Anket

Toyota Alırmısınız ?

Alırım
138 (72.3%)
Almam
53 (27.7%)

Toplam Oy Verenler: 189

Gönderen Konu: Yine Toyota Alır mısınız ?  (Okunma sayısı 47698 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 96 Corolla GLİ
    • www.bereketli44.meb.k12.tr
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Yine Toyota Alır mısınız ?
« Yanıtla #160 : Mart 01, 2013, 10:26:57 »
İbrahim toprağım meraba google da araçların markalarını yazıp teknik özelliklerini karşılaştırabilirsin görüntülerine de bakabilirsin biraz fikir verir sanırım

eyvallah topragım saolasın
Malatya/Yazıhan-Bereketli KÖyü İlköğretim Okulu
www.bereketli44.meb.k12.tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Mart 01, 2013, 10:35:09 »
Adama derler ki ''Aga iyi güzel de başka ne alıcan ? ''
Hb istiyorum full aracın tadını almışım dahada cc olmayan kararan ayna olmayan aracın pedalına basmam.
Sattım 2010 u etti 33-34 ee sonra ne alıcan?
Opel desen boşunu alamazsın golfun boşu 37-38 lira,c4 desen 2 sene sonra dağılır 25 e zor satarsın,japondur honda alırım desen dream anca alırsın boş boş gezersin.
9 yıldır kullanıyorum onlarca araca bindim bu paralara bu kadar dolu aracı nerde bulacağız.Sağlam fikri olan çıksın yarın satarım ama alternatif olmadan yumurtaya pazarlık yapıyoruz gibi geliyor bana.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Mart 01, 2013, 10:44:19 »
Adama derler ki ''Aga iyi güzel de başka ne alıcan ? ''
Hb istiyorum full aracın tadını almışım dahada cc olmayan kararan ayna olmayan aracın pedalına basmam.
Sattım 2010 u etti 33-34 ee sonra ne alıcan?
Opel desen boşunu alamazsın golfun boşu 37-38 lira,c4 desen 2 sene sonra dağılır 25 e zor satarsın,japondur honda alırım desen dream anca alırsın boş boş gezersin.
9 yıldır kullanıyorum onlarca araca bindim bu paralara bu kadar dolu aracı nerde bulacağız.Sağlam fikri olan çıksın yarın satarım ama alternatif olmadan yumurtaya pazarlık yapıyoruz gibi geliyor bana.
Ümit bey artık 98-99 bi golf 4 alıp binsinler
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Mart 01, 2013, 10:48:37 »

Farkındaysanız bu ortamda foruma ilk defa yazıyorum ama artık dayanamadım Aylin bey sizin amacınız bağcıyı dövmek, üzüm yemek ya da üzümünüzün parasını geri almak değil aksi takdirde onca sayfada ve konularda sizin için üzülen diğer insanlarıda görürdünüz sanki sadece Mehmet bey size dua etmiş diğerleri beddua etmiş gibi yorum yazmışsınız insanların hakkını yiyorsunuz gerçekten ama gerçekten ayıp bu mesaja verdiğiniz cevabada inanın birşey yazmayacağım çünkü sayfalardır günlerdir anlamadığınız şeyi size ki se anlatamaz...

Geçmiş olsun ve Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

dikkat ediyorumda son 1 haftadır bölüm yöneticisi-site yönetici olan kişiler bana hep ters mesajlar atıyor ve sizin attığınız bu mesajlardan sındım usandım artık !
amacınızı çok iyi anlıyorum, tartışma yaratıp konuyu kilitlemek ancak ben bu tartışmaya maal olacak konuyu erkenden de başlatabilirim dilerseniz.

Size bir şey sormak istiyorum, daha önce aracında sorun olupta aracını geri iade eden bir üyeniz vardı, onun TOYOTA YAĞ YAKMA SORUNU ile  ilgili yazısını ve örnek dökümanlarını neden siteden kaldırdınız,  bunu herkes biliyorumu ?
Toyata ile aranazıda nasıl bir işbirliğiniz var ?
Kaç yıldan bu yana üyeyim ben buraya ama daha yeni bana saygısız yazma gereği hissettiniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #164 : Mart 01, 2013, 10:51:30 »
toyota berbat bir araba arkadaşlar tofaş bile daha iyi toyotadan bence ... toyota sürekli sorun çıkarıyor ... 55 000 tl verdim avensis aldım bin pişman oldum ... keşke opel alsaydım ismail beyi dinlemedim çok pişmanım ... daha 42 000 de aracım 10 000 de bir servise gidip duruyorum 4 oldu servise gitti araba daha 40 000 de ayıptır bide 8 000 km sonra yine servise gidip bıktım bu sorun yumağından  yani opelim olsaydım hiç gitmezdim  ah benim salak kafam  !!!

