Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #60 : Ocak 25, 2013, 14:30:05 »
eline sağlık sercan abi, oldukça bilgilendirici bir test olmuş, ayrıca göstergelere mavi çok yakışmış...

Rica ederim kardeşim, Mavi benimde hoşuma gitti ama benim beklentim 3 boyutluya devam ederler diye düşünüyordum yani biraz üst seviyedeydi beklentirlerim ama beğenilecek bir gösterge.

aracın özellikle ön görüntüsü çok hoşuma gitti açıkcası... bu insanlar ilk çıktığında fotoşarına bakıp niye eleştirirler acımasızca anlam veremem.. bence araç güzel görünüyor.. hararet göstergesinin niye kalktığına dair bir duyumunuz var mı ??

Katılıyorum.
Hararet göstergesi hakkında bir duyumum yok ama zaten yavaş yavaş araçlarda kaldırıyorlar. Örneğin; Yarisin uzun yıllardır yok. Zaten artık bir amacıda kalmadı ama benim gibi eski usül şöförlerin elinde büyüyen kişiler yadırgaya bilir ama mantıken bir gereksinimi kalmadı.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 25, 2013, 14:30:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 25, 2013, 14:36:08 »
Katılıyorum.
Hararet göstergesi hakkında bir duyumum yok ama zaten yavaş yavaş araçlarda kaldırıyorlar. Örneğin; Yarisin uzun yıllardır yok. Zaten artık bir amacıda kalmadı ama benim gibi eski usül şöförlerin elinde büyüyen kişiler yadırgaya bilir ama mantıken bir gereksinimi kalmadı.

bizim tempra vardı bundan önce..onun kronik sorunudur göstergeler bozulur gider.. hararet göstergesi de dahil hiçbişeyden haberimiz olmadan 10 yıl kullandık :D.. sıkıntı yok
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Ocak 25, 2013, 14:37:44 »
bizim tempra vardı bundan önce..onun kronik sorunudur göstergeler bozulur gider.. hararet göstergesi de dahil hiçbişeyden haberimiz olmadan 10 yıl kullandık :D.. sıkıntı yok
:rofl: :rofl: :rofl:

Aga bizde de Kartal vardı :D kendi kendine gaz verirdi  o yüzden yadırgamam Temprayı.

Göstergeler iyi aslında ama benim beklentim yüksekti.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ocak 25, 2013, 14:52:14 »
:rofl: :rofl: :rofl:

Aga bizde de Kartal vardı :D kendi kendine gaz verirdi  o yüzden yadırgamam Temprayı.

Göstergeler iyi aslında ama benim beklentim yüksekti.

bende açıkçası göstergeleri daha alımlı bekliyordum ama olsun idare edeceğiz :D.. araç başarılı olmuş genel itibari ile.. toyotaların en sevdiğim yanı genel itibari ile herşeylerinin ortalama değerlere sahip olmaları.. bu kadar tutulmasını da sağlayan sanırım bu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ocak 25, 2013, 15:00:00 »
bilgilendirme için teşekkürler...sırf yenisi çıkacak diye eski kasadan almadım..beklediğime değdi...1,6 advance modeli 49400 pazarlıksız fiyat türevlerine göre gayet makul bir fiyat bence...
kararımı verdim allah nasip ederse siyahını alıcam mart ayında...allah niyetinde olan herkese hayırlısı ile alıp binmek nasip etsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ocak 25, 2013, 15:00:59 »
bilgilendirme için teşekkürler...sırf yenisi çıkacak diye eski kasadan almadım..beklediğime değdi...1,6 advance modeli 49400 pazarlıksız fiyat türevlerine göre gayet makul bir fiyat bence...
kararımı verdim allah nasip ederse siyahını alıcam mart ayında...allah niyetinde olan herkese hayırlısı ile alıp binmek nasip etsin...

Biz yandık siz yanmayın siyah araba pişmanlıktır :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Ocak 25, 2013, 15:07:00 »

siyah almayınnn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Ocak 25, 2013, 15:30:27 »
Biz yandık siz yanmayın siyah araba pişmanlıktır :)

siyah almayınnn

uyarınız için teşekkürler..herkes öyle diyor aslında haklı olarak...ben zaten yılda 5-6 bin km yaparım kışları genelde araba garajda durur yazları gezerim o yuzden öle düşündüm...bilmiyom hala yanlışmı düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ocak 25, 2013, 15:48:05 »
uyarınız için teşekkürler..herkes öyle diyor aslında haklı olarak...ben zaten yılda 5-6 bin km yaparım kışları genelde araba garajda durur yazları gezerim o yuzden öle düşündüm...bilmiyom hala yanlışmı düşünüyorum...

Siyah araba için yaz kış farketmez malum ülkemizin tozu toprağı bol. Arabayı yıkıyorsunuz daha araba kurumadan üzeri toz oluyor. Ben çok pişman oldum sizde emin olun pişman olursunuz.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Ocak 25, 2013, 16:02:16 »
Siyah araba için yaz kış farketmez malum ülkemizin tozu toprağı bol. Arabayı yıkıyorsunuz daha araba kurumadan üzeri toz oluyor. Ben çok pişman oldum sizde emin olun pişman olursunuz.

bu konuyu tekrar düşünelim o zaman kardeşim...çünkü aldığım zaman 10 yıl binerim ben allah kaza bela vermezse...tecrube edilmiş şeyleri tecrube etmemek lazım aslında ama bakalım o gün gelsin aile meclisinde düşünüp karar vermek icap edecek hatunda illa siyah olsun diyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ocak 25, 2013, 16:05:59 »
Rica ederim kardeşim, Mavi benimde hoşuma gitti ama benim beklentim 3 boyutluya devam ederler diye düşünüyordum yani biraz üst seviyedeydi beklentirlerim ama beğenilecek bir gösterge.

ama gene de, hala diyorum, o Honda Civic'teki göstergeler hiçbirinde yok arkadaş...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #71 : Ocak 25, 2013, 17:11:54 »
araçta bağımsız süspansiyon varmı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ocak 25, 2013, 17:14:10 »

evet var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Ocak 25, 2013, 19:32:22 »
bende açıkçası göstergeleri daha alımlı bekliyordum ama olsun idare edeceğiz :D.. araç başarılı olmuş genel itibari ile.. toyotaların en sevdiğim yanı genel itibari ile herşeylerinin ortalama değerlere sahip olmaları.. bu kadar tutulmasını da sağlayan sanırım bu..

