Gönderen Konu: 2013 Toyota Auris Şubat Ayında Yollarda  (Okunma sayısı 14511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Toyota Auris Şubat Ayında Yollarda
« Yanıtla #40 : Şubat 04, 2013, 16:58:11 »
bende bugün teste gittim fikrimi söyleyeyim

araç öncelikle dış tasarım olarak beni tatmin etti gayet güzel duruyor yakından

iç tasarım içinde ben hoşuma gitti diyebilirim malzeme kalitesi mükemmel değil ama hali hazırdaki auristen özellikle corolladan daha iyi

yol sesi yine corollayla kıyaslarsak daha iyi olduğu kesin bu konuda da ilerleme kaydedilmiş

bağımsız süspansiyon arka koltukta oturanlar için konfor sağlıyor arka koltuklar çok sallanmıyor özellikle bozuk yolda arka koltukta yolculuk ettim tatmin edici

kapılar kapanınca daha tok ses çıkarıyor bu konuda almanlara yaklaşmışlar

ilk defa cvt araç kullandım daha önce 307 kullanmıştım otomatik ve gerçekten çok rahatsız ediciydi o yüzden ön yargılıydım otomatik vitese ama cvt çok güzel hiç tekleme hissetmedim sarsıntı yok çok mutlu oldum otomatik vitesten. düz vites için gitmiştim olacaksa otomatik olsun diye çıktım

cam tavanı beğendim beni mutlu etti gayet hoş duruyor tavan perdeside gayet kaliteli(cam tavan olmayan araçtada tavan döşemesi kaliteli geldi bana) elektrikli olması ayrı bi avantaj yani hala elle açma kapama olanlar varken bu iyi duruyor

bunlar beğendiklerim beğenmediklerimi sıralamak gerekirse.

koltukların kumaşlarını hiç beğenmedim şu anki corolladan daha kalitesiz. koltukların süngerleride yumusak fakat bana biraz az geldi o yüzden çok rahat olmuyo uzun yolda rahatsız edebilir.

arka cam gerçekten küçültülmüş ve görüş açısı biraz dar alışmak lazım alışana kadar sorun olabilir.

araçtaki göstergeleri sordum premiumlarda 3 yada 3,5 inç ekran var ortada diğerleri böyle olacak dedi

koltuk içinde maalesef premium dışında tek renk siyah premiumda da deri kumaş parcalı siyah var ama ordada kumaş alt modellerle aynı süngerde öyle

fiyatlar içinse bunlar lansman fiyatları martta bi miktar artış olur dendi gördüğüm kadarı ile özellikle skypack+cvt  fiyatları zaten alınabilecek son noktada zam gelirse alınmaz ve tekrar düşer fiyatlar

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 04, 2013, 16:58:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 06, 2013, 13:20:49 »
Arka kısımdaki i30'u gördünüz mü? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Şubat 06, 2013, 13:51:36 »
Yine aynı benzerlik durumları.

Bence bu benzetme sendromundan kurtulmalıyız. Otomobil bir ürün olarak tasarlandığı ilk günden beri zaten değiştirilerek , biraz klasik bir tabirle ''4 teker bir direksiyon'' olarak günümüze kadar geldi. İlk tasarım temel alınarak aslında hepsi daha da üzerine konulup geliştirilmiş birer kopya en nihayetinde. Hayatında hiç otomobil görmemiş dünya dışı bir canlıyı getirip sıralasak yanyana arabaları , hepsini birbirine benzetir zaten. Bu birazda bütün televizyonlar birbirine benziyor demek gibi birşey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 06, 2013, 20:49:51 »
İ30 daha şahsiyetli duruyor.Auris'in egsoz çirkinliğine bakarmısınız..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 06, 2013, 21:01:20 »
İ30 daha şahsiyetli duruyor.Auris'in egsoz çirkinliğine bakarmısınız..

