0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey merhaba...98 model 1.6 xei corolla aracim icin' -aracta lpg yok-Yag markasi ve fiyati,Yag filtresiHava filtresiFren balatsiBuji kablosu marka ve fyat alabilir miyiz?
Ufuk abi özelden yazmıştım görmedin sanırım.1995 1,6 corolla aracıma asakashi yağ filtresi,5w40 mobil motor yağı,direksiyon hidroliği fiyatı verebilirmisin teşekkürler.
Ufuk bey corolla hb 2005 aracına on ve arka disk ve balata fiyatı alabilir miyim?Ufuk bey aracılığıyla yaptığım hiçbir alışverişte en ufak bir sorun yasamadim.kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bu adam varya sağlam sağlam hangi malzemeyi istediysem zamanında geldi ve ne konuda yardım istediysem de esirgemedi bilgisini rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz
Aynen bu adam bir harika dostum. Ama benim mesajıma 2 gündür cevap vermiyir[emoji6] [emoji6] [emoji6]
@Ufuk Sönmez (16363) Çok iyidir hoştur, bir de şasi numarasını yanlış almasa Sabah sabah koşturdu beni maslağa ama canın sağolsun, dedim sana da bunun acısını çıkarırım diye Kendine iyi bak kardeşim...
Bu arada ufuk bey taksitli alım yapılsa emin olun satışlarınızda artış olur. Ben Mesela filtrelerden 2 şer adet alıp kenara koyacaktım.harp olur darp olur misali. Ama taksit olmadığı için alamıyorum. Mail order ile de taksit yapılsa süper olur aslında
UFUK abi için övgü dolu mesajlar yazmama gerek yok, o gönlümüzün efendisi.
@Ufuk Sönmez (16363) Canın sağolsun kardeşim,dedim ya alacağımız olsun diye,zaten bayramdan sonra yine uğrarım inşallah Hepinize hayırlı işler , hayırlı bayramlar..