0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eline sağlık sercan abi, oldukça bilgilendirici bir test olmuş, ayrıca göstergelere mavi çok yakışmış...
aracın özellikle ön görüntüsü çok hoşuma gitti açıkcası... bu insanlar ilk çıktığında fotoşarına bakıp niye eleştirirler acımasızca anlam veremem.. bence araç güzel görünüyor.. hararet göstergesinin niye kalktığına dair bir duyumunuz var mı ??
Katılıyorum.Hararet göstergesi hakkında bir duyumum yok ama zaten yavaş yavaş araçlarda kaldırıyorlar. Örneğin; Yarisin uzun yıllardır yok. Zaten artık bir amacıda kalmadı ama benim gibi eski usül şöförlerin elinde büyüyen kişiler yadırgaya bilir ama mantıken bir gereksinimi kalmadı.
bizim tempra vardı bundan önce..onun kronik sorunudur göstergeler bozulur gider.. hararet göstergesi de dahil hiçbişeyden haberimiz olmadan 10 yıl kullandık .. sıkıntı yok
Aga bizde de Kartal vardı kendi kendine gaz verirdi o yüzden yadırgamam Temprayı.Göstergeler iyi aslında ama benim beklentim yüksekti.
bilgilendirme için teşekkürler...sırf yenisi çıkacak diye eski kasadan almadım..beklediğime değdi...1,6 advance modeli 49400 pazarlıksız fiyat türevlerine göre gayet makul bir fiyat bence...kararımı verdim allah nasip ederse siyahını alıcam mart ayında...allah niyetinde olan herkese hayırlısı ile alıp binmek nasip etsin...
Biz yandık siz yanmayın siyah araba pişmanlıktır
siyah almayınnn
uyarınız için teşekkürler..herkes öyle diyor aslında haklı olarak...ben zaten yılda 5-6 bin km yaparım kışları genelde araba garajda durur yazları gezerim o yuzden öle düşündüm...bilmiyom hala yanlışmı düşünüyorum...
Siyah araba için yaz kış farketmez malum ülkemizin tozu toprağı bol. Arabayı yıkıyorsunuz daha araba kurumadan üzeri toz oluyor. Ben çok pişman oldum sizde emin olun pişman olursunuz.
Rica ederim kardeşim, Mavi benimde hoşuma gitti ama benim beklentim 3 boyutluya devam ederler diye düşünüyordum yani biraz üst seviyedeydi beklentirlerim ama beğenilecek bir gösterge.
araçta bağımsız süspansiyon varmı acaba
bende açıkçası göstergeleri daha alımlı bekliyordum ama olsun idare edeceğiz .. araç başarılı olmuş genel itibari ile.. toyotaların en sevdiğim yanı genel itibari ile herşeylerinin ortalama değerlere sahip olmaları.. bu kadar tutulmasını da sağlayan sanırım bu..
ama gene de, hala diyorum, o Honda Civic'teki göstergeler hiçbirinde yok arkadaş...
evet var
bağımsız süspansiyon sadece 1.6 benzinli motorlu versiyonlarda var 1.33 benzinli ve 1.4 d4d versiyonlarda ilkel torsiyon kullanmaya devam ediyorlar+ aklın almayacağı bir olay arka camlarn baz versiyonda manuel olması yıl 2013 son olarak fiyatı beğenen arkadaşlara sormak isterim daha fazla donanıma sahip passat 1.4t yada insignia 1.4t yada ford mondeo 1.6 (atmosferik yada benzinli) 55.000 civarında bir fiyata sahipken o fiyata bir auris almak.....
ben fiyatları genel olarak beğendim ama bana aynı özelliklere sahip passat insignia yada mondeo araçların 55000 tlye nerden alındığını söylerseniz bende gider alırım doğrusu 1,6 benzinli auris otomotik vites full 57000 tl1,4 benznli passat otomotik vites full 83000 tl1,4 benzinli insignia düz vites full 71000 tl ( otomotik benzinli yok)1,6 benzinli mondeo düz vites full 66000 tl bu fiyatlara bakarsak pekte sizin dediğiniz gibi çıkmıyor
arkadan mitsubishi asx, önden impreza, içeriden yaris karışımı araç almak isteyen alır ve biner.