Sizinde profilinize bakarak wv kullanıcısı oldugunuzu varsayıp ne kadar cirkin bi yorum yaptiginiza bakarmasiniz !!!
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Şubat 06, 2013, 21:11:21 »
Sizinde profilinize bakarak wv kullanıcısı oldugunuzu varsayıp ne kadar cirkin bir yorum yaptiginiza bakarmasiniz !!!
Selçuk bey aracı siz tasarladınız herhalde.Kaldı ki beni tanımadan etmeden hangi araçları kullanıp kullanmadığımı bilmeden kafadan yorum yapmışsınız.Burada asıl çirkinliği siz yapmışsınız.Piyasaya her çıkan arabayı bu Toyota da olsa beğenmek gibi bir zorunluluğumuz mu var?
   Ben seviyesiz bir yorum yaptığımıda zannetmiyorum.Eksoz çirkin geldi vede çirkindir benim için,size düşmez bunu söylemek.Ayrıca yeni auris'in İ30 benzerliği defalarca konuşuldu.
  Laf olsun diye laf konuşmayın ,gençliğinize veriyorum.Sadece profil resmindeki arabaya bakıp yorum yazman gereksiz olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Şubat 06, 2013, 21:31:55 »
Selçuk bey aracı siz tasarladınız herhalde.Kaldı ki beni tanımadan etmeden hangi araçları kullanıp kullanmadığımı bilmeden kafadan yorum yapmışsınız.Burada asıl çirkinliği siz yapmışsınız.Piyasaya her çıkan arabayı bu Toyota da olsa beğenmek gibi bir zorunluluğumuz mu var?
   Ben seviyesiz bir yorum yaptığımıda zannetmiyorum.Eksoz çirkin geldi vede çirkindir benim için,size düşmez bunu söylemek.Ayrıca yeni auris'in İ30 benzerliği defalarca konuşuldu.
  Laf olsun diye laf konuşmayın ,gençliğinize veriyorum.Sadece profil resmindeki arabaya bakıp yorum yazman gereksiz olmuş.

Aracı ben tasarlamadim. Sizin hangi araçlara bindiginizde onemli degil beni de ilgilendirmiyor burada cirkinligi yapan biri varsa iki araci hala karsilastirip üstüne tarafli yorum yapip sahsiyetten bahsedip emege saygisizlik yapmaktir. Piyasaya her cikan toyotayi begenmek zorunda degilsiniz ancak burasi toyota formu ve toyota severlerle dolu bunlardan biriside benim. Burada gereksiz yorum yapıp toyota modellerini ona buna benzetip bos yorum yapanlarin karsisindayim. Ayrica aurisin i30 benzerligi siz ve genel de başka marka arac kullanan forum üyeleri tarafindan halen vurgulanarak devam ettiriliyor ben burada artik başka niyetler arıyorum. Benim gencligimden bahsedeceginize profilinizdeki eksik alanlari doldurmanizi tavsiye ederim. Bu bana düşmez ama burada taraflı wvcilere yer yok.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Şubat 06, 2013, 21:49:13 »
bu yeni aurislerin hepsinde vsc varmı acaba
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Şubat 06, 2013, 21:49:33 »
Aracı ben tasarlamadim. Sizin hangi araçlara bindiginizde onemli degil beni de ilgilendirmiyor burada cirkinligi yapan biri varsa iki araci hala karsilastirip üstüne tarafli yorum yapip sahsiyetten bahsedip emege saygisizlik yapmaktir. Piyasaya her cikan toyotayi begenmek zorunda degilsiniz ancak burasi toyota formu ve toyota severlerle dolu bunlardan biriside benim. Burada gereksiz yorum yapıp toyota modellerini ona buna benzetip bos yorum yapanlarin karsisindayim. Ayrica aurisin i30 benzerligi siz ve genel de başka marka arac kullanan forum üyeleri tarafindan halen vurgulanarak devam ettiriliyor ben burada artik başka niyetler arıyorum. Benim gencligimden bahsedeceginize profilinizdeki eksik alanlari doldurmanizi tavsiye ederim. Bu bana düşmez ama burada taraflı wvcilere yer yok.

Selcuk bey lutfen :)

Gönlü Toyotada olan ama binmek nasip olmamis herkese forumumuzda yer var..

