Anket

Toyota Alırmısınız ?

Alırım
138 (72.3%)
Almam
53 (27.7%)

Toplam Oy Verenler: 189

Gönderen Konu: Yine Toyota Alır mısınız ?  (Okunma sayısı 47688 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Toyota Alır mısınız ?
« Yanıtla #80 : Şubat 28, 2013, 14:39:58 »
28.02.2013 - Saat 13:35 itibarı ile oylama sonucu ;
araç alacak olsam yine toyota Alırım Diyenler   - 35 kişi
araç alacak olsam yine toyota Almam Diyenler -  12 kişi

Siz forumdaşlara, bu sonuç neyi ifade ediyor ?  35/12 ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Şubat 28, 2013, 14:58:29 »
  Benzini erken bitip sorunu gene firmaya bağlayan çok titiz insanlar var. Nedeni de farz_ı misal katalogta 8.2 lt yazıyordu benimki neden 9.5 lt yakıyor. Ama burada karalama kampanyası düzeltilmiş gibi bir durum var. Yıllardan beri kullanıp aracı 500.000 km'yi devirende var. 1000 km gidip kapı gıcırtısından rahatsız olanda. Demek ki zevkler-tercihler tam bir muamma.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Şubat 28, 2013, 15:04:29 »
Abi konu yağ yakma değişsin ama özünde konu yağ yakmayla alakalı değil ki, Toyotayı kötülemek konunun özü ben buradaki konuşmalardan bunu anlıyorum.

Abi Türkiye ithalatçısı ve servisleri en azından benim muhatap olduğum servis bu sorun konusunda tek kelime ile berbat . Dolayısıyla servisi ve ithalatçısı berbat bir firmanın ürününü bir daha alıp kullanmam ürün istediği kadar iyi olsun .

Konunun özü hakkında toyotayı kötüleyenler haksız diyemem . Bir soruna bir firma 2 yılda çözüm bulamıyorsa veya çözümü bildiği halde müşterilerine bu çözümü sunmuyorsa o müşterilerin bu firmayı kötülemeleri en doğal hakları . Toyota bu saydığım firmalardan ikinci guruba giriyor ki durum daha vahim çözüm belli olmasa birazcıkta olsa toyotaya hak verecem fakat toyota çözümü bildiği halde salağa yatıyor . Ben revizyonu kabul ettim buna rağmen bana ne çektirdiklerini kimse bilemez . Bundan sonrada kimse benden toyota iyidir malının arkasındadır sözleri beklemesin .Zaten bir sorunun olup olmaması konusunda yağ lambasını gösterge olarak kabul eden ve başka bir şeye bakmaya tenezzül etmeyen bir firmadan bir halt olmaz .  >:(

Ben bu sorunu yaşamamış olsaydım da görüşüm yine yukarıdaki gibi olurdu .Sorunu yaşamış olmam dolayısıyla toyotaya karşı biraz daha öfkeliyim .

Toyotayı savunanlarda haksız diyemem . Savunduklarına göre araçlarından ve toyotanın hizmetinden memnunlar ki savunuyorlar umarım daim olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Şubat 28, 2013, 15:28:21 »
28.02.2013 - Saat 13:35 itibarı ile oylama sonucu ;
araç alacak olsam yine toyota Alırım Diyenler   - 35 kişi
araç alacak olsam yine toyota Almam Diyenler -  12 kişi

Siz forumdaşlara, bu sonuç neyi ifade ediyor ?  35/12 ?

Valla abi onu bunu bilmem, bu forumda son zamanlarda o kadar gereksiz insanlar var ki adam bana özel mesajdan tehdit savuruyor ama kimsenin bir şey yaptığı yok adamlar Toyotayı geçtim konu içerisinde üyeye saldırganlık yapıyor Örn: Yeni Toyota Auris testinde Toyotacıdan çok VW ci ve Opel ci var şurası şöyle olmuş Aurisin diyoruz adam çıkmış çok gereksiz araç çok saçma alınmaz bu araba halbuki bir bilgisi yok bilgisayar başında öğrendikleriyle yorum yapıyorlar, tamam tipini beğenmezsin dersin ki hoş değil falan ama insanlar o kadar ucuzlaştırmışlar ki kendilerini bilmeden yorum yapıyorlar bu testin sonucuda başta bu arkadaşların sığı düşüncesinden kaynaklanır. Ama bir çoğu benim gibi net konuşamıyor ve eleştiremiyor. Acaba kim benim kadar Aurisin eksik yönlerini ve artı yönlerini ortaya çıkarmış.

