0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kanka önceden pluslarda da vardı şimdi onuda mı kaldırmışlar, hay Allah optitron göstergeyi kaldır kolçağı kaldır, üstte bulunan havalandırmayıda kaldırmışlar ne şanssız adamsın sen kanka Allahtan VSC yi kaldırmamışlar
Al arkadaşım.Hoşuna gittiyse al.Toyota'yı beyenmeyen sorun yumağı diyen kişilere artık gülüyorum.Bilmeyen şöyle zanneder bu arkadaşlar sürekli mercedes ,bmw kullanıyor.Aylık gelirleri 20.000 lira Toyota kesmiyor.3,5 yıldır Corolla kullanıyorum.Çok memnunum, arabama aşığım.Şükrediyorum.Bunu bulamayan nice insan var.El insaf.Adil olun.Siz ne derseniz diyin.TOYOTA.
Mahmut ben toyotayı bundan seviyorum işte, o kadar şey değiştirdim bir kez de demediler ki bu kullanıcı hatası. Birde normal garanti 3 yıl ya çok büyük avantaj.
Sizden korkulur yeminle Zaten arkadaşlar garantide bunun için var tüketicilerinde bir yerde avantajı olmalı ama değil mi onlar rekabet biz de avantaj peşindeyiz.
Abi piston ve sekman değişimi için 1.5 ay uğraştım ama dediğiniz gibi hiç bir zaman kullanıcı hatası demediler . Önce normal dediler baktılar yemiyorum kem küm ettiler en son usta bana piston ve sekman değişimi olacak dicek ama diyemiyor diyene kadar 9 doğurdu . Çok tepki veren olmuş haklılar da sıfır arabanın motoru açılacak çünkü . Ama usta bilmiyor ki benim piston ve sekman değişiminden haberim olduğunu . Yani diceğim son 1.5 ayda özellikle son 1.5 ayın ilk 2 haftasın da baya uğraştım ama hallettim . Başka bir firmada olsa idi belki daha çok uğraşırdım orasını bilemiyorum ondan yorum yazamıcam ama dediğim gibi bunu satim alman bir araç alacam nedeni sadece takındıkları tavır değil bunlar başıma gelmeden önce de niyetim alman aracı almaktı . Ama bu niyetim bu takındıkları tavırla teyitlendi diyebiliriz . Tabi zaman içinde ne olur bilemiyorum . Vites topuzu , direksiyon vs soyulma konusunda gerçekten ilgileniyorlar . Bilen bilir vw araçların bir çoğunda düğmelerde soyulma olur arkadaşımın amcasının caddy sinde oldu bu ilk önce kullanıcı hatası denilmiş ama arkadaşın amcası serviste biraz bağırıp çağırınca kabullenmişler . Aynen abi .Hakan abi marka taraftarlığına gerek yok bundan en fazla 3 ay önceye kadar bende herkese aracımda yağ yakma sorunu olmasına rağmen bu konuda uyararak toyotayı tavsiye ediyordum ama servisin ve merkezin bana son 1.5 aydır takındıkları tavır yüzünden büyük ihtimal bir daha toyota almam ben 2009 da da bir tane corolla aldım onu 14000 km de sattım ve son derecede memnun kaldım ondandır ki yine gittim toyota aldım ama kim ne derse desin toyota kalitesini gittikçe düşürüyor . Yeni aurisin iç malzeme kalitesi de görenlerin yorumlarına göre bekleneni karşılamıyor . Yağ yakma konusunda da son 10 yılda 2 kere sorun çıktı ve bu sorun 3-4 araçta çıkmadı .Samet abi aracını almış sayılır temennim sizin gibi son derece memnun kalması ve sorun yaşamamasıdır . Siz memnun kaldınız diye haliyle herkese tavsiye ediyorsunuz normal olanda budur bende dediğim gibi 2-3 ay önceye kadar tavsiye ediyordum ama ben son 1.5 aydır servis ve merkez yüzünden tavsiye etmiyorum çünkü beni çok uğraştırdılar Serkan abi ne kadar uğraştığımı bilir . Benim memnun olmamam başkasının da memnun olmayacağı anlamına gelmediği gibi sizin memnun olmanız da başkasının memnun olacağı anlamına gelmez . Ama temennim Samet abinin memnun olması ve sorun yaşamamasıdır .Sizin aracınızdan memnun olmanız da beni sevindirir . Allah uzun yıllar kazasız belasız binmeyi nasip etsin .
Bu arada Dekra da Auris ++ almış bir araç.http://www.used-car-report.com/
Aurisin aldığı ödülleri saymaya başlarsak bitiremeyiz.İç dizayn olarakda aynı şekilde ödül almıştır, yeni en iyi iç tasarım ödülü.
Mahmut kardeşim diyeyim.Başına gelenler gerçekten üzücü, senin durumunda olsam ben de bir daha toyotaya binmem..Gel gelelim f/p olarak şu anda benim başka alternatifim yok. Son demlerinde olan Aurisin hatalardan arınmış olmasını ümit ediyorum.Umarım sorun yaşamam, yaşarsam benim de miğdem bulanır..
Yanlız burada bahsedilen araç D-Cat.
Samet abi tekrar dan hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .F/P olarak dediğiniz gibi mantıklı geliyor zaten benim arabaya diyecek bir lafım yok bende aracımdan memnunum . Sizde memnun kalacaksınızdır .Sorun konusunda ben uğraştığım için baya araştırdım ve daha önce dediğim gibi 2012 lerde sorun giderildi diye biliyorum . İnşallah olmaz ama ola ki sorun yaşarsanız size özelden bir bülten gönderiyorum onu indirin servise onla gittiğiniz de size sorunun normal olduğunu söyleyemezler zaten siz alırken de sordunuz ve size sorunun giderildiğini söyledikleri için normal deme şansları hiç olmaz .
dikkat etmemişim hiç motor kısmını görmezden gelelim o zaman
İçi dizayn hakkaten çok başarılı, yenisini beğenmedim.
Bakalım olmaz inşallah, eleman halledildi dedi. Özellikle aracın üretim tarihine baktım 27 eylül 2012. Eşşek değillerse halletmişlerdir..Olmaz inşallah da sorun yaşarsam ulaşacağım ilk kişi sen olursun emin ol yalnız bu eleman ilginç bir şekilde sekman olayını inkar ediyor yada haberi yok.. 2 farklı bayi ile konuştum ikisi de inkar ettiler..
Araci teslim aldim.. İlk izlenimler cok guzel, gerek performans gerek yol tutusunda bir sıkıntı yok simdilik..yarin ise giderken guzel bir cevreyoluna cikayim bakalim,daha iyi izlenimler olur..
Daha çok erken ama bakımlarda motor yağını kendiniz alın. Mobil 1 ESP 5W30 kullanmanızı öneririm.