0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler, ben yok iken hgs üst siyah benekli kısıma yapıştırılmış bakalım sorun çıkaracak mı?
Arabada yakıt tüketimine fazla odaklanmamın huzurumu kaçırdığını düşünerek göstergedeki ort.tüketim görüntüsü yerine başka birşey koydum.Orta ekranda da enerji monitörünü kapatıp teybi açtım ve arabayı hiçbirşeye dikkat etmeden kullanmaya başladım.Bunun yola odaklanmama bayağı faydası olduğunu da söyleyebilirim.Arabayı ECO moddan çıkartıp normal moda aldım ve gaza eskiden bastığım gibi çekinmeden bastım.Sonuç 150 km ortalaması tüketim 5.0 lt/100km.Çok hassas kullandığımda ECO modda,EV'de gitmek için maksimum özen gösterdiğimde de zaten 4.5 lt /100km ortalamanın altına inememiştim.Benim kriterlerime göre kasmaya değmez.Araba zaten normalde de az yakıyor.Aradaki farkın bu kadar az olmasına gerçekten çok şaşırdım.Bunun içine 3-4 kez aracın torkunu hissetmek için tam gaz hızlanmalar da dahildir.
... (Çok fazla km yapanları hariç tutuyorum.)
@Tekin Bozbey (21136) abi, bu Yaris Hybrid'lere LPG takılsa bence inanılmaz bedavaya gezersiniz bence
Müjdat abi dedim ben de kimse dinlemiyor. Şehiriçi 3.7lt tutturulsa, lpg 2.4 tl den, 8.88 kuruş yapar km.de uzun yolda 4.2 lt yaksa 10.08 kuruş yapar.
LPG olmaz zannımca. Çünkü onlar önce benzin veriyor, sonra gaza geçiyor. Şehir içinde hiç gaza geçemez o, ayrıca bunlar soğuk motor, pek performans olmaz herhalde.
2013 Kasımından beri nihayet 10 bin km.ye ulaştım. P.tesiye bakımını yaptiriyorum.Servis garanti kapsaminda degistirilecek Fren Rezerve Tankindan bahsediyor.Bilginiz var mi bu konuda?
Benim aracım daha 1780 km. De olduğu için bilemiyorum açıkçası. Hiç de duymadım. Bir de masraf ne kadar tutuyor yazarsan sevinirim.[/quoteGaranti kapsaminda fren rezervuar tankini değiştirdiler.Sol aynam katlanıp açılırken gicirdiyordu,aynami yenilediler.Forever kart indirimimle 10 bin bakımım 357 tl tuttu.
Garanti kapsaminda fren rezervuar tankini değiştirdiler.Sol aynam katlanıp açılırken gicirdiyordu,aynami yenilediler.Forever kart indirimimle 10 bin bakımım 357 tl tuttu.
Merhaba arkadaşlarçok güzel faydalı paylaşımlarda bulunuyorsunuz sağolunsize bir sorum olacak yaris hybrid almayı düşünüyorum ben sürekli kısa mesafe giden biri olarak yaris hybrid benim için bağlanan para açısından ne kadar ekonomik olurkısa mesafe mesela 3km git başka bir gün 5 km git tekrar çalıştırıp geri dön örneğindeki gibi bu şekilde 4lt yede razıyım acaba 4lt gibi görebilirmiyim yoksa kısa mesafe motoru ha bire ısıt sogut sonra tekrar ısıt 4lt hayal mişu anki aracım 2009 model km si 27000 yani 6 senede 27000kmbundan sonrada aynı km lerde kullanımım olur diye düşünüyorumBenim için bir değerlendirme yaparsanız bilgi verirseniz sevinirimcevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim