0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün arkadaşımın aracının bakımı için dörtnal servisteydik. Kabin hava filtresini Ufuk Bey in distribütörlüğünü yaptığı aisin marka ile değiştirdiler.Filtreyi görünce şaşkınlığımı gizleyemedim.Karbon malzeme ile kaplanmış çok ama çok kaliteli bir filtre.Benim aracımın bakımı esnasında maalesef stokta yoktu.Nicro kullandılar.Ama bundan sonraki bakımlarda mutlaka filtreleri Ufuk Bey den sipariş edeceğim.
AISIN'in hava filtresi mi varmış ? İlk kez sizden duydum.Asakashi olmasın o acaba ?
Konuyla pek ilgisi yok ama aisin adı geçince aklıma geldi. Peugeot yeni 308 bluehdi motora aisin üretimi 6 ileri çok verimli tam otomatik şanzıman koymuş. Belki Toyotada aisin dan şanzıman alır.
@Serhat Köprülü Aisin zaten en buyuk hissesi Toyota'ya ait bir firma
selamlar bende 2013 dizel auris,m için almak istiyorum ne yapmam lazım ---hava ve kabin filitreleri---
Ufuk beyden sipariş ettiğim yağ,filitre ve fren balataları bir günde elime ulaştı.Polen ve hava filitresi gercekten cok kaliteli.Aracın üzerinde bulunan ve aynı fiyatta olan filitrelerle yakından uzaktan alakası yok. İlgi ve alakasından dolayı Ufuk beye buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Övgüleriniz için teşekkür ederiz, biz sadece işimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz, ürünlerinizi ve aracınızı iyi günlerde kullanın @Ali Karakaya (32804) bey.
Ufuk bey T27 2013 model Avensis aracım şu an 36000 kmde. 1 ay içinde 40000 kmyi deviririz. Fren balatalarının değişimi grrekir mi? Ayrıca 40000 km bakımında neler yapılıyor. Özelden ya da buradan fiyat verirseniz sevinirim (balatalar dahil) Iyi calışmalar.
2005 corolla nibk fren balatasi fiyati alabilirmiyim