0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kitapçıkta 0 -20 kullanılmazsa 10-40 olur diyor ama kesinlikle bir dahaki sefere 0-20 kullanılmalı diyor
10 Bin bakimi yapmak sart mi. Ben 15 binde yapacagim sorun olurmu?
Onun işleyişi şu şekildedir muhtemelen, elektronikçi gözüyle elektronik sistemi düşünüyorum şu anda,1. Depodaki benzini marş sırasında ölç.2. Benzin harcama ortalamasını hesapla ve buna göre menzil oluştur.3. Menzili hız ve gidilen km'ye göre eksilt.4. (Belki) Arada sırada benzini tekrar ölç ve baştan başla.
1. Depodaki benzini marş sırasında ölç.2. Benzin harcama ortalamasını hesapla ve buna göre menzil oluştur.3. Menzili gidilen km'ye göre eksilt.
Boş depo bildiğiniz gibi 36L, kırmızı yandığında 20L Shell 97 yakıt alıyorum, dolayısiyle her 100km'de 16kg ve kullandıkçada büyüyen bu rakam kadar yakıt yükü taşımamış oluyorum.Araçta bulundurulması gereken malzemeler haricinde başka hiç bir şey bulundurmuyorum.Lastikler ECO yazlık ve 34 - 30psi basınçları var.Kullandığım yer, genelde düz veya 25m uzun irtifa tırmanışlı, tek veya 3 kişi ile, 2 yakıt alma öncesinden bugüne kadar ortalamayı sıfırlamıyorum, yani ortalamaların ortalaması alınmış oluyor.3.9L/100km
.. bende şuan 4.4 lt ye düştüm .....bu arada abi 97 ye geçmişşin bi sıkıntı olurmu kitapçıl 95 ve üstü demiş ama fark edermi bendemi 97 alayım nasıl olsa fiyatlar aynı
Yaris Hybrid almayı düşünenler, Kampanya: 2013 model - Cool 53.990 TL, Spirit 59.500 TL
Tekin abiHala adamların elinde '13 kalmışmı yaa?
Önce rakamları biraz abarttılar, muhakkak soran ve ilgilenen bile olmayınca fiyatı kaldığı yere geri çekmek zorunda kaldılar.Hybrid bir araç almayı düşünen varsa oldukça iyi rakamlar.
Bende belki birgün Priusuma kavuşurum.