0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten selam, yaris hybrid spirite 71.440 TL sizce de çok fazla değil mi? En yakın arkadaşım benim arabayı çok beğenmesine rağmen, sırf anormal artan fiyatı yüzünden geçen hafta 58.000.-TLye otomatik vitesli clio4 1.5 dci iconu (en dolu donanımlısı) tercih etti. Ortalama yakıt tüketimimlerimiz yol bilgisayarlarımızda tam olarak aynı gösteriyor.(3,6 lt/100 km). Üstelik onunki dizel olduğu için ve motorin daha ucuz olduğu için onun arabası daha az yakmış oluyor. 71.440 TLlik fiyatıyla hakikaten çok az satılır bizim araba. Yanlış mı düşünüyorum? Ne dersiniz?
hocam herşeyi aynı olsada toyota ile renault kıyaslanamaz ayrıca 50 bin 100bin kmden sonra hangi aracın daha masraflı yada masrafsız olduğu ortaya çıkar. siz uzun yıllar binecekseniz hiç dert etmeyin
Tanışma bölümünde genel olarak açıklamada bulundum ama buradadada nacizade düşüncelerimi belirtmek istedim;Arkadaşlar önceki aracım 2007 dizel auristi.Hibrit konusunda çok tereddütlüydüm.Satışa çıktığı zamandan beri Toyota genel müdürlüğünü aradım,internetten bilgiler edinmeye çalıştım...v.s derken burayı keşfettim.Buradaki paylaşımların hepsinin net,gerçekci ve açıklayıcı olması sayesinde pürüzlerimi giderip Kasım da yaris hibridimi aldım.Ne satışelemanlarından nede genel müdürlükten edinemediğim bilgileri sizlerden edinebildiğim için mutluyum.Aracımdan da çok memnunnum hani
12 Voltluk Küçük Akümüzün sağlığının ne durumda olduğunu görebilmek için kendi başımıza yapabileceğimiz kontrol;1- Farlar "Kapalı" / "0" konumunda,2- El freni çekili ve vites P konumunda, sadece 1 defa Start düğmesine basın,3- Multimedia'nın açılmasını bekleyin, müzik sisteminiz, havalandırma kapalı olsun,4- Sağ elinizle Multimedia üzerinde "CAR" düğmesine basılı tutarken, sol elinizle park lambalarını 3 defa açıp kapatın,5- Multimedia Ekranından "Function Check/ Setting" tıklayın,6- Multimedia Ekranından "Vehicle Signal" tıklayın,Karşınıza "Battery 12.2V" ibaresi diğer bilgilerle beraber gelecektir. Bu, akünün ne kadar voltaja sahip olduğu anlamındadır.7- Start düğmesine bir kez daha basın,Ekranda "Battery" 11.9V ile 12V arasında gidip gelecektir, bu da akünün aracın elektrikli donanımlarına akım verirken olan durumudur. Voltaj, 10V veya daha aşağılardaysa akü suyunu kontrol ediniz, ertesi gün değişiklik olmaz ise akü değişim zamanı yaklaşıyor demektir. 8- Multimedia üzerindeki "Setup" düğmesine basılı tutarak sistemin başa dönmesini sağlayın.
tekin abi çok teşekkür ediyoruz bilgilendirdiğin için.abi bu bilgileri nerden alıyorsun kitapçıkta böyle şeyler olmuyor Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2014, 09:54:02geçen gün fark ettim şimdi direksiyon ayarı benim en aşağı aldığımda yolda bir çukura yada tümsege girdiğimde tak tak direksiyonun içinden bir ses geliyor sanki ortalıkta bir kablo varda biryere sürtüyor .ama yukarı kaldırdığımda o ses çıkmıyor.neden acaba yoksa banamı öle geliyor birde müziğin sesini açtığımda sadece sol arka kapıdan bir cızırtı geliyor sanki kapının içinde birşey varmış gibi tümseğe çukura girincede sadece ordan ses geliyor söküp baksammı ki
Merhaba,Yaris Hybrid ile Honda CR-Z arasında ne gibi farklar var? Honda CRZ'nin C sınıfı olmasına rağmen, Yaris Hybrid'ten ortalama 12bin tl ucuz olması tercih sebebi değil midir? Ya da ikisi tamamiyle farklı özelliklerde arabalar mıdır?
10.000 Bakımı... Fatura 375,63 TL
cüneyt bey teşekkürler paylaşım için fakat neden yağı 10-40 kullanmışlar kitapçıkta 0 -20 olmalı diyor