Senin sıkıntın bence çözülmesi gereken bir sıkıntı bunu kimse aksini iddia edemez ama bu şekilde burada olmaz.
Senin kadar bende istiyorum sonuca ulaşmayı neticede kolay para kazanılmıyor.
Saygılar benden abi.

Mahmutcum sana birebir cevap vermiyorum çünkü konu daha çok karışır gibi kusuruma bakma lütfen.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Şubat 28, 2013, 15:30:21 »
2008 senesinde ev almak için eski aracımı sattım,ama en uygun fiyatlısından bir araca mutlak ihtiyacım vardı.2500TL ye Lada Samara 93 model aldım.Yaklaiık 1000Tl masraf yaptım.Arabayı dışardan görseniz dalga geçerdiniz.(okulda öğrencilerim dahi dalga geçiyordu benle :)) Neyse arada sırada olan parça değişimleri dışında, ki onlarında ömrü dolmuştu,3,5 sene bu araca tepe tepe bindim.Ne tatillere ne pikniklere gittik ve inanın bir defa bile yolda kalmadı.İşte sorunsuzluksa benim bu aracımda gayet sorunsuzdu.Varsın kliması otm camı olmasın.Aracın kalbi çalışıyormuydu evet,yağ yakıyormuydu asla,temel görevi getir götürü yapıyormuydu,fazlasıyla...Avensis'i aldıktan sonra inanın satmaya kıyamadım....
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Şubat 28, 2013, 15:42:04 »
Benim anlatmak istediğim, konu sorunsuzluksa 3500TL lik bir araçta gayet sorunsuz olabiliyor..Yanlış anlaşılmasın..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Şubat 28, 2013, 15:42:23 »
Dizel toyotaya bulaşmam açık ve seçik olarak söylüyorum d4-d ifadesini gördüğümde bi duruyorum ondan sonra tamam falan diyorum 1.4 2.0 fark etmiyor ama benzinlisine kesinlikle laf etmem çünkü hakkını veriyorlar açıkça benzinli araç almak isteyenlere öneririm ve kendimde alırım babamada aldırırım ki 7 senelik bir toyota kullanıcısıyız 2001 corolla aldık ve 1 kez bile yolda bırakmadı he bu kullanımada bağlı ama kesinlikle bir sorun çıkartmadı ve babam son dönemlerde avensise hasta fırsat kolluyor diyebilirim 0 bir avensis alıp kullanmak istiyor benide çeken bir yanı var yaris auris ve avensise gözüm kapalı yatırım yaparım da yaptırırım da ama şu anda olan dual vvt-i corollaya pek bulaşmak istemem kötü motor mu değil ama vvt-i'ın üzerine biraz daha verimli yapılmaya çalışan ve vvt-idan verimsiz olan motor (avensis 1400 kg şehir dışı 5.3 yakarken corolla 1200 kg 5.7-5.8 yakıyor fabrika verisine göre konuşuyorum !!! ) corollaya verilecek olan paranın üzerine 5.000 daha koymaya çalışır ve direk avensise yumulurum. Bence bir markayı yererken direk tek motor ve model üzerinden konuşmamak lazım diğer model ve motor seçeneklerini gözden geçirmek gerekir çünkü tek ürettikleri araç veya motor D4-D değildir !!! Marka arkasında durmuyor deniliyor ama e11 corollalarda da fabrika çıkışlı yumuşak segman olayından dolayı yağ eksiltme mevcuttu ama firma sahiplerini geri çağırıp sandık motor değişimi yaptı yada yanlış hatırlamıyorsam üst kapak değişimi yaptı bu arkasında durmamaksa diyecek birşeyim yok. Evet kabul bu d4-dlerin onarımı suçu kabul etmeleri biraz uzun sürdü hatta sürüyor fakat ama o tamamen servisin tutumu ve ilgi alakasıyla alakalı bir durum bazı servisler var deli gibi ilgileniyorlar bazıları var baştan savmak için insanı ve malını hiçe sayıyorlar. Ama kesinlikle 1 tane motor yüzünden toyota gibi bir firmayı yermek doğru değildir. Aylin ve Mahmut abi benzinli motor alıp hiçbir sorun yaşamasaydınız böyle bir konu oluşturup yine bu şekilde yerermiydiniz bunu merak ediyorum ? (bu yazdığımı ortalığı kızıştırmak amaçlı yazmıyorum gerçekten merak ettiğim için yazıyorum).

