0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen onları ...... neyse inaşşallah ahalolur ama.50-60 bin liralık arabanında pistonunun segmanının değişmesi nekadar doğru.Açıkcası 2 el araba alacak olsam servis kaydında onlar cıksa o arabayı almam.aklımda hep şüphe olur.kısmet meselesi .
Gittim fiyat aldim diger plazadan bugun 48500 fiyat verdiler comfort plus a, park sensoru ve yan cita hediye, digerinden pek farki yok. Zararina veriyoruz dediler.. Fakat takasta benim araca 17 bin tl fiyat bictiler, ilk gittigim 18 e aliriz demisti..Araci elden satip pesin para ile gidecegim, aralikta fiyat duser diye tahmin ediyorum, ekim fiyatlarina 2 tl bindirmisler cunku, tahminimce bu zam yilbasi indirmi yapabilmek icindi..Yag yakma sirununu sordum cikmaz diyemeyiz ama seviste cozuluyor dediler. Sekman atiyormussunuz dedim, yok kesinlikle sekman atmiyoruz dediler. 2012 motorlarda euro 5 e gectik o sorun cozuldu falan dedi, alakasi var mi bilmiyorum..Bu arada ayni donanim astra ya baktim otm klima haric ayni donanim esp galan var. 46 kusur. Astra deyip gecmeyin dekra raporlarinda j kasa favori bir arac.. Aklimi celebilir vallla toyota aralikta fiyatlari cekmezse
yaklaşık 8 aydır 2012 model 1.4 D-4D Auris kullanıyorum.Yağ yakma problemi kesinlikle yok.Bunu kafanıza takmayın
aklınızı çelmek gibi olmsaın ama bir toyota kullanıcısı olarak bence astra daha şık bir araç auristen ... Ben olsam kesinlikle astra alırdım...
Mehmet bey astrayi bende begnedim orda daha da indirim sansi olabilir ama maalesef bir de es faktoru var, onun da begenmesi lazim
umarım beğenir bence auristen daha iyi bir seçim motor 1.3 multijet kendini kanıylamış bir motor .... çok seri olmasıda size yeter diye düşünüyorum
o fiatın la multi jet 1,3 cdti diyor opel
aynı motor abi fiattan alıyor motoru opel
Bu arada auris 5. Ve 6. vites nasil.. 6. Vites yokuslarda bayiyor mu
bence multijet kendini kanıtlamış bir motor diye düşünüyorum 80 000 km kullandım şirket arabası... olarak bakımları bile düzenli değildi aracın kafamıza göre yağ filtre değiştiriyorduk bir kere bile servise gitmedi... ne yağ yaktı ne sorun çıkardı
1 yıldır Auris D4D kullanıyorum (2012 "0 km" almıştım), yaklaşık 10.000 km. oldu. Bakım zamanı geldi. Forumlarda bahsi geçen problemlerin (göğüs bölümünden gıcırtı, yağ yakma vs.) hiçbirini yaşamadım, daha doğrusu hiç sorun yaşamadım. Dizel kullanıcısıysanız zaten dizel araçların karakteristiğini de biliyorsunuzdur. Bu araç da kalkışta biraz hantal ancak 2 saniye sonra koltuğa yapıştırır. Yakıt ise hepsi şehiriçi 6,2 lt/100 km. (Benim kullanışıma göre, siz daha ekonomik kullanabilirsiniz. Ben biraz agresif kullanıyorum.) Özetle şunu söyleyeyim; başka marka araçlar da kullandım, (VW, Opel) bu marka ve model sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.