0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir park sensoru her turku hediye etmeleri lazim zaten
Samet bey bana kalsa hiç bulaşmayın . Toyota yı karalamak istemem ama ben toyota almaya ve başka birine tavsiye etmeye tövbe ettim . Yinede seçim sizin hayırlısı ne ise o olsun .
Hocam toyotadan mi toyota turkiyeden dolayi mi
Mahmut bey, tahmin ettiğim gibi sorun aslında Toyota Türkiye sorunu. Hangi markanın yetkili servisi çok iyi iş yapıyor Türkiye'de desek sanırım cevabı çok zor olur..Eşim mühendistir, arabalarla çok ilgisi yoktur ama Toyota deyince bir farklı bakar. Endüstride Toyota Felsefesi diye bişey vardır der, Kurumsal olarak ta çok sağlam bir firma aslında ama maalesef bizim Türkiye'dekilerin yaptığı iş ortada..
o balkonun altına burun sokma olayı çok sıkıntı aklıma gelmişken söyleyim dedim... bende arabamı o şekilde park ediyorum .... bir keresinde arabada 5 kişiyiz balkonun altına soktum kaputu arada 4 5 cm mesafe kaldı balkon ile kaput arasında 4 kişi birden arabadan inince araba bir yükseldi direk kaput balkonda sonra ezik kaputla aylarca gezdim ve öyle sattım aracı... auris e gelince genel şikayeti takırtıları tukurtuları d4d motorlardada yağ yakıyor diyenler var ben olsam 2013 auris i beklerdim fiyat arasında 1 2 fark olur ama bence değer güncel kasa bir arabaya binersiniz şu an autoshow da bile sergileniyor araba 1 kaç ay bekleyin bence..
Samet bey haklısınız Türkiye de bir çok firmada durum böyle . Ama Toyota Türkiye de ve bir çok yerde sorunsuzluğu ve müşteri memnuniyeti ün salmış bir marka ve ben aracı alırken toyota onatçanın yanında renault mais vardı orda da megane sport tourer u çok beğendim üstelik bir çok donanım fazlalığı olmasına rağmen corolla dan 2000 tl daha ucuzdu ve bayi benim o zamanki 2009 corolla ma 500 tl daha fazla fiyat biçmişti . Ama ben renault sorunludur diyerek gidip daha boş bir arabayı 2000 tl fazla vererek aldım ve ciddi bir sorun yaşadım sorun yaşayabilirim sonuçta kul yapası ama sorunu çözümü konusunda servisin ve genel merkezin takındığı tavır beni hiç memnun etmedi bu sorunu renaultta yaşamış olsaydım belkide bu kadar zoruma gitmezdi ben ozaman 2000 tl yi şimdiki yaşadığım sıkıntıyı yaşamayim diye ödemiştim ama gelin görün ki boşu boşunaymış .Hatta eski aracımı takas olarak kullansa idim aradaki fark 2500 tl olacaktı .Neyse fazla uzatmaya gerek yok benim anladığım Türkiye de bir ürüne müşteri hizmetleri iyi diye fazla para vermeye gerek yok alın birini vurun ötekine hepsi aynı . Size de tavsiyem 1.6 dizel bir araca bakmanız . Renault un yeni 1.6 dizelleri 130 bg o maddi açıdan beni zorlar derseniz 1.5 110 bg lik dci lerde çok güzel . Unutmadan benimki si sadece tavsiye son karar ilk mesajımda da dediğim gibi yine size kalmış en son tavsiye olarak bütün araçları test etmeden gidip araç almayın en azından daha sonra aklınız başka otomobillerde kalmaz . Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun umarım seçiminiz de sonradan pişmanlık yaşamazsınız .
Basiniza gelenler tabi ki uzucu umarim basimiza gelmez..Performansi keser herhalde, sollamalarda falan sorun cikarmazsa sorun yoktur..
Mahmut bey 1,6 yı tabi ki ben de isterim ama tercih kısıtlı, ben de biraz performans hastasıyım de işin içine bir sürü faktör giriyor..*Fransız alacak olsam reno değilde c4'ü beğeniyorum tasarım olarak fakat maalesef önyargılıyım, halen sağda solda 1 yıllık fransız arabalarda abuk sabuk hatalar görmek insanın canını sıkıyor..*golf e baktım ama yeni kasa çıktı en boşu dizel 57 bin tl, ola ki eski kasa bulduk trendline o da bomboş. 50000tl vereceğim aracın direksiyonundan teybi ayarlayamıyorsam bluethot yoksa napayım ben o aracı.. mesele onun olup olmaması değil mesele firmanın bize aptal muamelesi yapmasında..ayrıca vw bakımları toyotadan baya pahalı sanırım..*i30 olabilirdi ama eşim takıldın gidiyorsun i serisine diye tutturdu hyundai yi de seviyorum aslında*focus iyi ama fiyat yüksek, artı bagaj kapasitesi çok kötü.*geriye bir tek astra kalıyor, tasarımı beğenmesem de; toyota ile anlaşamazsak ikinci tercihim astra olacak..f/p iyi (o da 1.3 motor ve 6 vites olmayışı sıkıntı)