umarım bir gün dilediğiniz gibi bir araca binmek nasip olur sizede...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #165 : Mart 01, 2013, 11:03:01 »
Allah herkesin gönlüne göre versin sözün bittiği yer daha ne diyelim
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Mart 01, 2013, 11:09:32 »

Farkındaysanız bu ortamda foruma ilk defa yazıyorum ama artık dayanamadım Aylin bey sizin amacınız bağcıyı dövmek, üzüm yemek ya da üzümünüzün parasını geri almak değil aksi takdirde onca sayfada ve konularda sizin için üzülen diğer insanlarıda görürdünüz sanki sadece Mehmet bey size dua etmiş diğerleri beddua etmiş gibi yorum yazmışsınız insanların hakkını yiyorsunuz gerçekten ama gerçekten ayıp bu mesaja verdiğiniz cevabada inanın birşey yazmayacağım çünkü sayfalardır günlerdir anlamadığınız şeyi size ki se anlatamaz...

Geçmiş olsun ve Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Mart 01, 2013, 11:47:46 »
dikkat ediyorumda son 1 haftadır bölüm yöneticisi-site yönetici olan kişiler bana hep ters mesajlar atıyor ve sizin attığınız bu mesajlardan sındım usandım artık !
amacınızı çok iyi anlıyorum, tartışma yaratıp konuyu kilitlemek ancak ben bu tartışmaya maal olacak konuyu erkenden de başlatabilirim dilerseniz.

Size bir şey sormak istiyorum, daha önce aracında sorun olupta aracını geri iade eden bir üyeniz vardı, onun TOYOTA YAĞ YAKMA SORUNU ile  ilgili yazısını ve örnek dökümanlarını neden siteden kaldırdınız,  bunu herkes biliyorumu ?
Toyata ile aranazıda nasıl bir işbirliğiniz var ?
Kaç yıldan bu yana üyeyim ben buraya ama daha yeni bana saygısız yazma gereği hissettiniz ?

Aylin kardeşim bak yapma etme sen biliyormusun o konunun neden kaldırıldığını ? bilmeden tamini olarakmı yorum yapıyorsun ?  bizleri mahkemeye vermekle tehtit ettiler ? haberin varmı ?

birde imzandaki o küfür kaldırırsan sevinirim aksi halde ben yaptırımda bulunmak zorunda kalıcam ;)  as razbiram bılgarski ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #168 : Mart 01, 2013, 11:51:14 »
birde imzandaki o küfür kaldırırsan sevinirim aksi halde ben yaptırımda bulunmak zorunda kalıcam ;)  as razbiram bılgarski ;)

:rofl: Adam king
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Mart 01, 2013, 12:02:30 »
Aylin kardeşim bak yapma etme sen biliyormusun o konunun neden kaldırıldığını ? bilmeden tamini olarakmı yorum yapıyorsun ?  bizleri mahkemeye vermekle tehtit ettiler ? haberin varmı ?

yazıları birleşik yazınca küfür gibi olmuş, aslını düzelttim :) maşallah gözde radar gibi sizin :)

konunun özüne gelince, şimdi sizi mahkemeye vermekle tehdit eden toyotadan konuşalım isterseniz biraz.
Toyota neden YAĞ YAKMA PROBLEMİ olan aracı geri iade alır ve fatura bedelini geri öder, önce bunu bir sorgulamak gerekiyor ama tehdit aldığınız için burada onunla ilgili yorum yapamıyoruz.

Birde bu hareketi ile toyota bu davranışı ilede yağ yakma problemini doğruluyormu ? bence doğruluyor. bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Yine toyota alırım diyenlerin toyotanın bu tutumunu gözden geçirmesini ve aynı olayın kendi başlarına geldiğini düşünerekten yorum yapmasını beklerdim ben.
Ama nedense çoğu forumdaş toyotanın avukatı gibi maşşalah, anlıyorum aracınızdan soğumak istemiyorsunuz ancak dediğim gibi bu sizinde başınıza gelebilir.
bugün toyotanın bana ve benim gibi birçok insanı mağdur etmesi konusu içine birgün sizde dahil olabilirsiniz. benim asıl anlatmak istediğim budur ! araç güzel mi çok güzel ancak satış sonrası hizmet alamayacaksam neden toyota ?? bence herkes bunu sorgulamalı kendi içinde ...