Yani uzun lafın kısası Toyota alırım da aldırırımda.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Şubat 28, 2013, 15:52:16 »
aga sen yapma bari.
2010-11 yılında piyasaya çıkanlarda var sadece sorun. onda da hepsi sorunlu mu meçhul galiba. 2 sene sadece dizel motorda hata çıktı diye forum alt üst oldu. benzinliler, d4d lerin büyük çoğunluğu tıkır tıkır çalışıyor. yanlış bilgilendirme, yönlendirme oluyor. açıkcası rahatsız oluyorum
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Şubat 28, 2013, 15:53:09 »
yok Fatihcim neden yanlış anlaşılsın sadece benzetme sanatı kullandım yani forumdakilerin çoğu arabasından memnun haa sorun olmicakmı kul yapısı illaki olacak ama böle aşırı büyük sorunları çözmenin tek yolu firmayla irtibata geçmektir olmadımı mahkemeye verirsin sorunsuz araba dünyada yok amcamda audi a6 3.0 var 2.aracıda 97 carina carina audiden daha az sorunlu diyor işin özü Can beyin dediği gibi ne kadar çok detay o kadar sorun
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #89 : Şubat 28, 2013, 15:55:16 »
Dizel toyotaya bulaşmam açık ve seçik olarak söylüyorum d4-d ifadesini gördüğümde bir duruyorum ondan sonra tamam falan diyorum 1.4 2.0 fark etmiyor ama benzinlisine kesinlikle laf etmem çünkü hakkını veriyorlar açıkça benzinli araç almak isteyenlere öneririm ve kendimde alırım babamada aldırırım ki 7 senelik bir toyota kullanıcısıyız 2001 corolla aldık ve 1 kez bile yolda bırakmadı he bu kullanımada bağlı ama kesinlikle bir sorun çıkartmadı ve babam son dönemlerde avensise hasta fırsat kolluyor diyebilirim 0 bir avensis alıp kullanmak istiyor benide çeken bir yanı var yaris auris ve avensise gözüm kapalı yatırım yaparım da yaptırırım da ama şu anda olan dual vvt-i corollaya pek bulaşmak istemem kötü motor mu değil ama vvt-i'ın üzerine biraz daha verimli yapılmaya çalışan ve vvt-idan verimsiz olan motor (avensis 1400 kg şehir dışı 5.3 yakarken corolla 1200 kg 5.7-5.8 yakıyor fabrika verisine göre konuşuyorum !!! ) corollaya verilecek olan paranın üzerine 5.000 daha koymaya çalışır ve direk avensise yumulurum. Bence bir markayı yererken direk tek motor ve model üzerinden konuşmamak lazım diğer model ve motor seçeneklerini gözden geçirmek gerekir çünkü tek ürettikleri araç veya motor D4-D değildir !!! Marka arkasında durmuyor deniliyor ama e11 corollalarda da fabrika çıkışlı yumuşak segman olayından dolayı yağ eksiltme mevcuttu ama firma sahiplerini geri çağırıp sandık motor değişimi yaptı yada yanlış hatırlamıyorsam üst kapak değişimi yaptı bu arkasında durmamaksa diyecek birşeyim yok. Evet kabul bu d4-dlerin onarımı suçu kabul etmeleri biraz uzun sürdü hatta sürüyor fakat ama o tamamen servisin tutumu ve ilgi alakasıyla alakalı bir durum bazı servisler var deli gibi ilgileniyorlar bazıları var baştan savmak için insanı ve malını hiçe sayıyorlar. Ama kesinlikle 1 tane motor yüzünden toyota gibi bir firmayı yermek doğru değildir. Aylin ve Mahmut abi benzinli motor alıp hiçbir sorun yaşamasaydınız böyle bir konu oluşturup yine bu şekilde yerermiydiniz bunu merak ediyorum ? (bu yazdığımı ortalığı kızıştırmak amaçlı yazmıyorum gerçekten merak ettiğim için yazıyorum).

