0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güncellemede sıkıntı olmuyor ama yeni crack lazımSave dosyanda zarar görmez aynen devam eder
hocam böyle modlar hile diye ben hiçbirini kullanmıyorum orjinal hali güzel gerçekten arada ufak teker masraflar çıkıyo ama ödüyoruz şirket saolsun
30000 kilometre yol yaptım toplam oyun süresinde hala uzun yol teslimatlarını açmadım tehlikeli geliyorlar hep 350kilometrelik teslimatlar yapıyorum ve güncelleme şuan iniyor yaptığım zaman volvoma gündüz farı alacağım para olsada şirkete yeni mercedes araç alsam neyse çalışmaya devam
350 mi? 500 mü? En az 1900 çalışıyorum, paraya bakmıyorum 11 milyon euro var sıfırdan alın teri ile kazandım hilesiz
steamla ilgili bi problemden güncelleme yapamadım :S sıfırdan kurup güncelleme yapacağım bu arada en uygun fiyatlı dizel yakıt satan yeri buldum heryer en az 1.41den verirken burası 1.17den veriyor kaçak heralde
hocam soru sormanızda tabiki hiç bir sakınca yok forumdayız sonuçta araç volvo fh globetrother xl diye geçiyor galerideki 2014 model içi bej rengi 600beygirlik araç diyorum ben araç luxenbourg tan liegeye gidiyor o yolda sadece 1tane benzinlik var oda burası
hiz denemeleri yaptım durumum olursa 750hp lik motor taktırcam sonrası malum otobana