0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araçların 2 sindede 190 nm tork var .... aralarında 73 kg fark var astra daha ağır... astra 95 beygir auris 90 beygir... astra maksimum torku 3250 rpm de veriyor ki bence aurise göre tek eksisi bu auris 1800 rpm de veriyor ... buda aurisi daha seri gösteriyor ... düşük devirde tork demek daha pratik kullanım demek.... ama yakıt tüketimi fabrika verilerine göre astra daha az yakıyor.... auris çok rahat 160 yapıyorsa astrada yapar... ki ben şu an hala doblo kullanıyorum 1.3 multijet o bile çok rahat 150 160 km yapabiliyor.... astra dizel kullanmadım ama 1.6 sını kullanmıştım iş mekan gerçekten kaliteli ve özellikle gece görünümü çok daha güzel ışıl ışıl bir araç auriste o görüntüyü yakalamak imkansız bindiğim astrada elektronik park frenide mevcuttu auriste yine yok...
Düzeltme yapayım, Auris 205 tork.
o zaman sahibinden .com mahduruyum benim suçum değil :Pdemekki sahibinden.com daki bilgilere güven olmuyor o zaman astranınkide yanlış olabilirhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012.mod.opel-astra-1,30cdti-cosmo.sinifinin-en-dolusu-104699223/teknik-detaylar/http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-model-toyota-auris-1.4-d-4-comfort-plus-hatasiz-temiz-104717886/teknik-detaylar/
Astranınki doğru, aslında Aurisinkide doğru ama makyaj sonrası 205 nm tork yaptılar Sahibinden siteyi güncellemeyi unutmuş.
hmm zaten opelin sitesinde birşey bulmak için bir takla atmadığınız kalıyor saçma sapan bir sitesi var gerekli bilgilerin hiçbiri yok görsellikle kafa karıştırıyor tamamen...
Almayın. Sakın. Gidin bütün markaları gezin. Daha sonra verin kararınızı. Ayrıca çok yakın bir zamanda yeni kasası gelecek.
Araci ayirttim Auris D4D Comfort Plus Kar Beyazi..İnsallah haftaya kazasiz belasiz teslim aliriz, umarim skinti yasamayiz..Yag yakma sorununu sordum, halledildi yenilerde sikinti yok dediler..Aracin fabrika cikisi 27 eylul 2012 bu arada..
Aracı aldığınızda garanti extrayı muhakkak yaptırın.Gerçi beğenemediğimiz toyota garantisi bitmiş,km'si 120000 km yi bulmuş motoruda garantiden onarıyor ama olsun :)syg
Ne kadar iyimsersingaranti hiç bir koşulda işletilmiyor
Sorun he olursa olsun ya kullanıcı hatası diyorlar ya da sarf melzemesi.........A<rabam 6 yıllık garanti kapsamındaönce akü ayvayı yedi, garanti kapsamında değilmiş, akünün üğretici firması 2 yıl garanti veriyormuşayrıca o 6 yıllık garanti fabrikasyon üretim hataları içinmiş, arabanın motoru sonradan kullanırken falan ayvayı yerse normalmiş35 binde diskler yamuldu.. bunada sarf malzemesi ; yamulması gayet nırmal , bastır paRSINI DEĞİŞTİR DEDİLERGERÇİ KAVGA DÖVÜŞ TEHDİT FALAN ÖN DİSKLERİ GARANTİDEN DEĞİŞTİRTTİRDİM AMA TÜKÜREYİM BÖYLE GARANTİNİN TA NORTASINA
Ön göğüsü tamamen izole ettirdim, Vites topuzunu değiştirdim, Arka bagaj kapağındaki logoyu değiştirdim, Vites körüğünü degistirecegim ve bunların hepsini garanti kapsamında yaptırdım. Demek ki garanti işe yarıyormuş.