Saygılar
Aylin YILMAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Mart 01, 2013, 12:09:06 »
vaayy millet coşmuş yine. :) beyler anlamıyormusunuz anlatamıyormuyum ? corollam vardı diyoum anladınız sanırım. bıkkınlık getirdi diyoum burayıda anlamışsınızdır. sattım kurtuldum diyorum :D
astra aldım oh be dedim. ;)
şikayet var'da doğrudur bir sürü opel şikayeti var. ama bakın bakalım opel kaç adet toyota kaç adet araç satmış türkiye'de.(türkiyede demezsek dünyanın en çok satanı diyorsunuz belirtmek istedim :) )
illaki satış oranına göre arıza oranıda artar. basit bir istatistik buda ;)
valla ben opel aldım memnunum. toyotadan daha iyi bir araba bana göre bende bunu savunuyorum. !
siz opele sallarken iyi forumda ben toyotaya laf deyince neden hopluyorsunuz anlayamadım  ;)
OPEL WIR LEBEN AUTOS :)[/b]
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #171 : Mart 01, 2013, 12:12:33 »
Aylin bey,

Toyota Club forumunda olduğunuzu hatırlatmat isterim. Napalım yani? Toyota Pazarlama Türkiye A. Ş. Kötü diye forumu mu kapatalım? Toyota'dan tamamen vaz mı geçelim? Tüm üyeler satıp araçlarını Honda mı alsın?

Amacınızı anlamış değilim ben hala. Üyelerimizi Toyota'dan vaz geçirmek mi istiyorsunuz? Toyota Türkiye'yi mi eleştirmek istiyorsunuz? Aracınızın geri mi iadesini istiyorsunuz? Yoksa D) Yukarıdakilerin Hepsi mi? :)

Ölçüyü kaçırdığınız için tabi ki de yönetimden uyarı alacaksınız. Sorun bakalım Özer bey hiç yönetimden uyarı aldı mı? Yazdıklarını yazarken de, kaldırırken de hep forum yönetiminin yanındaydı...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #172 : Mart 01, 2013, 12:24:34 »
vaayy millet coşmuş yine. :) beyler anlamıyormusunuz anlatamıyormuyum ? corollam vardı diyoum anladınız sanırım. bıkkınlık getirdi diyoum burayıda anlamışsınızdır. sattım kurtuldum diyorum :D
astra aldım oh be dedim. ;)
şikayet var'da doğrudur bir sürü opel şikayeti var. ama bakın bakalım opel kaç adet toyota kaç adet araç satmış türkiye'de.(türkiyede demezsek dünyanın en çok satanı diyorsunuz belirtmek istedim :) )
illaki satış oranına göre arıza oranıda artar. basit bir istatistik buda ;)
valla ben opel aldım memnunum. toyotadan daha iyi bir araba bana göre bende bunu savunuyorum. !
siz opele sallarken iyi forumda ben toyotaya laf deyince neden hopluyorsunuz anlayamadım  ;)
OPEL WIR LEBEN AUTOS :)[/b]
İsmail kardeş hangi arabayı aldığın önemli değil memnunsan bitmiştir yani bu konuyu neden bu kadar uzatıyonuz anlamadım (herkes için söylüyorum şikayeti olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun memnun olanlarda bırakın memnuniyetlerini yaşasınlar forum hesap sorma yada o iyi bu iyi yeri değil arkadaşlar sıkıntısı olanlar yasal mercilere başvursunlar ne bilim başka bi çaresi olmalı yani saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Mart 01, 2013, 12:25:18 »
yazıları birleşik yazınca küfür gibi olmuş, aslını düzelttim :) maşallah gözde radar gibi sizin :)

konunun özüne gelince, şimdi sizi mahkemeye vermekle tehdit eden toyotadan konuşalım isterseniz biraz.
Toyota neden YAĞ YAKMA PROBLEMİ olan aracı geri iade alır ve fatura bedelini geri öder, önce bunu bir sorgulamak gerekiyor ama tehdit aldığınız için burada onunla ilgili yorum yapamıyoruz.

Birde bu hareketi ile toyota bu davranışı ilede yağ yakma problemini doğruluyormu ? bence doğruluyor. bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Yine toyota alırım diyenlerin toyotanın bu tutumunu gözden geçirmesini ve aynı olayın kendi başlarına geldiğini düşünerekten yorum yapmasını beklerdim ben.
Ama nedense çoğu forumdaş toyotanın avukatı gibi maşşalah, anlıyorum aracınızdan soğumak istemiyorsunuz ancak dediğim gibi bu sizinde başınıza gelebilir.
bugün toyotanın bana ve benim gibi birçok insanı mağdur etmesi konusu içine birgün sizde dahil olabilirsiniz. benim asıl anlatmak istediğim budur ! araç güzel mi çok güzel ancak satış sonrası hizmet alamayacaksam neden toyota ?? bence herkes bunu sorgulamalı kendi içinde ...