Yani uzun lafın kısası Toyota alırım da aldırırımda.

Ercüment dediklerine katılmakla birlikte . 2000 senesinde yaşanan sorunda toyota üstüne düşeni yapmıştı fakat ozaman hatırladığım kadarıyla türkiyede toyotayı sabancılar ithal ediyordu .

Bu sorunda ise servis ısrarlara rağmen ısrarla sorunu kabul etmiyor aslında bana sorarsan servisin bunu yapma sebebi toyota merkezden yani alj den aldığı emir gibi duruyor . Dolayısıyla malının arkasında durmayan bir firmanın ürününü alıp kullanmak hele ki yıllarca birikimimizle alacağımız bir ürünse bu bana mantıklı gelmiyor . Tamam benzinli araçları şimdi sorunsuz fakat 1000 de 1 de olsa hatalı bir araca denk gelinirse sonuç aracı alan için hiç iyi olmayacak .

Ben daha önceki mesajımda da yazmıştım ben bu sorunu yaşamasaydım ve forumda bu sorundan dolayı ciddi derecede sorun yaşayan olsaydı düşüncelerim değişmezdi fakat bu sorunu yaşamam beni toyotaya karşı biraz daha öfkelendirmedi dersem yalan olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Şubat 28, 2013, 16:03:42 »
aga sen yapma bari.
2010-11 yılında piyasaya çıkanlarda var sadece sorun. onda da hepsi sorunlu mu meçhul galiba. 2 sene sadece dizel motorda hata çıktı diye forum alt üst oldu. benzinliler, d4d lerin büyük çoğunluğu tıkır tıkır çalışıyor. yanlış bilgilendirme, yönlendirme oluyor. açıkcası rahatsız oluyorum

Yahu Koçak düşünsene her foruma girdiğinde sürekli bir d4-d sorunu konusu karşına çıkıyor ve sen benzinli araç kullanıyorsun insanın dizel alacak olsa da almamaya yöneltiyor her seferinde öyle oluyor. Avensisin kataloğunda 2.0 D4-D premium modeline bakıyorum D4-Dyi gördüğümde bir duruyorum ama hiç birşey diyemem düzeltildi bunu biliyorum Eskişehir Sarar Toyotayla da konuştum 2011-2012lerde öyle bir durum yoktur dedi ama işte şu ön yargılar o kadar çok oluşturuldu ki şu forumda D4-D konusunda yıkılması çok zor. E11lerin durumu gibi düşün... Hoş ben yine toyota dizel almam sadece toyota dizel değil vw ford renault nissan vırt zırt hiç birini almam. Büyük konuşmak gibi olmasın ama almam benzinli kullanıyoruz yıllardır dizeli pek sevmiyorum. hoş bir ara 2.4 dura torq transitimiz vardı onu saymayalım o kamyondu mübarek :D

Ercüment dediklerine katılmakla birlikte . 2000 senesinde yaşanan sorunda toyota üstüne düşeni yapmıştı fakat ozaman hatırladığım kadarıyla türkiyede toyotayı sabancılar ithal ediyordu .

Bu sorunda ise servis ısrarlara rağmen ısrarla sorunu kabul etmiyor aslında bana sorarsan servisin bunu yapma sebebi toyota merkezden yani alj den aldığı emir gibi duruyor . Dolayısıyla malının arkasında durmayan bir firmanın ürününü alıp kullanmak hele ki yıllarca birikimimizle alacağımız bir ürünse bu bana mantıklı gelmiyor . Tamam benzinli araçları şimdi sorunsuz fakat 1000 de 1 de olsa hatalı bir araca denk gelinirse sonuç aracı alan için hiç iyi olmayacak .

