0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayirli olsun, iyi fiyat yaninda hediye ne aldiniz, bir de trafik sigortasi ve temmuz pulu onlardan mi..Ben de 1453 km yapmisim bu arada 1000 bakimina geldim servis elemani fark etti Su anlin arabada bir skinti yok
Hocam hediye mediye vrmediler sormayın:).. yani arka park sensörü paspas birde vergi.. okadar.. size şunu sorsam şehir içi , şehir dışı ve ortalama yakıt tüketiminiz nedir? en cok merak ettiğim bu. benzinli bir araçtan dizel bir araca geçtim.. tek sebebi yakıt tasarrufu.. kitapcıktaki yakıt tüketimini görebiliyormusunuz? Ayrıca herkeze teşekkür ederim. Benim icin en önemli kriter müşteri memnuniyeti güler yüz ve teknik destektir. yorumlarda bunu göremedim ama sınıfında alabileceğim en azından yeni astraya göre cok daha mantıklı bir secim auris. Umarım teknik destekte sorun yaşamayız..
Ben şehiriçi çok sıkışık olmayan trafikte kullanıyorum yaz aylarında 5.2-5.3 litre kış aylarında 5.3-5.6 arasında değişiyor. Şehirler arasın Ankara - İstanbul arası 4.3-4.6 litreyle gidiyorum.
Şoktayım bu kadar ses mi gelirmiş yahu Astradan da C4'tende ciddi sinir bozucu sesler geliyor.
Bu konuya bir göz atarsan kafanda bişiler oluşur http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=47039.0
Aralığı beklesem fiyat değişir mi diye düşünmüştüm demek ki çok fark etmemiş..48.500'e aldım bende kapı çıtaları metre gösteren park sensörü vergi ve bir yıllık zorunlu sigortayı hediye ettirmiştim..Bugun 1000 km bakımı yaptırdım, ücretsiz kontroller yapıldı araç yıkandı..190tl ye zar zor paspasları ve bagaj havuzunu aldım, bej yokmuş siyah aldım kapı altları vs siyah olduğu için güzel uydu..Orjinal Paspas tavsiye edilir kenarları falan yüksek toz toprağı güzel hapsedecek..Paspasları alırken bir baba oğul yanaştı yakıt sarfiyatını sordu, "şu anda bende 5.6 larda" dedim, "biz daha 6,7 nin altına düşemedik" dediler..Bornovanın evka-4 tarafında oturuyorum ve tepeye çıkarken genelde dipgaz çıkıyorum yeni hevesle, yaptığım km lerin bir kısmı çevre yolu bir kısmı hafif sıkışık bir kısmı da çok sıkışık trafikte. Şu anda gösterge 5.6 da ve muhtemelen daha da düşecek..Yakıt sarfiyatı iyi bence..Performansını merak edenlere; 1-2 falan değil 3 viteste bile yokuşları tırmanırken 205 lik lastikler arabayı zor zaptediyor
Hayırlısı hocam. şu metre gösteren park sensörünü bana bu araçlarda olmaz dediler.. telefon acıp bastırayım da yapsınlar yada neyse farkı verelim ya:)
ayıp etmişler bana da yok sesli verelim falan dediler baya ısrar ettim, satıcı yetkiliye gitti geldi falan "tamam ikna ettim metre gösteren olacak dedi"önceki aracımda sesli vardı ama bu baya bir hoşuma gitti..
Merhabalar,Ben de Samet bey gibi Auris D4D aliyorum, almali miyim derken aldım gitti. Şiparişi verdim, işlemler sürüyor.Umarım yağ yakma sorunu olmaz, başlıkta Mart 2012'den sonra üretilenlerde sıkıntı yok denmiş. Sizde nasıl Samet bey, yağ eksiltiyor mu?Araştırmayı seven biri olmama karşın hakkında spekülasyon olan böyle bir ürüne yine de bu parayı verdim Marka güvenilirliği bu olsa gerek...Garantiyi uzatıyorum. Extra karter koruması yok çünkü aracın motoru pozisyon olarak yukarda dediler. Arka camlara küçük kızlarım güneşten rahatsız olmasın diye koyu cam filmi taktırayım diyorum, sizce faydası olur mu?Saygılarımla
Hocam Teşekkür ederim. umarım bu verileri yakalarız müthiş. opel corsa benzinli araç kullanıyordum şehir içi 100 km de 10 lt fecii..
Maşallah allah kaza bela vermesin tekrardan. Yalnız birşey anlamadım ben, trafik sigortası ve vergi zaten aracın anahtar teslim fiyatına dahildir. Siz isterseniz bu işlemleri kendim yaptıracağım dersiniz anahtar teslim fiyattan düşerler ruhsat,plaka masrafları,bandrol ve trafik sigortasını. Neden hediye diyorlar bunu anlamadım?
Evet ben de baktım şimdi çoğu markada trafik sigortası dahil değildir diyor internet sitesinde yalnız opelin sitesinde göremedim bu ibareyi. Araç alma sürecinde belki 15 tane bayiyle görüştüm hiçbiri trafik sigortasını siz karşılayacaksınız dememişti. Aldığım bayiyle de aramızda hiç trafik sigortası muhabbeti olmadı zaten. Siz de vergi sigorta hediye deyince şaşırdım.