Saygılar
Aylin YILMAZ

araç alırken gözü kapalı alınmaz işte Aylin , bende dizel D4D kullanıyorum, aracım Yaris, ama neden yaris tercih ettim ?  sence neden ? auris alamazmıydım ?

1-  Yarisin yağ yaktığını hiç duymadım

2- yariste ve Auriste aynı motor kullanılıyor ancak Yaris daha hafif motor daha az zorlanıyor ;)

3- Yaris ve Auriste aynı debriyaj kullanılıyor ama yine yarisin kasası hafif ve debriyaj daha rahat , daha az yük altında işini yapıyor ;)

4- Yeni kasa yarisin şase kodu sorunlu olduğu söylenen şase kodları arasında yok

ben bunları göz önünde bulundurup Auris parasına yaris aldım, aynı paraya 2000TL fark ile Auris alabiliyordum ama 2000TL den kaçmadım bu sorunlardan kaçtım ve aracım şuan 12000KM ye geldi ve yağ çubuğunda çok şükür hiç azalma yok.  ilk bakıma 2000km de girdim 10 bin bakımına haftaya girecek .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #174 : Mart 01, 2013, 12:35:44 »
Hayırlı cumalar..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #175 : Mart 01, 2013, 12:36:22 »
Aylin bey,

Toyota Club forumunda olduğunuzu hatırlatmat isterim. Napalım yani? Toyota Pazarlama Türkiye A. Ş. Kötü diye forumu mu kapatalım? Toyota'dan tamamen vaz mı geçelim? Tüm üyeler satıp araçlarını Honda mı alsın?

Amacınızı anlamış değilim ben hala. Üyelerimizi Toyota'dan vaz geçirmek mi istiyorsunuz? Toyota Türkiye'yi mi eleştirmek istiyorsunuz? Aracınızın geri mi iadesini istiyorsunuz? Yoksa D) Yukarıdakilerin Hepsi mi? :)

Ölçüyü kaçırdığınız için tabi ki de yönetimden uyarı alacaksınız. Sorun bakalım Özer bey hiç yönetimden uyarı aldı mı? Yazdıklarını yazarken de, kaldırırken de hep forum yönetiminin yanındaydı...

yalvarırım şu ölçüyü kaçırdığım noktaları bana bir belirtin artık !
özelden olur bu forumda olur farketmez, bende yanlışlarımı göreyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Mart 01, 2013, 12:40:58 »
Birde bu forumdaki bir konu hakkında konunun tamamen kaldırılması konusunda bölüm yöneticisine talepte bulunmuştum.
Benim açtığım bir forum ve yanlış bilgiler paylaştığımı farkettim, insanları yanlış bilgilendirdiğimi dile getirdim ancak hala o konu duruyor, kilitli ama duruyor hala.
bu talebin haftalarca bekletilmesinin sebebi nedir bilmiyorum ve merakta etmiyorum ancak o konu hatalıydı (Toyotanın yağ yakmasının normal olduğunu anlattığım konu-zamanında benimde sorun olduğuna inanmak istemediğim dönemde yazdığım bir konuydu-siz bilirsiniz o konuyu ) lütfen bu konuyu kapatınız, yanlış bilgiler içermektedir o konu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #177 : Mart 01, 2013, 12:45:30 »
Alıntı
TOYOTA YAĞ YAKMA SORUNU ile  ilgili yazısını ve örnek dökümanlarını neden siteden kaldırdınız,

Toyota öyle bir tırsmışki, mahkemeye verecekmiş, gerçi verse ne yazar artık her kes biliyor, ve her geçen gün dava açanların sayısı çoğalıyor, emsal karar da var...allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #178 : Mart 01, 2013, 12:49:20 »
Aylin bey,

Aslında hiç te fena fikir değil yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #179 : Mart 01, 2013, 12:50:14 »
Toyota öyle bir tırsmışki, mahkemeye verecekmiş, gerçi verse ne yazar artık her kes biliyor, ve her geçen gün dava açanların sayısı çoğalıyor, emsal karar da var...allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim

Tam dediğiniz gibi kemal bey, sanırım konunun sıkı takipçisiniz ve yazdıklarımı anlayanlardan biride sizsiniz :) (şimdi bu yorumumada deli cevaplar gelecektir , hazırlıklıyım ama :)