0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Ufuk Bey .Arabam 2020 Corolla tupsuz.Kitapcik 0w20 kullanmamı söylüyor.Foruma göre iki yağ arasında kaldım.Liqui Moly special tec AA(API Sn Plus + RC ILSAC Gf-5)Motul 8100 Eco lite (API Sp RC Gf-6a)Bu iki yağ nasıl ? Siz hangi yağı önerirsiniz?Birde profilinize göre sizdede 2020 Corolla var galiba tüpsüz ise benzini olarak ne kullanıyorsunuz?Teşekkür ederim.
Merhaba. Forum üyeleri için Asakashi Filtrelerde şu an herhangi bir kampanya var mı acaba? Örneğin ücretsiz kargo veya indirim gibi?
Cevap için teşekkürler. Evet prensiplerinize saygı duyuyorum, ancak kargo anlaşmalı bir firma için Türkiye'nin 2 büyük şehri arasında ortalama A4 boyutluu hafif bir ürün için o miktarda para talep eden bir kargo firması yerine en azından uygun fiyatlı bir kargo seçeneği de sunulabilirdi bence. Ürün o fiyatı hak ediyor belki onda sorun yok ama anlaşmalı bir kargo için o seviyede bir fiyat ödemek istemediğimden farklı bir markaya yöneldim.
Uzun süredir asakashi ürünlerini kullanıyorum, sorun yaşamadım. 8000 km önce mann hummel üretimi filtron kullandım. Yakıt değerim LPG de 9.1 lt ye yükseldi. Bugün tekrar asakashiye dönüş yaptım. Arabanın hem çekişi değişti hem de 7.2 lt ortalamaya düştü. Filtron için kalitesiz diyemem ama asakashi hava filtresi ile aralarında yakıt ve performans olarak dağlar kadar fark var. Polen filtreleri de kağıttan hallice. Camlar kapalı arabada asakashide olmayan toz problemi oluşmuştu. Asakashiden devam edeceğiz gibi duruyor. Daha kalitelisine rastlamadım. Ben mail ile fiyat aliyorum. Aynı gün dönüp, ödemeyi aldıktan sonra aynı gün kargoluyorlar.
Merhaba Ufuk bey,N11 mağazanızda nibk marka balata gördüm. Aracım 2007 rav4. 335 binde. balatalardan metal sesi gelmeye başladı bitiyor ve değişmesi lazım. balata tozundan nefret eden biri olarak bu nibk balatalar nasıldır? ilan açıklamasında toz bırakmaz ve ısınsa bile tutuşu iyidir yazmışsınız. birde bakım zamanımda geldi. yağ ve filtre öneriniz ne olur. aracım fabrika değeri şehirici 10-11lt değeri var. genelde japon araçlarda bu değer tutuyor. lakin benim ara. kışın 17-18lt yazın 15-16lt yakmakta. bu bana çok fazla geliyor açıkçası. yardımınız için teşekkürler.
Ufuk bey merhaba. 2018 1.6 benzinli Corolla aracim var. Kitapçıkta hava filtresi değişimi için 40 bin km yazmışlar. Orjinal filtrelerin bu kadar çok km kullanılmasını nasıl değerlendirirsiniz. Js asakashi için önerilen değişim kilometresi nedir. Teşekkürler
Cevap için teşekkürler. Bu sabah itibariyle filtre setimi WhatsApp iletişim üzerinden verdim. Kullanınca yorumlarımı yazarım.