Gönderen Konu: Toyota ProTect  (Okunma sayısı 45517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota ProTect
« Yanıtla #60 : Ocak 05, 2014, 15:38:01 »
Arkadaşlar biraz eliniz yatkınsa kendiniz yapın nano korumanızı. Hem paranız cebinizde kalsın hem de kendi arabanızla uğraşmanın keyfine varın.

Sağda solda boya koruma diye 500-600 TL. istenen işlemlerin çoğunluğu aracınıza wax sürüp göndermekten ibaret. 50TL lik malzemesi yok, 1-2 saatten fazla işçiliği yok, birkaç haftadan fazla koruması yok...

O paralarla polisaj makinası dahil mükemmel bir çeyiz düzerim kendime, yıllarca gider.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 05, 2014, 15:38:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 183 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 21, 2014, 20:10:16 »
Düşündüm, taşındım Toyota ProTect yaptırmaya karar verdim... Cumartesi 1.000 km bakıma gittiğim zaman biraz da pazarlık yapıp fiyatı düşürmeye muvaffak olup aracıma uygulatmayı düşünüyorum... Umarım kredi kartına taksit yapıyorlardır...
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 21, 2014, 20:30:31 »
Arkadaşlar biraz eliniz yatkınsa kendiniz yapın nano korumanızı. Hem paranız cebinizde kalsın hem de kendi arabanızla uğraşmanın keyfine varın.

Sağda solda boya koruma diye 500-600 TL. istenen işlemlerin çoğunluğu aracınıza wax sürüp göndermekten ibaret. 50TL lik malzemesi yok, 1-2 saatten fazla işçiliği yok, birkaç haftadan fazla koruması yok...

O paralarla polisaj makinası dahil mükemmel bir çeyiz düzerim kendime, yıllarca gider.
aynen öyle polisaj makinasi megu pasta  ile nxt alinir üzerinede para kalir 500 600 nedir ayrica istedginiz zamanda yaparsiniz úrünlerle en baba işleme 500 tl veririm oda çok çok iyi olmak zorunda fazlasi haram bu iş için bin liraya arabayi komple boyaya sokarsiniz :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • 183 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Mayıs 21, 2014, 22:02:13 »
Toyota ProTect zaten 600 TL... Toyota'nın 5 yıl garanti verdiği, daha yeni ve gelişmiş bir yöntem yerine neden cilâda ısrar edersiniz dostlar...  :o

Not: Camları da işleme dahil ederseniz fiyat 950 oluyor...
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Mayıs 21, 2014, 22:09:55 »
Toyota ProTect zaten 600 TL... Toyota'nın 5 yıl garanti verdiği, daha yeni ve gelişmiş bir yöntem yerine neden cilâda ısrar edersiniz dostlar...  :o

Not: Camları da işleme dahil ederseniz fiyat 950 oluyor...
abi inan ben bir farki oldugunu düşünmüyorum dediginiz fiyatin yarisina ben arabayi komple yaptiririm sonaxta hemde 300 450 tl arasi motor yikama+pasta cila+boya koruma+iç kuafor +koltuk koruma + klima temizligi + ozon temizligi dahil onlardada nano vardi yanilmiyosam camlarida yapiyolar bende cama cila atiyorum kendim yapinca  sizin araciniz yeni abi bence sadece boya koruma yaptirin yani ben sifir araba alsam bayiden çikinca yaptircagim ilk iş o olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • 183 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Mayıs 21, 2014, 22:21:01 »
Dostum, aklıma kurt düşürdün şimdi...

Hele biraz daha düşüneyim... Cumartesine daha 2 gün var...
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 21, 2014, 22:30:00 »

Zühtü Bey, kurdu ben de perçinleyeyim :) Bence de Protect de vereceğiniz para fazla... 600 değil 500 olsun yine fazla... Nasiol marka nano boya koruma ürününden çok farklı bir koruma sağlayacağına inanmıyorum ben bu bizim Toyota Protectin... Bahsettiğim ürün 60-70 lira civarı... Sadece uygulamayı titiz yapmak lazım...

