0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar son 8 yılda 4 tane sıfır araç aldım,hepsindede ses izolasyonu zayıftı,auristeki ses izolasyonu hiç bir arabada yok,çok sessiz virajlardaki yol tutuşu mükemmel izolasyonda çok iddalı.
Buna gülerim anca. Yalıtım Türkiye pazarındaki Toyotadan beklenmeyecek dercede şaşırtıcı. Galiba Bentleyden inip Aurise bindin. Ben şunu öğrendim test etmekle yada bir başkasının aracına misafir olup binmekle araç test edilmiş olmuyor. En azından şahsen bir araçla kilometreler yapılmalı sonra eleştirilere geçilmeli.
Orası ayrı konu bir golf değil elbette yalıtım ve iç trim kalitesi olarak. Fakat Golftende pek eksik kalacak bir araç değil. Kapılar tok kapanıyor,bozuk yollarda bile ses desibelini iyi indirgiyor çok iyi yol tutuyor. Kısacası güven veren bir araç.
1 Aralık 2014 tarihinde Yeni Aurisi teslim aldım. 1.6 düz Touch model.Henüz 50 km yaptım. Konuşmak için çok erken. Fakat ilk 20 dk içindekihissettiklerim gayet olumlu. Toyota Yeni Auris ile kendi kalite ve duruşunu 1 üst seviyeyeçıkarmış. Bende bıraktığı izlenim kesinlikle güven, tok ve seri bir araç olduğu.Tüm bunlara konfor ve sürüş zevkinide eklediğinizde bence "OLMUŞ" yeni Auris.Düz viteste kavrama biraz aşağıda kalmış gibi. Debriyaj aralığı biraz fazla geldi.2000 devirden sonra araç gerektiği gibi canlı ve atak. İlk 20 dk.'nın kısa özeti.Henüz uzun yol yapmadım. Zamanla alışırım sanırım.
@Berk KIZILAY (32960) Debriyaj Toyota'nın karakteristik özelliği. İlk km lerde 1 den 2. vitese geçerken bir ses duyabilirsiniz bu normal daha sonra alışınca geçiyor.
Güle güle kullanın hayırlı olsun. Auris güzel araba, bir de sport wagonu var nefis.
Arkadaşlar selamlar,Sıfır aldığımız 2011 model dizel manuel Yaris'imizi sattık ve toyotadan (bildiğimiz yoldan!) şaşmayıp 2014 model Auris 1.6 Active MuldriveS aracımızı aldık. Araç henüz bayide ocak 2015 tarihi ile trafiğe çıkacak.CVT şanzımanı olması sebebiyle benzinli Auris'i, dizeline tercih ettik. Yakıt açısından bariz fark olacak ama daha konforlu ve bir üst sınıf araç olan yeni auris'imizin bu yakıt farkına değeceğini düşünüyoruz.Herkesin, kazasız belasız, yeni araçlarıyla beraber yepyeni heyecanlar yaşamasını dilerim.