0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla siz benim degerlerime sasiriyorsunuz ama ben de aurislere sasiriyorum , auris benim aracimdan daha agir olmasina ragmen 4.1 yakiyor
Aslinda bunu iyice ögrenmek gerekir. Eger öyleyseki süper olur.. Ama normal arabalari baz alirsak öyle birsey olmuyor? Tabi bu hybrid, eger dedigin gibi birsey olur araba direk benzinle calisirsa süper olur. Ama cekici cagirmak zorunda kalirsak kötü olur
Peki Tekin Bey. Birgün arabaya bindik araba calismiyor.. Akü bosaldi diyelim ve biz fark etmedik. Cekicimi cagiracagiz?
Yazdiklarinizdan konuyu dogru anladigimi anliyorum. tam bu noktada su soru ortaiiya cikiyor. engine i calistiran-devreye sokan mile ilk hareketi verip pistonlari canlandiran mars motoru yok eski sistem vurdurma yontemi ile mi devreye giriyor motor calismadan engine ile arac hareket edebilyormu normal bir arac ozelliklerini tasiyormu. full elektrikli araclara jenerator takanlar var. 1.5- 1.8 gibi saglam teknoloji engine kullanmaktansa 50-100 cc lik ufak tefek bir jenerator yada daha basit bir engine kullanmak daha ekonomik olmazmi? toyota teknolojis ine diyecek laf yok. benimkisi oylesine iste olur mu acaba
Tekin abiAklıma bir soru gelmişti ancak kısmen deyinmişsin.Termik motorun marşı nasıl.Ben Prius sürerken defalarca durup/hareket edip termik motoru dinledim ve hiç bizim bildigimiz marş sesini duymadım.Bu konuda bilgin var mı?
Peki Tekin abiVurdurma yönteminde araç içinde konfor olumsuz etkilenebilirmi?Elime birdaha hybrid geçse hepsinin cevabını bulacagımda yok işte.
Vuruntu degil ama ufak bir sarsinti var yani ben termik motora geciyorum diyor hissediyorum ben. Hissetmememmi gerekir sorun mu var acaba.ama kitapciktada ufak bir sarsinti olusabilir diyo yani rahatsiz edici sekilde degil ama hissedilir seviyedeGT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar Aracin internette Türkce kullanim klavuzunu bulabilirmiyiz?
sefaköy - gebze arasında sürekli gidip gelmekteyim ilk kez bukadar çok cruse control ile gittim (gerekli şartlarda) inanın daha az yaktı sadece yokuş aşağı veya pili şarj durumuna geritebilecek hareketler dışında sürekli cc kullandım ve inanın 3.7 ile gittim ortalama hızımda 55km/h dı.benzin fiyatları attıkça yakıtımız düşüyor nazar değmesin 3bin km ye yaklaştım
sefaköy - gebze arasında sürekli gidip gelmekteyim ilk kez bukadar çok cruse control ile gittim (gerekli şartlarda) inanın daha az yaktı sadece yokuş aşağı veya pili şarj durumuna geritebilecek hareketler dışında sürekli cc kullandım ve inanın 3.7 ile gittim ortalama hızımda 55km/h dı.benzin fı attıkça yakıtımız düşüyor nazar değmesin 3bin km ye yaklaştım