0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İ30 daha şahsiyetli duruyor.Auris'in egsoz çirkinliğine bakarmısınız..
Sizinde profilinize bakarak wv kullanıcısı oldugunuzu varsayıp ne kadar cirkin bir yorum yaptiginiza bakarmasiniz
Selçuk bey aracı siz tasarladınız herhalde.Kaldı ki beni tanımadan etmeden hangi araçları kullanıp kullanmadığımı bilmeden kafadan yorum yapmışsınız.Burada asıl çirkinliği siz yapmışsınız.Piyasaya her çıkan arabayı bu Toyota da olsa beğenmek gibi bir zorunluluğumuz mu var? Ben seviyesiz bir yorum yaptığımıda zannetmiyorum.Eksoz çirkin geldi vede çirkindir benim için,size düşmez bunu söylemek.Ayrıca yeni auris'in İ30 benzerliği defalarca konuşuldu. Laf olsun diye laf konuşmayın ,gençliğinize veriyorum.Sadece profil resmindeki arabaya bakıp yorum yazman gereksiz olmuş.
Aracı ben tasarlamadim. Sizin hangi araçlara bindiginizde onemli degil beni de ilgilendirmiyor burada cirkinligi yapan biri varsa iki araci hala karsilastirip üstüne tarafli yorum yapip sahsiyetten bahsedip emege saygisizlik yapmaktir. Piyasaya her cikan toyotayi begenmek zorunda degilsiniz ancak burasi toyota formu ve toyota severlerle dolu bunlardan biriside benim. Burada gereksiz yorum yapıp toyota modellerini ona buna benzetip bos yorum yapanlarin karsisindayim. Ayrica aurisin i30 benzerligi siz ve genel de başka marka arac kullanan forum üyeleri tarafindan halen vurgulanarak devam ettiriliyor ben burada artik başka niyetler arıyorum. Benim gencligimden bahsedeceginize profilinizdeki eksik alanlari doldurmanizi tavsiye ederim. Bu bana düşmez ama burada taraflı wvcilere yer yok.
bu yeni aurislerin hepsinde vsc varmı acaba
Selcuk bey lutfen Gönlü Toyotada olan ama binmek nasip olmamis herkese forumumuzda yer var..Gönülleri Toyotada olmasa o kadar emek ve zaman harcarlar mi buralarda
arkadaşım sen ne benzerliğinden bahsediyorsun benzerlik istiyorsan; opel corsa, ford fiestaya bak, opel merivayla ford fusionu karşılaştır, opel astra ile pejo 307 yi karşılaştır sanki kala kala tek benzerlik aurisin arkasıyla i30 un arkası kaldı, şuan piyasada bulunan bir çok otomobil birbirine benziyor zaten hatta birbirinden çalıyor bunda bu kadar şaşılacak ne var anlamıyorum...
Yukarıda fotolar bu forumda var ise ve yöneticiler bu fotolara izin verdi ise ben istedğim gibi bu fotolara yorum yaparım arkadaşım, bunun içinde size soracak değilim herhalde.
Kardeşim iki aracıda karşılarştırırım beş aracıda sanane bundan, sana hesap mı vereceğim.Bak bakalım ben ne zaman bu foruma üye olmuşum sen ne zaman ?Sen kaç mesaj atmışın ben kaç mesaj beni polemiğe sokmaya çalışma.Sen profil tavsiyelerini kendine sakla gereksiz ukalalık yapma.İstediğim kadar herşeyi eleştiririm.Konuyu garip yerlere çekip durma.