Gönderen Konu: 2013 Toyota Auris Şubat Ayında Yollarda  (Okunma sayısı 14517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Toyota Auris Şubat Ayında Yollarda
« Yanıtla #60 : Şubat 06, 2013, 22:19:18 »
Haklısınız burada hangi amaçla oldukları belli  :) nede olsa toyota cok pahali onlara göre alamıyor insanlar gidip wv aliyorlar sonra solugu burada aliyorlar kendi formlarinda sosyal aktivite yoktur genelde ariza konularından sıkılmış olmalılar.  :)

Haklısınız burada hangi amaçla oldukları belli  :) nede olsa toyota cok pahali onlara göre alamıyor insanlar gidip wv aliyorlar sonra solugu burada aliyorlar kendi formlarinda sosyal aktivite yoktur genelde ariza konularından sıkılmış olmalılar.  :)
Selçuk bey buradaki araç babanıza aitti sanırım resimler kaldırılmış ama bakarsınız belki..
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41454.msg556418#msg556418
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 06, 2013, 22:19:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #61 : Şubat 06, 2013, 22:21:48 »
o zaman sende buna bak

http://www.posta.com.tr/ekonomi/HaberDetay/Yilin-satis-liderleri-belli-oldu.htm?ArticleID=159363
Sen aralık sonu kampanyaları ile kota kapatmaya çalışanlarla kendini avut canım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 06, 2013, 22:21:59 »
bu vosvogenciler hep gergin oluyor nedense, çok sanayiye/servise gitmekten  olabilirmi acaba.... şaka şaka kızma... :lol:

Ondan degil hocam, sen gidiyorsun 70 bin tl ye golf 7 aliyosun, oteki 20 bin tl ye golf 4 aliyor.. Bir bakiyosun arada fark yok.. Gel de sen sinirlenme simdi :)

Vw nin tasarim ekibi var mi acaba :) hayir varsa da para almaya utanmiyorlar mi acaba
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Şubat 06, 2013, 22:25:01 »
Bu foruma ne zaman kayit oldugum veya kac mesaj atmisim konu bu degil madem ki eski üyesiniz profilinizde eksikler oldugunu iyi bilmelisiniz şuanda saygi sınırlarını asmadigimi düşünüyorum ve sizden de senli benli konusmamanizi öneriyorum ukalalık konusuna gelince sizden nasil cevap atacagımı öğrenecek değilim. Toyotaları haksiz ve tarafli elestiremezsiniz. Konuyu hicbiryere çekme amacım yok.
Bu foruma ne zaman kayit oldugum veya kac mesaj atmisim konu bu degil madem ki eski üyesiniz profilinizde eksikler oldugunu iyi bilmelisiniz şuanda saygi sınırlarını asmadigimi düşünüyorum ve sizden de senli benli konusmamanizi öneriyorum ukalalık konusuna gelince sizden nasil cevap atacagımı öğrenecek değilim. Toyotaları haksiz ve tarafli elestiremezsiniz. Konuyu hicbiryere çekme amacım yok.
Profilime yaşımı yazma gibi zorunluluğum mu var çok merak ediyorsan 37 .Sen burada bana Vw yer yok falan gibi laflar edeceğine babanın forumumu burası onu söyle,sen mi karar vereceksin nerede olacağıma.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Şubat 06, 2013, 22:27:36 »
Aralık 2009 dan beri foruma üyeyim asla seviyesiz birşey yazmadım ve hiç bir uyarı almadım bugüne kadar.Yazdıklarımın tamamının arkasındayım Toyota sevdiğim için buradayım ama gereksiz ukalalara cevabım hazırdır bu böyle biline...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Şubat 06, 2013, 22:29:06 »
Ondan degil hocam, sen gidiyorsun 70 bin tl ye golf 7 aliyosun, oteki 20 bin tl ye golf 4 aliyor.. Bir bakiyosun arada fark yok.. Gel de sen sinirlenme simdi :)

Vw nin tasarim ekibi var mi acaba :) hayir varsa da para almaya utanmiyorlar mi acaba
Samet bey hala polemik yaratma çabasındasınız...Evet yok Vw tasarımcısı maden içiniz rahat etsin Egonuz tatmin olsun..
Onun için 3 ay sonraya araç almak için sıra var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Şubat 06, 2013, 22:33:32 »
Samet bey hala polemik yaratma çabasındasınız...Evet yok Vw tasarımcısı maden içiniz rahat etsin Egonuz tatmin olsun..

Tesekkurler..
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Şubat 06, 2013, 22:34:13 »
Onun için 3 ay sonraya sıra var dediğiniz araçları alabilmek için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Şubat 06, 2013, 22:36:14 »
Profilime yaşımı yazma gibi zorunluluğum mu var çok merak ediyorsan 37 .Sen burada bana Vw yer yok falan gibi laflar edeceğine babanın forumumu burası onu söyle,sen mi karar vereceksin nerede olacağıma.