Ben daha önceki mesajımda da yazmıştım ben bu sorunu yaşamasaydım ve forumda bu sorundan dolayı ciddi derecede sorun yaşayan olsaydı düşüncelerim değişmezdi fakat bu sorunu yaşamam beni toyotaya karşı biraz daha öfkelendirmedi dersem yalan olur .

Sen kendi durumunda haklısın abicim bende sorun yaşayıp sürekli mağdur edlirsem muhtemelen tepkim bu olurdu fakat biraz sert konuşuluyor o hoş olmuyor. (bence)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Şubat 28, 2013, 16:06:33 »
Yahu Koçak düşünsene her foruma girdiğinde sürekli bir d4-d sorunu konusu karşına çıkıyor ve sen benzinli araç kullanıyorsun insanın dizel alacak olsa da almamaya yöneltiyor her seferinde öyle oluyor. Avensisin kataloğunda 2.0 D4-D premium modeline bakıyorum D4-Dyi gördüğümde bir duruyorum ama hiç birşey diyemem düzeltildi bunu biliyorum Eskişehir Sarar Toyotayla da konuştum 2011-2012lerde öyle bir durum yoktur dedi ama işte şu ön yargılar o kadar çok oluşturuldu ki şu forumda D4-D konusunda yıkılması çok zor. E11lerin durumu gibi düşün... Hoş ben yine toyota dizel almam sadece toyota dizel değil vw ford renault nissan vırt zırt hiç birini almam. Büyük konuşmak gibi olmasın ama almam benzinli kullanıyoruz yıllardır dizeli pek sevmiyorum. hoş bir ara 2.4 dura torq transitimiz vardı onu saymayalım o kamyondu mübarek :D

işte bende ondan bahsediyorum aslında. d4d lerin hepsini sildiler onu geçtim bütün toyotalar sorunlu oldu. babamın değil toyota ama haksızlık yapılıyor. hatta şu konu bile d4d alır mısınız olsa bir nevi daha iyi olurdu
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Şubat 28, 2013, 16:10:18 »
işte bende ondan bahsediyorum aslında. d4d lerin hepsini sildiler onu geçtim bütün toyotalar sorunlu oldu. babamın değil toyota ama haksızlık yapılıyor. hatta şu konu bile d4d alır mısınız olsa bir nevi daha iyi olurdu

+1

Aynen öyle d4-d alır mısınız olaydı başlık daha yönlendirici olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #93 : Şubat 28, 2013, 16:18:56 »

Sen kendi durumunda haklısın abicim bende sorun yaşayıp sürekli mağdur edlirsem muhtemelen tepkim bu olurdu fakat biraz sert konuşuluyor o hoş olmuyor. (bence)

