikir verir sanırım
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.