0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
s.a konuyu biraz hortlatacak bir durum söz konusu oldu ön cam çatladı değiştirtmek istiyorum toyota kasko sanırım yılda 1 kez cam değişimi yapıyor ücretsiz diye ama bazı duyumlara göre %20 ödeme alınıyormus bu doğrumu hurafemi acaba ön camı değiştirip cama film çektircem uzun yola çok çıkıyorum o yüzden önlem almak istiyorum
Öyle bir şey olmaması lazım, zaten kaskonuzda açık olarak 1 kez cam değişimi yazması lazım. Bu arada ön cama film çekmenizi tavsiye etmem, hiç affetmezler.
hangi konuda affetmezler aytaç hocam anlamadım ceza konusundamı alacakları ücret konusundamı ya cama fırlıyor birşeyler görüyoruz nette vs delip geçiyor camı allah korusun
Bu aralar özellikle İstanbul'da kontroller çok sıklaştı. Ceza konusunu kastettim. Ayrıca ön cama yapılan 0,5 numara filme diğer bütün camlar kadar fiyat istiyorlar.
sonaxı aradım 0 numarası varmış kesinlikle gece görüşünüzü engellemez sorun olmaz amaç korunmak için 290 tl fiyat söylediler. fark edilirmi bilemiyorum yani
0 numaranın güneş vs. etkisi olmaz ama amaç güvenlik diyorsanız siz bilirsiniz.
tekin abi geçen bi kaç video izledim o tuğla taş vs parçalarının camı kırıp vücudlara saplanmasını gördükten sonra acaip kafaya taktım filmli camda öle olmuyor videolarını izledim yan camlar değil sadece ön cam renksiz olucak
1- bir toyota plaza'da ekspertize sokmak yeterli olmaz mı sorunları tesbit etmek için? araç henüz yapılmamış halde.Toyota Yetkili Serviste ekspertiz yapmak elbette iyi fikir ama %100 masraf görünür olmayabilir, dikkatli incelenmeli.2- sizin kullandığınız hibritin bir talibi olsa şimdi kaça satardınız? 55 bine Kışlık lastik+Jantlar var
dahada bir şey deme zaten mükkemel değerler.dilini ısır