Tabii sizin içinize sinmesi önemli... Şahsen ben de aracı ilk aldığımda 1 yıllık bir boya koruma yaptırdım 330 lira para verdim ama şimdiki aklım olsa asla yaptırmam bir yere, ürünleri kendim alır kendim uygularım...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mayıs 21, 2014, 22:32:48 »

abi sen yine gönlünden geçeni yap tabi ama bin lira ne olursa olsun çok bu işe 950 tl diyosun ayrica nano teknoloji için konu açilmişti forumda her nano denilen şeye inanmayin diye daha bilgili abilerim yazarsa onlarinda fikirlerini alin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Mayıs 21, 2014, 22:37:08 »
Sonaxta görmuştum nano denilen meleti burun fis fisi gibi ucunda mendil gibi bisey var  ayni sigara kutusu gibi arabanin uzerine suruyo onu heryerini dolaniyor  ne makina var ne cila nede bisey dedikleri sey bu ki buna 950 tl ben hayatta vermem  ha diyceksiniz araba deneme tahtasi degil bencede özeliklede sifir alinmis bir araba ama bu araca ne pasta aticaksiniz nede kil yapcaksiniz boya daha temiz  bence normal bi yerde boya koruma yaptirin verceginiz en fazla para 250 tl dir bu ise arastirip 900 tl vericek olsam kendim icin konusuyorum en kral megu urunlerini alirim pedlerini sampuan polisaj makinasi hayali bile güzel ugrasmayi seviyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • 183 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mayıs 21, 2014, 22:39:37 »
Zühtü Bey, kurdu ben de perçinleyeyim :) Bence de Protect de vereceğiniz para fazla... 600 değil 500 olsun yine fazla... Nasiol marka nano boya koruma ürününden çok farklı bir koruma sağlayacağına inanmıyorum ben bu bizim Toyota Protectin... Bahsettiğim ürün 60-70 lira civarı... Sadece uygulamayı titiz yapmak lazım... Tabii sizin içinize sinmesi önemli... Şahsen ben de aracı ilk aldığımda 1 yıllık bir boya koruma yaptırdım 330 lira para verdim ama şimdiki aklım olsa asla yaptırmam bir yere, ürünleri kendim alır kendim uygularım...

Bahsini ettiğiniz ürün bu mu acaba?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2014, 22:42:58
Sonaxta görmuştum nano denilen meleti burun fis fisi gibi ucunda mendil gibi bisey var  ayni sigara kutusu gibi arabanin uzerine suruyo onu heryerini dolaniyor  ne makina var ne cila nede bisey dedikleri sey bu ki buna 950 tl ben hayatta vermem  ha diyceksiniz araba deneme tahtasi degil bencede özeliklede sifir alinmis bir araba ama bu araca ne pasta aticaksiniz nede kil yapcaksiniz boya daha temiz  bence normal bi yerde boya koruma yaptirin verceginiz en fazla para 250 tl dir bu ise arastirip 900 tl vericek olsam kendim icin konusuyorum en kral megu urunlerini alirim pedlerini sampuan polisaj makinasi hayali bile güzel ugrasmayi seviyorum :)

Aslında ben de arabayla uğraşmayı seviyorum... Ama cilâ işini kendim yapmaktan da çekinirim (hiç yapmadım, hatta yapılırken bile seyretmedim)...
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Mayıs 21, 2014, 22:42:59 »
Buna benzer buda diyebilirim adamin elinde gormustum ama o kapagin uzerine o pedleri eliyle ayarlamis arabanin etrafini donuyordu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45000
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mayıs 21, 2014, 22:50:40 »

Aslında ben de arabayla uğraşmayı seviyorum... Ama cilâ işini kendim yapmaktan da çekinirim (hiç yapmadım, hatta yapılırken bile seyretmedim)...

