0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota protect in içeriği nedir hocam. Benim araçtada ilk sahibinden kalan yipranma var. İç plastik aksaminda ince çizikler, kapi kollarinin içinde tirnak çizikleri gibi şeyler. Hem iç hem de dış temizlik boya koruma falan yaptirmam gerekiyor. Ne önerirsiniz?
Toyota protect, yeni araçlar için boya koruma bir kaç sıralı işlem. Sizin aracınızın boya durumuna göre pasta ve cila gerekebilir. Önce kille veya detay temizlik daha sonra gerekiyorsa pasta ve cila yapılmalı.
Sizce nerede yaptirabilirim. Henüz bir araştırma yapmadim. Şimdilik sonax bu işte uzman gibi gözüktü bana.
protect ,seramik koruma sağlamıyor mu? boyanın üstünde yuvarlak hareler var arka bagaj kapağında özellikle görüyorum ön kaputta baaazen var.bunun sebebi nedir nasıl giderilir?
yapan usta duzgun yapamamis hare birakmis aciklamasi yok
Sonradan oluşmaya başladı ama,ilk zamanlarda böyle değildi parıl parıl duruyordu çok düzgün şekilde.
koruması bir yana folyo uzun vadede boyayı öldürür
güneş altinda baktiniz mi peki veya akşam sokak lambasinda da görünür
güneş altında kalmak zorunda oluyo genelde ,bide uzun zamanlı kirde kalıyo.bu protect li aracı meguiars la yıkayabilir miyiz?
Toyota Potect'e bu kadar para verilmeyeceğini.
Biz mağduruz babamı kandırmışlar [emoji2] boya koruma ve + garanti diye satmışlar benim olaydan haberim bile yoktu daha araç gelmeden olmuş bitmiş [emoji2][emoji2] Alper bey çok teşekkür ederim Nasiol ürünlerini hep merak ediyordum bi deneyeyim [emoji4]
arkadaşlar elle uygulama için meguiars ın hangi serisini tavsiye edersiniz ultimate nxt veya gold class