0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu oyunu direksiyon setiyle oynayan var mı ?
Ben logitech driving force gt ile oynuyorum.
Bu oyunu aslında direksiyonla oynamak lazım. Hele ki Logitech Driving Force GT gibi 900 derece dönen bir direksiyonsa tadından yenmez
Allah allah hala o fiyatlara satılıyor mu ya seneler önce de öyle bir şeydi. İyi ben ucuza bulmuşum ama şu an alamam zaten o oyunu destekleyecek bir bilgisayarım bile yok. Ama sistem süper çok hoşuma gitti...
dolar üzerinden olduğu için durum vahim. o sistemi üşenmeyince en az 40" bir full hd bir tv ye bağlayınca daha da zevkli oluyor. tabi ekonomik olarak özgür olanlar güzel bir masaüstü toparlıyor ve ekran kartları 3 monitörü desteklediğinden 3 tane ekrana görüntüyü paylaştırıp oynuyorlar. bir de marangozluk becerisi olanlar güzel düzenekler kurabiliyor direksiyonu ve vites/pedal setini yerleştiriyorlar. zaman ve istek olduktan sonra neler oluyor neler. çıkmacıdan gerçek araç konsolu alıp, bilgisayara bağlayıp çalıştıran var. göstergeler falan doğru çalışıyor.şu anda fiyatı 1000-1100 tl arası değişiyor.
Abi gider bir şirkete girer tır şoförü olurum daha iyi hem de para kazanırım caydım ben. En iyisi yarın tır garajına gideyim de yük bakayım
gerçek iyidir mutlaka ama istediğiniz çekiciyi istediğiniz an kullanma lüksünüz yok ve oyunda yakıt parası derdi de mevcut değil.
son sürümü oynamadan askere gidersem gözlerim de açık giderdi. oyundaki değişiklikler şaşırtıcı. daf euro 6 gerçekten güzel olmuş, seslerine ve gösterge grubuna çok çalıştıkları belli. gelelim bence kilometre taşı sayılabilecek bir özelliğe, oyuna direksiyon ve/veya sinyal durumuna göre dönebilen kamera eklenmiş. tercihlerden seçip uygun duruma getirebiliyorsunuz, ayrıca direksiyon için hassaslık ayarı mevcut. diğer bir özellik de çoğu çekiciye eklenen 6*2/4 moduna göre orta ya da arka aksı kaldırabilme özelliği. bunun yanında ai araçların hareketlerinde de çeşitli düzenlemeler yapılmış.
Hakan senin yüzünden gidip yeni bilgisayar alacam. Kışkırtıyorsun adamı
bir yerden başlamak gerek. o kadar hızlı gelişiyor ki 1-2 hafta oynamasam ben bile bazı güncellemeleri kaçırıyorum. bu oyunun yaşı yok. her geçen gün gerçeğe daha çok yaklaşıyor. bunun yanında yakında american truck simulator çıkacak, en önemlisi de akabinde (tahminim 2015 nisan-mayıs) euro coach simulator çıkacak. birçok ilişki bitecek, asosyal insanlar çoğalacak.
Valla Hakan'ım böylesine detaylı tüm bilgileri senden alacaz artık istesekte bulamayız herhalde bu kadar detaylı bilgiyi en azından ben bulamam. Ama ciddi ciddi düşünüyorum yeni bir bilgisayar aldığımda senden baya bilgi alacam. Hele şu "muhterem aks kafasi" kaldırma olayı beni daha çok mutlu etti nedense Bu arada bilgisayardan anlıyorsan almadan önce yine sana danışayım uzun zamandır ilgilenmiyordum körerdim biraz özellikle ekran kartı özellikleri falan...
Sizleri anlıyorum ama benim sistemim 4x4 lük olması lazım. Ben tv ye de takarım yani kesinlikle en ufak bir kasma veya görüntü bozukluğu olsun istemiyorum onun için ekran kartına en yüksek parayı yatırabilirim. Artık onu da değerlendirecez yeni oyunları da öğrenecez sizden. Hakan bu arada şimdiden hayırlı teskereler inşallah göz açıp kapatıncaya kadar geçer gider. Allah'a emanetsin...
teşekkür ederim.masaüstü sistem düşünülüyorsa seçenekler daha geniş, o zaman tv'ye bağlamaya gerek kalmaz. dizüstü için ram ve harici ekran kartı belleği önemli. bir de bilgisayarın kronik ısınma problemi baş gösterirse soğutucu takviyesi yapılabilir. oyunda aşırı yüksek boyutlu sonradan eklenmiş mod olmazsa akıcı bir şekilde çok rahat oynanır. yeri gelmişken tavsiye edeceğim modları da yazayım. improved weather reloaded, şu anda mevcut sürümü 4.0 zamanla yeni sürümü çıkıyor. oyundaki hava olaylarını müthiş duruma getiriyor. bunun dışında dorse ve firma paketleri ekleyen modlar var. beğeniye göre değişir. oyunun haritası oldukça genişlediğinden ek bir harita moduna gerek duymuyorum. yine de kamyoncuyuz.biz adresinde türkiye haritası üzerinde çalışmalar vardı, takip edilebilir. oyunda herhangi bir tırın sesini beğenmez iseniz, mod sitelerinde mutlaka çeşitli sesler bulunabilir. zevke ya da gerçekliğe yakınlığa göre tercih edilebilir.soru varsa bu akşam 22:00'a kadar alabilirim.