0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün nibk balatalarımı zirve otomotive taktırdım her nekadar ufuktan almasamda ahmet benim yerime ufuktan sipariş edip dün aracıma taktı.Kullandıkça ürünün methedil en kalitesini görmüş olacağım.Teşekkürler ufuk.
abi mor balata mı bunlar. benim arkalarda var tozu falan yok fren konusunda da sıkıntı yaşamadım 25 bin oldu
Size mesaj attim. Kaydetmedim. Gelmis mi bakar misiniz.
Evet talat mor balatalar.
Evet mor balataları bende kullanıyorum.7000 km oldu,sevisin birtürlü çözemedigi fren sesi hiç yok.balata pedlerine yapıştırılan ısıya dayanıklı teflon meteryal ve ısıdan etkilenmeyen gresle kaliper sesleride bitti.çok çok memnunum.özelikle ufuk beye tem otoya teşekkür ederim.
Bizden yada Zirve Otomotiv'den almış olman sorun değil, güle güle kullan @Cavit YORDAM (26016) abi.
Ufuk Bey polen filtresi taktım ok aşağıda taktım. Önceki filtre de ok aşağı takılmış. Doğru mu taktım acaba
Ufuk Bey özelden mesaj yazdım. İlgilenirseniz çok sevinirim.
Doğru takmışsınız Talat bey, sorun yok.
Ufuk Bey bir soru daha. Hava filtresi ni değiştireceğim yazı olan yer üste mi gelecek. Altta resim va görünen yazı olan yüz üstte mi olacak
Havanın girdiği yerde olacak o UP yazan kısım. UP-ÜST Aynı şey polen filtresi için geçerli, gerçi onda OK işareti var, hava akış yönü ile alakalı.Mesaj Birleştirildi: Ekim 18, 2015, 17:29:58Ufuk Hocam, Asakashi ürünler geldi mi? Polen ve Hava Filtresi?
Ufuk Bey bir soru daha. Hava filtresi ni değiştireceğim yazı olan yer üste mi gelecek. Altta resim va görünen yazı olan yüz üstte mi olacak]
Ufuk bey size özelden bir mesajım vardı. Cevap verebilirseniz memnun olurum.