0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk Bey, 2019 yeni kasa corolla benzin & LPG için olan filtre setinin linkini atmanız mümkün mü? Filtre setinde hem motor yağı olanı hem de motor yağsız olanı size zahmet.
Merhaba Hüseyin bey, aracınızın şasi numarası ile birlikte mail yada N11 soru-cevap kısmından iletebilir misiniz?
Ufuk Bey 2014 1.6 otomatik corolla için arka fren balatası ve disk için marka fiyat alabilir miyim?
Arkadaşlar selam. Tem Toyota firmasında toyotaclubtr için özel bir indirim yok sanırım değil mi?
yok ama sembolik te olsa bir indirim iyi olurdu, kendimizi özel hissederdik. İlgililere (Ufuk Bey'e) duyurulur😂
Son bakımı n11 üzerinde Tem Oto Js Asakashi filtreler ile yaptım. Polen ve yağ filtreleri ile herhangi bir sıkıntı olmadı. Ancak Hava filtresini yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra şunu fark ettim; araca ivmelenmesi için gaza yüklendiğinizde horultu şeklinde ses geliyor ve gaz tepkimesi gecikmeli oluyor. Orijinal hava filtresini takınca ses ve ivmelenme sorunu ortadan kalkıyor. Js Asakashi markası artık sadece polen filtresinde tercihim olacaktır. Hava ve yağ filtrelerinde kullanmayı düşünmüyorum. Konu ile ilgili n11 üzerinden mesaj gönderdim ancak bir yanıt da gelmedi.
Öncelikle Ufuk bey ilginizden dolayı teşekkür ederim. Karşılıklı iletişime geçerek sorunu çözüme kavuşturduk. Hava filtresinin hatalı montajı nedeniyle deformasyon söz konusu sanırım. Bilindiği üzere filtrelerin bir kenarı dik köşeli ve orijinal filtrelerde dik köşenin karşı tarafında yazılar mevcut. Ancak Js Asakashi filtrelerde dik köşenin olduğu yerde yazılar bulunuyor. Montaj yapan usta dalgınlıkla ve sadece yazılara bakarak önce hatalı montaj yapmış olabilir, sonrasında düzeltilse dahi filtre köşeleri ezildiği için bir hava geçişi olacaktır. Aynı üründen tekrar ücretsiz gönderim sağlayarak mağduriyetimizi gideren Ufuk bey'e tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Tekrar Merhaba Sedat bey,Kullanıcılarımızın, ürünlerimizde yaşadığı sorunların en büyük kısmı maalesef montaj/işçilik hatası olarak karşımıza çıkıyor, servisler genellikle kullanıcının kendi getirdiği ürünlere montaj esnasında gerekli ihtimamı göstermiyor.Yaşadığınız deneyim için üzgünüz ve markalarımız ile deneyiminizi iyileştirmek için her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.Saygılar.
Ufuk bey bugün ücretsiz gönderdiğiniz hava filtresi tarafıma ulaştı. Önceki filtre montaj/işçilikten kaynaklanan sebeplerden sorunlu olmasına rağmen yeni ürün göndererek ürünlerinizin ne kadar arkasında olduğunuzu görmüş oldum. İnsan gerçekten böyle esnaflarımız kaldı mı demekten kendini alıkoyamıyor. Bir kez daha çok teşekkür ederim.
+1 belki Ümit Şahantimor bey bu konuda bizi bilgilendirir.