Kardeşim adam gibi konus diyorum sana yasin büyük die terbiyesizliklerine susacakda degilim seni düzgün konusmaya davet ettim kac kere lafdan anliyormusun eger yasin 37 ise ocak ayi satis rakamlarini paylasip wv cok sattigini vurgulamaya çalıştığını anlamayacagimizi sanıp toyota'nın 2012de global satislarda 1. sirada olduğunu bilmen lazimdi nede olsa benden daha büyüksün böyle seylerde daha tecrübeli davranman lazim. Burasi babamin formu degil ancak sahipsizde degil wvcilere yer yok.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Şubat 06, 2013, 22:40:59 »
Asıl terbiyesizliği yapan sensin kardeşim,tekrar yazıyorum babanın forumumu burası.Biliyorum elbet ama Türkiye'de araç kullanıyorsun.Kaldıki konu Auris Toyota değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Şubat 06, 2013, 22:42:24 »

keşke toyota'nın da tasarım ekibi olmasa ve ucube gibi araçları piyasaya sürmese. auris'in arka stop grubunu bırakın benzetmeyi, utanmadan aynen mitsubishi asx'ten kopyala-yapıştır yapmışlar. vw'nin tasarımına kötü ve hep aynı diyen aynı şeyi audi ve bmw'ye de söyler. bu markalar ürettikleri yeni araçların halefinden izler taşımasına izin veriyor. biz de toyota sahibiyiz, vw sahibi olan beyefendi de toyota sahibiydi. insanların paylaştığı fikirleri aşağılamak yerine bir sorun bakalım neden toyota'yı bırakıp çoğunuzun forumlardan okuyup gaza geldiği bilgilerle tecrübe etmeden yerden yere vurduğunuz bir markaya geçmiş diye. bu "toyota yapıyosa iyidir abi" kafasını bırakın artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Şubat 06, 2013, 22:44:22 »
Kardeşim adam gibi konus diyorum sana yasin büyük die terbiyesizliklerine susacakda degilim seni düzgün konusmaya davet ettim kac kere lafdan anliyormusun eger yasin 37 ise ocak ayi satis rakamlarini paylasip wv cok sattigini vurgulamaya çalıştığını anlamayacagimizi sanıp toyota'nın 2012de global satislarda 1. sirada olduğunu bilmen lazimdi nede olsa benden daha büyüksün böyle seylerde daha tecrübeli davranman lazim. Burasi babamin formu degil ancak sahipsizde degil wvcilere yer yok.
Sahipsiz değilde o zaman daha önce yazdığım mesajları oku Ona göre sallamadan cevap ver .Toyota hakkında neler demişim bu güne kadar..Vw falanda değilim öyle olsam 1000 küsür mesaj yazmam buraya ezikmisin nesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Şubat 06, 2013, 22:45:33 »
Asıl terbiyesizliği yapan sensin kardeşim,tekrar yazıyorum babanın forumumu burası.Biliyorum elbet ama Türkiye'de araç kullanıyorsun.Kaldıki konu Auris Toyota değil.

Babamin formu varmi bi diyecegin alla alla  !!! isinize bakin cevap vermeyin !!! !!!
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Şubat 06, 2013, 22:48:30 »
Ben zaten işimdeydim siz turp sıktınız konuya kusura bakmayın.Yöneticilerden kendime yakışmayan davranışlardan özür diliyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Şubat 06, 2013, 22:50:16 »
Bu arada daha bugün Auris testi için aradılar en kısa zamanda yapacağım testi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Şubat 06, 2013, 22:58:36 »
keşke toyota'nın da tasarım ekibi olmasa ve ucube gibi araçları piyasaya sürmese. auris'in arka stop grubunu bırakın benzetmeyi, utanmadan aynen mitsubishi asx'ten kopyala-yapıştır yapmışlar. vw'nin tasarımına kötü ve hep aynı diyen aynı şeyi audi ve bmw'ye de söyler. bu markalar ürettikleri yeni araçların halefinden izler taşımasına izin veriyor. biz de toyota sahibiyiz, vw sahibi olan beyefendi de toyota sahibiydi. insanların paylaştığı fikirleri aşağılamak yerine bir sorun bakalım neden toyota'yı bırakıp çoğunuzun forumlardan okuyup gaza geldiği bilgilerle tecrübe etmeden yerden yere vurduğunuz bir markaya geçmiş diye. bu "toyota yapıyosa iyidir abi" kafasını bırakın artık.

Kimsenin fikrini asagilamadim bu 1

Markayi yerden yere vurmadim, tasarim(sizligi)ni elestirdim bu 2

Simdi aman bu tuttu diye toyota efsane kasayi makyajlayip makyajlayip piyasaya mi surseydi..

Tasarim zevk isidir, bir tasarim yaratip piyasaya surmek te cesaret isidir..
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Şubat 06, 2013, 23:00:50 »
2 maddede yazdığınızı ben yapınca niye bozuluyorsunuz hepiniz o zaman?Bende bunu soruyorum size?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Şubat 06, 2013, 23:07:10 »
Bir medenice tartışmayı öğrenemediniz gitti (sadece üst mesaja değildir bu yorumum, son iki sayfadaki birçok üye için geçerlidir...)

Bence de gayet çirkin arkası.

Zaten önceki Auriste de arkası güzel, önü çirkindi (makyaj ile biraz düzelttiler önü). Toyota her iki tarafı da güzel yapmayı öğrenince zaten satış patlaması yaşar :D

Bu arada Premium modelinin egzozları değişik galiba (ve baya güzel!) ya da başka bir modelde olabilir, bir yerde görmüştüm.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Şubat 06, 2013, 23:08:03 »
2 maddede yazdığınızı ben yapınca niye bozuluyorsunuz hepiniz o zaman?Bende bunu soruyorum size?

Size derken, ben bir ekibin uyesi degilim, bireyselim..

Ben size bozulmadim bu arada, siz benim vw yi elestirmememe cevap yazdiniz aslinda . Ben de konuyu uzatmamak adina tesekkur ederek kapattim..

Tekrardan tesekkur ediyorum ilginiz icin..
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Şubat 06, 2013, 23:09:21 »
Alper bey tekrar üslubum olmayan şekilde konuya dahil oldum,kusura bakmayın..