Ürün bu Zühtü Bey doğrudur...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • POLİMER
  • Araç: Corona
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mayıs 21, 2014, 23:05:58 »

selam , konuşmaları gördüm fikrimi söyleyeyim dedim,
aracınız 1000 km de sanırım yukarıda öyle okudum,boyanızın şu anki performansı iyi ise ve bunu korumaksa amacınız ZR 53 uygulaması çok kolay ve boya koruma olarak şu an bilinen tüm boya korumalardan daha üstün olanıdır. uygulamasını ürün ile gönderilen ped ile bölgesel olarak yapın ,araç temiz ve kesinlikle kuru olmalı, uygulama alanı gölge olsun kolaygelsin
Youtube ZR 53 uygulama videosu olarak aratırsanız seyretmenizde fayda var .
Polimer Engin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mayıs 21, 2014, 23:13:22 »
selam , konuşmaları gördüm fikrimi söyleyeyim dedim,
aracınız 1000 km de sanırım yukarıda öyle okudum,boyanızın şu anki performansı iyi ise ve bunu korumaksa amacınız ZR 53 uygulaması çok kolay ve boya koruma olarak şu an bilinen tüm boya korumalardan daha üstün olanıdır. uygulamasını ürün ile gönderilen ped ile bölgesel olarak yapın ,araç temiz ve kesinlikle kuru olmalı, uygulama alanı gölge olsun kolaygelsin
katiliyorum size güneş altinda kesinlikle olmaz araç temiz olmasi lazim size başta kendiniz yapin diycektim bende ama bu ürünü kullanmadi ben cila kullandim daha çok hare birakir mi bilmiyorum birakirsa diye bişey demedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mayıs 22, 2014, 00:17:29 »
Toyota protect boya korumadan farkli bi sey. arac uzerine saydam bir sey suruyorlar 24 saat bekleyince fayans gibi oluyor.  beyaz oldugum icin cok gerek gormemistim. aslinda para yoktu.  bence kesinlikle yaptirin.  gerekli bi sey.  yikarken dahi cizilmez bir araciniz olur.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Mayıs 22, 2014, 08:00:31 »
Yikarken araç nasil çiziliyor süngerle firça kullanmazsaniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Mayıs 22, 2014, 08:48:31 »
Cevabi vermissiniz zaten.   :)
camurlu  firca sunger bicibici.....  cokta guzel ciziliyor.  halka halka ince  ince cizikler oluyor.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Mayıs 22, 2014, 09:20:26 »
Halkalar guneş altinda kalmaktan olur hare zaten bu iş pasta cila yaprkende oluyor hare giderici sürüyorlar  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 22, 2014, 09:22:12 »
Nasiol ZR 53 için olumsuz birşey duymadım. Ama yazın ve gölgede uygulamakta fayda var.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • 183 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Mayıs 24, 2014, 20:50:38 »
Bugün 1.000 bakıma gittim ve arabaya Toyota ProTect yaptırdım (Keşan'daki Toyota Kale'de). Araba pırıl pırıl oldu. Yaklaşık 60 km yapıp eve geldikten sonra çektiğim fotoğraflardan üç tanesi aşağıda yer alıyor. İlginçtir, araba çok az toz topladı. Normalde yol yaptıktan sonra üzerinde epey toz birikiyordu.

Ücret olarak 559 TL verdim; işçilik olarak da 54 TL aldılar. Bunun yanında kapılara da krom çıtalar taktırdım.

Yalnız faturada ProTect'in yanında komple cila da yapıldığından bahsediliyor. Demek uygulamada buna da yer var.

Bütün işlemler 1270,81 TL tuttu; ödemeyi kredi kartına 8 taksit olarak gerçekleştirdik. Yaptırmak isteyenler için bilgilendirici olsun diye fatura dökümünü veriyorum:

* Toyota ProTect Uygulama - Kaporta:   54,00 TL
* Komple Cila                                  :   46,76 TL
* Yan Kapı Krom Çıtaları Montajı        :  36,90 TL
* Gövde Koruyucu, Uzun Ömürlü       : 559,17 TL
* Yan Kapı Çıtası - Krom                   : 489,06 TL

İndirimler Toplamı: 108,93
Ve başımızın belâsı olan KDV tutarı: 193,85 TL

Not: Toyota Kale personeline (başta Nejat Sulukavak'a) gösterdikleri ilgi ve güler yüzden dolayı buradan teşekkür ediyorum...
CVT