0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi vites topuzunu bende değiştirttim körüğü söylemeyi unuttum ama 1000 km sonra kontrol amaçlı gittiğimde söyleyeceğim .
Geçen bakımda gösterdim, abi biraz daha kullanda öyle degistirelim dediler. Vites körüğünde soyulma oldu sanmıyorum ki kendi kendine olsun muhtemelen yıkamaci silerken yaptı. Sağolsunlar garanti olayında hiç sorun çıkarmiyorlar.
Abi benim vites topuzunda soyulmalar vardı piston ve sekmanlar değiştiğin de söyledim değiştirdiler körüğüde söyleyecektim ama unuttum benim körük nedense ön sağ taraftan delindi . Onun içinde özel gitmeyim diyorum 1000 km sonra hem piston ve sekman değiştiği için motoru kontrol ettiririm hemde körük değişmiş olur . Bende onun için sorun çıkaracaklarını sanmıyorum .
Narin davranın şu arabalara narin, topuzdan ne istiyosunuz anlamıyorum.
Kanka derisine birşey olmuyor da kromaj soyuldu. Ama derisiyle birlikte değiştirdiler :-) Yenisinde herhangi bir sorun yok ;-)
Sende bu garantiyi sömürdün yemin ediyorum
Ne isteyebiliriz abi durduk yere soyuldu . Bundan önce 2009 corolla vardı onda da soyulmuştu topuzu değiştirmeye niyetlenmiştim ama Kemal abi nin tavsiyesiyle komple arabayı satıp yenisini aldım .
Hahaha kanka bagaj logosunu iyi değiştirdim ama, SRP mağduru oldu logo :-D o logoda 100 TL az bir şey de değil :-)
Cebinden verseydin çok şeydi kanka
Garanti var ya kanka ne cebi :-P
Yani dedin ya 100tl bir şey değil, işte o 100tl i nakit olarak bizzat sen verseydin çok değerli olurdu haksız mıyım ama
Süpermiş Kemal abiyi dinleyip satan ama Sıfırını alan tek insansın
Sorma abi zaten pişman oldum . Yeni aldığımda yağ eksiltme sorunu çıktı ama hallettiler . Bu arada ben garantiyi daha çok sömürdüm . İlk olarak turbo ve vakum pompası değişti . Sonra piston sekman ve vites topuzu değişti .Sırada vites körüğü var . Birde teyibin üstündeki hava çıkışlarından sağ tarfatakinin üstünde kromaj olan hava yönünü ayarladığımız aparat mı desem ne desem bilmiyorum onun içten tırnakları kırıldı ve çıktı onuda söylücem umarım hallederler .
Mahmut ben toyotayı bundan seviyorum işte, o kadar şey değiştirdim bir kez de demediler ki bu kullanıcı hatası. Birde normal garanti 3 yıl ya çok büyük avantaj.
konu coşmuş gidiyor
Samet bey kusura bakmayın sizin konuyu da resmen baltaladık Arka kolçak ben aracımı alırken pluslarda vardı ama ben alalı 2 sene oldu
Samet bey aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, arka koltuklardaki kolçaklılar Auris elegantlarda bulunuyor, bence fiyat olarak konu araştırmasına girmeyin neticede artık almış bulunuyorsunuz.