Gönülleri Toyotada olmasa o kadar emek ve zaman harcarlar mi buralarda :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Şubat 06, 2013, 21:55:12 »
bu yeni aurislerin hepsinde vsc varmı acaba

evet bütün modellerde vsc standart :)

| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Şubat 06, 2013, 21:57:19 »

arkadaşım sen ne benzerliğinden bahsediyorsun benzerlik istiyorsan; opel corsa, ford fiestaya bak, opel merivayla ford fusionu karşılaştır, opel astra ile pejo 307 yi karşılaştır sanki kala kala tek benzerlik aurisin arkasıyla i30 un arkası kaldı, şuan piyasada bulunan bir çok otomobil birbirine benziyor zaten hatta birbirinden çalıyor bunda bu kadar şaşılacak ne var anlamıyorum...
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Şubat 06, 2013, 22:01:20 »
Kardeşim iki aracıda karşılarştırırım  beş aracıda sanane bundan, sana hesap mı vereceğim.Bak bakalım ben ne zaman bu foruma üye olmuşum sen ne zaman ?Sen kaç mesaj atmışın ben kaç mesaj beni polemiğe sokmaya çalışma.Sen profil tavsiyelerini kendine sakla gereksiz ukalalık yapma.İstediğim kadar herşeyi eleştiririm.Konuyu garip yerlere çekip durma.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Şubat 06, 2013, 22:03:14 »
bu vosvogenciler hep gergin oluyor nedense, çok sanayiye/servise gitmekten  olabilirmi acaba.... şaka şaka kızma... :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Şubat 06, 2013, 22:03:54 »
Selcuk bey lutfen :)

Gönlü Toyotada olan ama binmek nasip olmamis herkese forumumuzda yer var..

Gönülleri Toyotada olmasa o kadar emek ve zaman harcarlar mi buralarda :)

Haklısınız burada hangi amaçla oldukları belli  :) nede olsa toyota cok pahali onlara göre alamıyor insanlar gidip wv aliyorlar sonra solugu burada aliyorlar kendi formlarinda sosyal aktivite yoktur genelde ariza konularından sıkılmış olmalılar.  :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Şubat 06, 2013, 22:05:09 »
arkadaşım sen ne benzerliğinden bahsediyorsun benzerlik istiyorsan; opel corsa, ford fiestaya bak, opel merivayla ford fusionu karşılaştır, opel astra ile pejo 307 yi karşılaştır sanki kala kala tek benzerlik aurisin arkasıyla i30 un arkası kaldı, şuan piyasada bulunan bir çok otomobil birbirine benziyor zaten hatta birbirinden çalıyor bunda bu kadar şaşılacak ne var anlamıyorum...
Yukarıda fotolar bu forumda var ise ve yöneticiler bu fotolara izin verdi ise ben istedğim gibi bu fotolara yorum yaparım arkadaşım, bunun içinde size soracak değilim herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Şubat 06, 2013, 22:08:55 »
Ortada Vw ilgili bir konu var mı acaba?Ben Vw savunma ihtiyacı duyayım.Toyata'ya karşı bir saldırım mı oldu?Bu arada Ocak 2013 satışlarını yazayım buyrun.Buna rağmen Vw yada Toyota karşılaştırmasını yapmıyorum.http://www.memurlar.net/haber/335453/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Şubat 06, 2013, 22:09:13 »
Yukarıda fotolar bu forumda var ise ve yöneticiler bu fotolara izin verdi ise ben istedğim gibi bu fotolara yorum yaparım arkadaşım, bunun içinde size soracak değilim herhalde.

ya vosvosçu gardaşım biraz relax ol ya sen almansın biz japonuz tek farkımız bizim gözlerimiz çekik, bu kadar gergin olmaya gerek yok bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Şubat 06, 2013, 22:18:28 »
Kardeşim iki aracıda karşılarştırırım  beş aracıda sanane bundan, sana hesap mı vereceğim.Bak bakalım ben ne zaman bu foruma üye olmuşum sen ne zaman ?Sen kaç mesaj atmışın ben kaç mesaj beni polemiğe sokmaya çalışma.Sen profil tavsiyelerini kendine sakla gereksiz ukalalık yapma.İstediğim kadar herşeyi eleştiririm.Konuyu garip yerlere çekip durma.

Bu foruma ne zaman kayit oldugum veya kac mesaj atmisim konu bu degil madem ki eski üyesiniz profilinizde eksikler oldugunu iyi bilmelisiniz şuanda saygi sınırlarını asmadigimi düşünüyorum ve sizden de senli benli konusmamanizi öneriyorum ukalalık konusuna gelince sizden nasil cevap atacagımı öğrenecek değilim. Toyotaları haksiz ve tarafli elestiremezsiniz. Konuyu hicbiryere çekme amacım yok.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY