0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir medenice tartışmayı öğrenemediniz gitti (sadece üst mesaja değildir bu yorumum, son iki sayfadaki birçok üye için geçerlidir...)Bence de gayet çirkin arkası.Zaten önceki Auriste de arkası güzel, önü çirkindi (makyaj ile biraz düzelttiler önü). Toyota her iki tarafı da güzel yapmayı öğrenince zaten satış patlaması yaşar Bu arada Premium modelinin egzozları değişik galiba (ve baya güzel!) ya da başka bir modelde olabilir, bir yerde görmüştüm.
Alper bey polemik yaratmak adina degil ama size katilmiyorum Zira makyajli aurisimin onunu arkasindan daha cok seviyorum. Hele tam ortadan bakinca camurluklarin uzerine uzanan kasli far yapisina bayiliyorum..Saygilar
Tamam işte, makyaj ile düzelttiler dedim ya zaten. Makyajsız olanların ön farları baya çirkin ve arabayı olduğundan daha tombik gösteriyor
http://www.yeniauris.com/Yetiştiremediklerimiz kısmına bakmayı unutmayınız
bana da ggs lazım
Kardeşim adam gibi konus diyorum sana yasin büyük die terbiyesizliklerine susacakda degilim seni düzgün konusmaya davet ettim kac kere lafdan anliyormusun eger yasin 37 ise ocak ayi satis rakamlarini paylasip wv cok sattigini vurgulamaya çalıştığını anlamayacagimizi sanıp toyota'nın 2012de global satislarda 1. sirada olduğunu bilmen lazimdi nede olsa benden daha büyüksün böyle seylerde daha tecrübeli davranman lazim. Burasi babamin formu degil ancak sahipsizde degil wvcilere yer yok.
Bastır Selçuk; nedir bu wv cilerden çektiğimiz canımHondacılar hiç böyle şeyler yapıyormu ya
Merhabalar, benim dikkatimi çeken ise dizel modelinde hala hız sabitleyici ve tam otomatik vites yok. Anlaşılıyor ki geçen o kadar zamanda motor anlamında teknolojide ilerleyememişler. Tek umudum ileriki zamanlarda BMW motorlarıyla bu sorunu aşmaları...
Sakin ol Selçuk haklı olmanla birlikte hoşgürülü dövmek lazım ))))))))))))