0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en güncel oyunun sürümü ne oldu?
1.14'lü bir şey olması lazım.
güncelleyen oldu mu?ben niye yapamadım bu güncellemeyi?
Bende onu yaptım komple indirip kurdum oyunun açılışı fln değişti adım başı radar hep ceza hep ceza
Para hilesi yapın. Ben öyle yaptım rahat ettim. Artik vuruyorum kırbacı, ne de olsa para bol.
Ramiz Dayı'ya bağlayasım geldi " Biz oyunu kurallarına göre oynarız Yeğen" şaka bir yana oyunu satın almadan online yada multiplayer oynanmıyor galiba? 13 TL oyunda kampanya var alasım geldi
Ben satın aldım oyunu 14 tlye yanınd 5 tane daha oyun verdi
O nasıl oluyor yahu?
Bize niye söylemedin ilke , küstük sana Yılbaşında bir kampanya oldu onun reklamını bittikten sonra gördüm kafamı dağlara taşlara vurdum
Sanirim o kampanyadan yararlandim ben Hic buraya yazmak aklima gelmedi. Bir arkadasimla online oynayabilmek icin almistim
Tek başıma çalışıyorum. Şoför yok. 1.100.000 Euro param var. 32. seviyedeyim. 730 HP'lik Scania tırım ile yollardayım ve haritanın %60'ını gezdim. Tam 1 yıldır oynuyorum ve seviyorum da. Oto yolda CC'de gitmek zevkli. Doluyken 140 - 150 yaptım Geri geri park edip dorse indirebiliyorum. Ama yama yapamıyorum işte.
Boşken 200'ü zorluyor. Madem gerçek hayatta hız yapmıyoruz, hevesimizi oyunla alalım. [emoji4]
Hangi tir 200ü zorluyor?Ben volvo fh 750beygir motorla 170i gecemedim cunku. Eger hangi tir oldugunu soylerseniz onu alayim bende basmayi seviyorum