0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Test sürüşünü yapmış bulunmaktayım bile
Toyotadan meseja geldi bugün telefonuma.Yeni Auris Toyota Plazalarda! Yepyeni tasarimi,yenilikçi teknolojisi ve üstünsürüş keyfi ile 2013 model Auris'le yepyeni bir hayat sizi bekliyor! dediler
eeeee sen ne dedin
Tamam gelirim yakında ayırın beyazından bir tane didim Tuncay abicim
Yeni Auris için küçük bir soru.Tavan olduğu gibi cam sanırım.Herhangi bir kaza anında bu camın tuzla buz olma ihtimali tehlikeli değil mi ?
adı yeni auris ama arka camlar manuel (
Katalog bilgileri bugün itibariyle mevcut, teknik bilgi isteyen olur ise yardımcı olabilirim.Saygılar.
Ufuk bey D4D ile ilgili merak ettiğim birşey var..Yakıt sarfiyatı eski kasaya göre düşmüş, yeni aerodinamik yapıdan dolayı ve hafiflemiş olmasından dolayı deniyor..Peki aynı etkilerden dolayı 0-100 hızlanma süresinin de iyileşmiş olması gerekmiyor muydu..Şöyleki ki eski kasada 11.9 sn iken yeni kasada 12.5 saniyeye gerilemiş..
Bende yeni kasa dizel otomatikte, mmtde herhangi bir revizyon var mi onu merak ediyorum.Yoksa ayni sistem devam mi?
şeytan diyor sat arabanı al bir dizel otm.(bir taraftan da şeytana uyma sesleri..)
Kemal bey,Hatırlar mısınız bilmem.Dizel benzinin 3 de biriydi seneler önce.Şimdi dizelle benzin aynı fiyat nerdeyse.Ben derim ki ;şeytana uymayın .....