Toyotanın bir de markalar arasında en çok satan otomobil olması yanı sıra bu kadar fazla satışa bir de en kaliteli araç yani en az arıza durumların zirvede olması gerçekten şaşırtıcı bazen kızıyoruz hepimiz böyle araç mı olur diye ama adamlar yıllardır lider konumundalar.

ama gene de, hala diyorum, o Honda Civic'teki göstergeler hiçbirinde yok arkadaş...
Adamın dibisin :D

Hem fikirim kardeşim.

Rica ederim, Katılıyorum fiyat konusunda, Amin Cümlemiz için hayırlısı İnşallah. Siyah bakımı zordur çok emek ister ama emeğinizin karşılığı fazlasıyla verir, Benim ve Serkanın aracı koyu renkteler hatta Serkanın ki direk siyah :P :D bir kaç yaptığımız bakımların konuları mevcut gerçekten çok klas bir görünüme sahip oluyor ama bakım istiyor gerçekten. Yengeyide kırmamak gerek bence Siyahın duruşuda gerçekten güzel oluyor.

Evet Mevcut.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Ocak 25, 2013, 21:39:36 »
evet var

bağımsız süspansiyon sadece 1.6 benzinli motorlu versiyonlarda var 1.33 benzinli ve 1.4 d4d versiyonlarda ilkel torsiyon kullanmaya devam ediyorlar+ aklın almayacağı bir olay arka camlarn baz versiyonda manuel olması yıl 2013 son olarak fiyatı beğenen arkadaşlara sormak isterim daha fazla donanıma sahip passat 1.4t yada insignia 1.4t yada ford mondeo 1.6 (atmosferik yada benzinli) 55.000 civarında bir fiyata sahipken o fiyata bir auris almak.....
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ocak 25, 2013, 22:07:20 »
bağımsız süspansiyon sadece 1.6 benzinli motorlu versiyonlarda var 1.33 benzinli ve 1.4 d4d versiyonlarda ilkel torsiyon kullanmaya devam ediyorlar+ aklın almayacağı bir olay arka camlarn baz versiyonda manuel olması yıl 2013 son olarak fiyatı beğenen arkadaşlara sormak isterim daha fazla donanıma sahip passat 1.4t yada insignia 1.4t yada ford mondeo 1.6 (atmosferik yada benzinli) 55.000 civarında bir fiyata sahipken o fiyata bir auris almak.....

ben fiyatları genel olarak beğendim ama bana aynı özelliklere sahip passat insignia yada mondeo araçların 55000 tlye nerden alındığını söylerseniz bende gider alırım doğrusu

1,6 benzinli auris otomotik vites full 57000 tl
1,4 benznli passat otomotik vites full 83000 tl
1,4  benzinli insignia düz vites full 71000 tl ( otomotik benzinli yok)
1,6 benzinli mondeo düz vites full 66000 tl

bu fiyatlara bakarsak pekte sizin dediğiniz gibi çıkmıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ocak 25, 2013, 22:19:02 »
ben fiyatları genel olarak beğendim ama bana aynı özelliklere sahip passat insignia yada mondeo araçların 55000 tlye nerden alındığını söylerseniz bende gider alırım doğrusu

passat'ın highline donanımından çıkan aksesuarlarla 3 tane auris doldurulur. böyle bir kıyaslama yanlış. araçlara full ya da baz diyip değerlendirmemek gerekir. hangi versiyonda hangi özellikler var ona bakılır. 1.4 tsi comfortline passat'ta her şey var ve manuel vitesi 60 bin tl. passat'ı da geçtim aynı sınıftan golf var 1.4 tsi highline manuel düz vites 52 bin tl. auris de 49 bin tl. performans, malzeme kalitesi, donanım, yakıt tüketimi, güvenlik.. her konuda auris'ten ileridedir. şimdi yine birileri çıkıp turbo muhabbetine girmesin hiç. tasarıma girmedim çünkü zevk meselesi. arkadan mitsubishi asx, önden impreza, içeriden yaris karışımı araç almak isteyen alır ve biner.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Ocak 25, 2013, 22:31:36 »

biraz araştırma yaparak siz de bulabilirsiniz

http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-passat.aspx
http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/insignia-4-door/genel-bakis.html
http://www.ford.com.tr/otomobiller/mondeo/fiyat-listesi

passat 1.4t 54.600 -insignia başlangıç 55.029-mondeo 53.025 bu fiyatlarla (bazıları 2012 ydi tabi hala duruyorsa ama resmi internet sitelerinden aldığım fiyattır) satıldığı sürece gidip bir aurise 55.000 tl vermem çizmelerimin 2013 aurisi peh >:(
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Ocak 25, 2013, 22:35:11 »
arkadan mitsubishi asx, önden impreza, içeriden yaris karışımı araç almak isteyen alır ve biner.
                                     bravoo güzel araç benzetmesi  :alkis: :alkis:  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Ocak 25, 2013, 22:45:09 »
Bu fiyatlara Auris alan olurmu? Sanmıyorum. En az 15000 fiyat indirmeleri lazım.