0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar biraz eliniz yatkınsa kendiniz yapın nano korumanızı. Hem paranız cebinizde kalsın hem de kendi arabanızla uğraşmanın keyfine varın.Sağda solda boya koruma diye 500-600 TL. istenen işlemlerin çoğunluğu aracınıza wax sürüp göndermekten ibaret. 50TL lik malzemesi yok, 1-2 saatten fazla işçiliği yok, birkaç haftadan fazla koruması yok...O paralarla polisaj makinası dahil mükemmel bir çeyiz düzerim kendime, yıllarca gider.
Toyota ProTect zaten 600 TL... Toyota'nın 5 yıl garanti verdiği, daha yeni ve gelişmiş bir yöntem yerine neden cilâda ısrar edersiniz dostlar... Not: Camları da işleme dahil ederseniz fiyat 950 oluyor...
Dostum, aklıma kurt düşürdün şimdi...Hele biraz daha düşüneyim... Cumartesine daha 2 gün var...
Zühtü Bey, kurdu ben de perçinleyeyim Bence de Protect de vereceğiniz para fazla... 600 değil 500 olsun yine fazla... Nasiol marka nano boya koruma ürününden çok farklı bir koruma sağlayacağına inanmıyorum ben bu bizim Toyota Protectin... Bahsettiğim ürün 60-70 lira civarı... Sadece uygulamayı titiz yapmak lazım... Tabii sizin içinize sinmesi önemli... Şahsen ben de aracı ilk aldığımda 1 yıllık bir boya koruma yaptırdım 330 lira para verdim ama şimdiki aklım olsa asla yaptırmam bir yere, ürünleri kendim alır kendim uygularım...
Sonaxta görmuştum nano denilen meleti burun fis fisi gibi ucunda mendil gibi bisey var ayni sigara kutusu gibi arabanin uzerine suruyo onu heryerini dolaniyor ne makina var ne cila nede bisey dedikleri sey bu ki buna 950 tl ben hayatta vermem ha diyceksiniz araba deneme tahtasi degil bencede özeliklede sifir alinmis bir araba ama bu araca ne pasta aticaksiniz nede kil yapcaksiniz boya daha temiz bence normal bi yerde boya koruma yaptirin verceginiz en fazla para 250 tl dir bu ise arastirip 900 tl vericek olsam kendim icin konusuyorum en kral megu urunlerini alirim pedlerini sampuan polisaj makinasi hayali bile güzel ugrasmayi seviyorum
Bahsini ettiğiniz ürün bu mu acaba?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2014, 22:42:58Aslında ben de arabayla uğraşmayı seviyorum... Ama cilâ işini kendim yapmaktan da çekinirim (hiç yapmadım, hatta yapılırken bile seyretmedim)...
selam , konuşmaları gördüm fikrimi söyleyeyim dedim,aracınız 1000 km de sanırım yukarıda öyle okudum,boyanızın şu anki performansı iyi ise ve bunu korumaksa amacınız ZR 53 uygulaması çok kolay ve boya koruma olarak şu an bilinen tüm boya korumalardan daha üstün olanıdır. uygulamasını ürün ile gönderilen ped ile bölgesel olarak yapın ,araç temiz ve kesinlikle kuru olmalı, uygulama alanı gölge olsun kolaygelsin