Kardeşim sende haklısın fakat bu sorundan dolayı servis tarafından bir yalancı konumuna düşmediğim kalmıştı oda oldu . Servis benim aracıma her bakımda fazla yağ kattı bunu servise söylediğimde bana mümkün dil dediler kabullenmediler bende Allah'tan yağ çubuğunun fotolarını çekmiştim ve bunu kendilere söylediğimde önce ne diyeceklerini bilemediler zaten ondan sonra sorunu kabullenmek zorunda kaldılar .Bu fazla yağ katma olayıda bir kere olmadı her bakımda aracıma ilk bakım haricinde uyarmama rağmen fazla yağ katıldı ilk bakımda da uyarırdım ama fazla yağ katacakları aklıma gelmedi . Ondan üyeler bizlerin bu sorunla ilgili servis ile yaşadıklarımızı bilmediğinden bizleri marka karalamakla suçlayabilirler . Fakat servisle ve merkezle yaşadıklarımız noktası , virgülüne bilinse durum değişebilir . Şu da var bunun hoş olmadığını bende biliyorum fakat konu açıldı ve bu sorunu yaşamış biri olarak düşüncelerimi yazmamak için kendimi zor tuttum . Sence kendi kullandığım aracı karalamak benim hoşuma gidiyor mu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Şubat 28, 2013, 16:20:25 »
Keşke her servisi büyük şehirlerdeki gibi denetleseler sürekli o zaman bakın görün ne oluyor.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Şubat 28, 2013, 16:26:55 »
Kardeşim sende haklısın fakat bu sorundan dolayı servis tarafından bir yalancı konumuna düşmediğim kalmıştı oda oldu . Servis benim aracıma her bakımda fazla yağ kattı bunu servise söylediğimde bana mümkün dil dediler kabullenmediler bende Allah'tan yağ çubuğunun fotolarını çekmiştim ve bunu kendilere söylediğimde önce ne diyeceklerini bilemediler zaten ondan sonra sorunu kabullenmek zorunda kaldılar .Bu fazla yağ katma olayıda bir kere olmadı her bakımda aracıma ilk bakım haricinde uyarmama rağmen fazla yağ katıldı ilk bakımda da uyarırdım ama fazla yağ katacakları aklıma gelmedi . Ondan üyeler bizlerin bu sorunla ilgili servis ile yaşadıklarımızı bilmediğinden bizleri marka karalamakla suçlayabilirler . Fakat servisle ve merkezle yaşadıklarımız noktası , virgülüne bilinse durum değişebilir . Şu da var bunun hoş olmadığını bende biliyorum fakat konu açıldı ve bu sorunu yaşamış biri olarak düşüncelerimi yazmamak için kendimi zor tuttum . Sence kendi kullandığım aracı karalamak benim hoşuma gidiyor mu ?

Tabikide gitmez abicim sende haklısın aslında... Senin kullandığın servis çok sıkıntılıymış anlaşılan hani diyecek birşeyde yok şu saatten sonrada :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Şubat 28, 2013, 16:34:39 »
  Arkadaşlar, bazı kullanılan kelimeler buraya(hepimizin oluşturduğu ortam) yakışmıyor, bu yazılar silinecektir.

Kötü, İyi yorumları bir noktaya kadar kabul edilebilir ancak bunlar bilgi içermeli ki bu paylaşımların nihai sonucunun iyi niyetle fayda yaratmak olduğu anlaşılsın, aksini kimse düşünmek istemez. Bu yüzden sorun ve buna yönelik gelişmelerin dışına çıkılmazsa daha güzel olur. Sonuçta paylaşımlar bireysel düşünceler ve faydalar için değil, toplumsal olmalı. Konunun gidişinde bunlara da dikkat etmenizi isterim arkadaşlar ve şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Şubat 28, 2013, 17:14:43 »
Cemil hocam şimdi neden araya Sercanı karıştırdın hiç anlamadım. yakışı kalmamış kusura bakma ama hiç beyenmedim bu tavrını.  başka bir örenk yoktuda kala kala bir bu örnek mi kaldı ?
Birtek sana cevap vericem Mesut,Saygımdan..Ben burda gayet samimi yorum yaptım.Bence bir sorun yok..Ve tam beklediğim tepkiler geliyor..Bende tam bundan bahsediyorum işte..İllaki tepki verenler olucak..Biraz fikirlere ve duygulara saygı duyalım..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #98 : Şubat 28, 2013, 17:16:16 »
Cemil hocam şimdi neden araya Sercanı karıştırdın hiç anlamadım. yakışı kalmamış kusura bakma ama hiç beyenmedim bu tavrını.  başka bir örenk yoktuda kala kala bir bu örnek mi kaldı ?

+1

Bence de doğru olmamış .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Şubat 28, 2013, 17:17:55 »
Birtek sana cevap vericem Mesut,Saygımdan..Ben burda gayet samimi yorum yaptım.Bence bir sorun yok..Ve tam beklediğim tepkiler geliyor..Bende tam bundan bahsediyorum işte..İllaki tepki verenler olucak..Biraz fikirlere ve duygulara saygı duyalım..

başka örnek yokmuydu Cemil hocam , bence yakışı kalmamış :( isim vermeden bile anlatabilirdin anlatmak istediğini.