0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oyun çokta gerçekçi değil galiba,Polis, radar yok mu? [emoji14]
Boş hali ile FH 750 170'i çok rahat geçiyordu bende. [emoji4] Ama yolun da boş olması lazım tâbi.
Bu arada ne zaman 8 bin küsür Euro'luk iş alsam mutlaka kaza oluyor (özellikle dorseye) ve hasar cezası kesilerek para alıyorum teslimat yaptığımda. Oyunun bizim parada gözü var. Ana 6 ve 7 bin Euro'luk işler de hiç sorun olmuyor. Radarı da keşfettim. Yol kenarına koydukları o siyah kutuları görünce yavaşlayıp öyle geçiyorum. Mesele kırmızı ışık yandı önünde bir sürü araba var. Karşı yöne geçip kırmızı da geçersen ceza kesmiyor. Ama oyunun içinde ki arabalar çok manyak. Gördükleri halde önüne fırlıyorlar. Hatta yeşil yanıyor adam sola dönecek duruyor öyle sap gibi. Kenarda boşluk varsa geçiyorum. Dorsesiz 160 gördüm ben. Ama dorse olmayınca acayip savuruyor. Bir aydır oynamıyorum bu akşam oynayayım en iyisi.
Ben hileyle level yaptim 70 bin euroluk isleri aliyorum Hedefe varana kadar dorsenin % 15i tirin ise % 30 hasar goruyor Genelde tir yan yatiyor veya yanlis sollama yapan bineklere carpiyorum birde tek seritli yolda sollama yapinca carpiyorum
Gidiş-geliş yollarda sollama yapmadan önce selektör yaparsanız biraz kenara çekiliyorlar.
Hmm denerim Sagolun Enes bey
Teşekkür ederim. Önümüze atlayan kazmalara bir çözüm bulsam daha iyi olacak. [emoji4]
Son güncelleme ile hız sabitleyici hafızalı oldu ve hızı artırıp azaltabiliyorsunuz 150 Ye CC ayarlıyorum araçları test ediyorumVolvodan daha iyi yol tutanı yokHızlanmasıda iyiBende 750HP kullanıyorum siyah ,xenon farlı Mercedes (Favorimdir kendisi) ağır kalıyor ve direksiyon tepkileri yavaş , ama direksiyonu çok hisliScania yolu tutmuyor çabuk savuruyor V8 in sesi mükemmel hızlanması fena ama işte yetersizMercedeste sedef kaplama direksiyon olmazsa olmazımdırOyuna ilk başladığımda level ve para yaptım sonra o profili silip sıfırdan başladımÇok eğlenceli Şimdi 54 level ve 5.500.000 € param var Ben konsol bakmaya başladım direksiyonu istediğim gibi (900 derece) dönen var ama debriyajı yok bunun
bahsettiğiniz online mı yoksa ofline mı?
Burak abi ben çok fazla oynuyorum çok garip bi bağlayıcılığı var, birde Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş diskografileri var ohhh mis Online için satın almak gerekiyor Ben offline oynuyorum şuan, ama kampanya kovalıyorum
Oyunun online olup olmadığını soruyorsanız hem online hem de offline versiyonu mevcut.