0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfanin başlarında araçlarını yeni alan tecrübeli arkadaşlar,araclarinin fabrika üzerindeki lastiklerini değiştirmiş ve neden degistirdiklerine dair tecrubelerini bizlere aktarmislardi.Bu konuda bilgili ark.lara danışmak istediğim şu;Aracımın yaz-kış tüm lastik basinclarini torpido'da belirtildiği üzere 32~29 ps yapıyorum.Fakat kabuklu ve hafif cukurlu yollardaki sarsıntı,araç içine cok siddetli ve sert bir rahatsızlık yaratıyor.Ilıman bir iklimde ve geneli 2,3 kişi bagaj boş olarak kullandigim aracın sarsıntısını minimize edebilmek icin kaç ps.hava basmamı onerirsiniz lastiklerime?
... çıkabilecek arızaların pahalıya malolabilmesi sorunları mevcut onlar da ancak 4-5 yıl sonra çözülür.
yani sonuç olarak; araçta içmekan, şanzıman, fren, soğutma, konfor, yakıt tasarrufu, ilk seri olması problemleri yok fakat 2. el ve çıkabilecek arızaların pahalıya malolabilmesi sorunları mevcut onlar da ancak 4-5 yıl sonra çözülür.yazılanlar bana bunu anlattı hepinize teşekkürleraçıkçası 99 lunayı satmadan bir hibrit almak istiyordum ama çok zengin insanlar olmadığımız için bikaç yıl daha beklememde fayda olacak gibi görünüyor.
bende hanıma yaris hibrid alarak aranıza katıldım yakıt ortalaması 3,9-6,5 arasında seyrediyor , araç 700 km de , yakıt diğer araçlar gibi 1000-2000 km den sonra düşer mi?, ayrıca anahtarsız giriş var ama çıkışta kapılar otomatik kapanma yok herhalde?, mutlaka uzaktan kumanda ile mi kapatmalıyız, HGS aldım üst siyah benekli gibi olan yere mi yapıştıracağız cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yakıt, bu araca tam olarak adapte olacağınız zaman düşecek.Ön kapı kollarının üstünde 2 adet derin çizik bölge var, indikten sonra o çiziklere parmağınızla dokunarak,veya bagaj kapağı açma düğmesinin yanında küçük nokta şeklinde yumuşak plastiğe bastırarak kapıları kitleyebiliyorsunuz,Kumandanın sadece cepte taşınması yetiyor.HGS, siyah benekli kısmın hemen altına yapıştırılabilir.