0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu hybrid yarise bir de lpg takılsa acaba nasıl olur?
Daha kötü olur. [emoji4] Çünkü günlük kullanımda araç elektrik motorunu kullanıyor. [emoji4]
Uzun yol için demiştim Enes kardeşim uzun yolda 3.5 lt benzin, 15 tl/100km gibi birşey, gazla 9-10 tl/100km ye bile düşer
bataryalar koltuğun altında.
Bu başlığın ilk sayfalarında açıklama var. Önde benzinli motorun hemen yanında.
Öncelikle yanıtladığınız için teşekkür ederim Sercan bey. Bu konularda biraz acemiyim. Aracımın kilometresi kadar tecrübem var:)) Kaskoyu Trabzon'daki serviste yaptırdım. Mini hasar paketi yokmuş. Çizikler çok büyük değil ancak baktıkça moralim bozuluyor. Çok para tutmazsa rötuş yaptırmam daha mantıklı dediğiniz gibi. Sizin aracın torpidosundan ses geliyor mu. Daha on bin kilometreye varmadan benim iç mekandan gıcırtılar geldi.Bunlar normal midir? Motordan gelen ses acaba benim sürüşümden midir ( malum acemi sayılırım) diye düşünüyordum demek sizde de oluyor.
Bugün gittim.Hibrid akü batarya v.s kontrollerini kapsıyormuş.Hibrid check up ından geçirildim yani. Sanıyorum her sene yada hibrid in garanti süresince bu kontroller için arayacaklar.
evet sercan kardeşim benide aradılar ama daha gitmedim bu arada birşey soracağım benim bu ön camı buğulanıyor ya açmakta zorluk çekiyorum ancak front tuşuyla açabiliyorum oda klimayı devreye sokuyor. sabah erken çıkıyorum evden motor daha ısınmadan buğuyu açamıyorum ama frontla beraber klima açılınca sorun olmuyor normal kalorifer ile mümkün değil açamıyorum bu işin sırrı nedir