0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, Verso'ya bakım yaptıracağım. Ufuk Bey halen buralarda mı?
Sizin aracınızın da sahip olduğu "ZR" serisi motorlar için ILSAC GF5 standartlarında 0W20 motor yağı önerilmektedir, zira ilk çalıştırmada motor yağının en son ulaştığı nokta olan supap zamanlama sistemi aracınızda çok komplike bir sistem olup en kısa sürede yağ ile buluşması gereken bir noktadır, ayrıca motorun teknolojik yapısı ve parçaların montaj hassasiyeti noktasında da akışkanlığa karşı direnci düşük yağ tavsiye edilmektedir.
Ufuk Bey merhaba. Ben bugün aslında size e posta yoluyla ulaştım.Fakat gelen cevaptaki motor yağı ile ilgili kısım biraz kafamı kurcaladı..Şöyle ki bu araca şimdiye kadar hep 5-30 motor yağı kullanılmış.Ben de 2dir aynı yağdan koyuyordum.Önümüzdeki bakımı için de güvendiğim bir satıcıdan Mobil1 Esp 5w30 edinmiştim..Şimdi gelen mailde yazmakta..Ben 5w30 kullanmaya devam edersem ne gibi sonuçları olur?Not: Sıcak bir iklimde yaşıyorum. 0 derecenin altına pek/hiç inmiyor.
Ufuk Bey merhaba. Ben bugün aslında size e posta yoluyla ulaştım.Fakat gelen cevaptaki motor yağı ile ilgili kısım biraz kafamı kurcaladı..Şöyle ki bu araca şimdiye kadar hep 5-30 motor yağı kullanılmış.Ben de 2dir aynı yağdan koyuyordum.Önümüzdeki bakımı için de güvendiğim bir satıcıdan Mobil1 Esp 5w30 edinmiştim..Şimdi gelen mailde yazmakta..Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 22, 2021, 18:45:22Sizin aracınızın da sahip olduğu "ZR" serisi motorlar için ILSAC GF5 standartlarında 0W20 motor yağı önerilmektedir, zira ilk çalıştırmada motor yağının en son ulaştığı nokta olan supap zamanlama sistemi aracınızda çok komplike bir sistem olup en kısa sürede yağ ile buluşması gereken bir noktadır, ayrıca motorun teknolojik yapısı ve parçaların montaj hassasiyeti noktasında da akışkanlığa karşı direnci düşük yağ tavsiye edilmektedir.Ben 5w30 kullanmaya devam edersem ne gibi sonuçları olur?Not: Sıcak bir iklimde yaşıyorum. 0 derecenin altına pek/hiç inmiyor.
2010 benzinli lpg corolla 110 bin km araç için ılac GF 6A olur mu acaba Ufuk bey?5-30 motul e.lite almıştım en son
Motul Eco-Lite ile devam edin.
Ben 5w30 kullanmaya devam edersem ne gibi sonuçları olur?Not: Sıcak bir iklimde yaşıyorum. 0 derecenin altına pek/hiç inmiyor.Merhaba, aracınızda LPG sistemi yok ise motor iç temizliği sonrasında ILSAC GF5 onaylı 0w20 kullanabilirsiniz, LPG var ise ve 5w30 kullanmakta ısrarcıysanız (benim tavsiyem 0w40'dan yana olur) yine motor iç temizliği akabinde ILSAC GF5 destekli bir 5w30 kullanmanız menfaatinize olur.
Merhaba, N11 mağazamıza TCT kodu ile sınırlı bir süre için %10 indirim kuponu tanımladık, güle güle kullanın.https://www.n11.com/magaza/tem-oto
Ufuk bey konu başlığıni görünce ürünlerinizi inceledim ve şok oldum ne kadar yükselmiş flyatlar...(yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum) sizden daha önce tam 7-8 takım filtre seti almıştım toptan olarak, ne kadar akıllıca birşey yapmışım diyorum şimdi, yağların ve sıvıların kullanım süresi olmasa vallaha 3 sene önce onları da alırdım
Temmuz ayında 600 TL'ye alıp paslı olduğunu düşündüğümden iade ettiğim disklerin fiyatı 1500 TL olmuş
Ben de az önce onu fark ettim. Stokta mı yok yoksa yorumumdan dolayı mı ürün satışı yapılmıyor diye ekleyecektim