0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ufuk bey merhaba daha yeni 2009 d4d otomatik yaris satın aldım . fakat yedek parça fiyatlarından pişman oldum.. hava filtre kutusu ve filtre seti , yan ayna kapakları temini konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
Ufuk bey, 98 model 1.6 xei corolla icin kyb amortisor, disk ve balata fiyati alabilir miyiz?
Özel mesaj ile cevapladım Ahmet bey.Özel mesaj ile cevapladım Volkan bey.
Ufuk abi kişisel iletilerim gelmiyor mu acaba ? Ödeme için sorularım var da sana
Ufuk hocam merhaba özelden şasi no gönderdim size sanırım bi sorun var yada siz görmediniz.yağ bakımı yapicam sizden cevap bekliyorum teşekkürler.
Ufuk hocam merhaba,bugün yağ ve filtreler elime ulaştı nasip olursa hafta sonu bakımı yapicam.buarada hediyeler için teşekkürler.
Ufuk Bey merhaba, ürünlerde kredi kartına taksit imkanı var mı? birde kargo ücreti nedir ? İyi çalışmalar.
Ufuk bey merhaba,2008 corolla 1.6 manuel 120.000 bakımı için değişmesi gereken malzemeler nelerdir ? Sizdeki orjinal malzeme fiyatları nedir ?
merhaba Ufuk bey,Yağ Filtresi,Arka Fren balata seti ve ön Fren disk fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz.?2002 Corolla Hb manuel.