0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence taktırın, hatta imkanınız varsa 2 tane daha almanızı öneririm. O lastikler baya iyidir, geçen sene Yaris'te kullandım. Hem sessiz, hem de soğukta yol tutuşu mükemmel.
tüm lastikleri tek tek inceledim.bence fiyat ve kalite göz önüne alınırsa Goodyear UG8 'e rakip yok..
Peki bu goodyear 205/55/16 olculerde ne kadar nerden bulabilirim
+1 Aynen öyle, ama şuan hepsiburada da kampanyada olan nokian lastiklerde f/p lastiği.
geçen nokian satıcısı bu lastik dünyanın en iyi lastiği, yüzde yüz kauçuk ,michelin de bile bu oran yuzde on sekiz falan dedi,fiyatı da 257 tl ,lastiğe baktım goodyear'a baktım... goodyear'dan vazgeçmem...
Ben tercihimi petlas tan yana kullanıyorum sonuçta yabancı markalara o kadar para vermekten se aynı ürünün yerli üretimi varsa ve de kaliteli üretim yapıyorsa onu kullanmak gerektiğini düşünüyorum geçen kış babam kendi arabasına aldı Siteler Karapürçek de karın ilk yağdığı ve son kalktığı bölgelerdendir hiçbir sıkıntısı yok gayet de memnun bu kış da benim arabaya alıyoruz Babamın arabaya hediyesi 205/55 R16 4 lastik 700 TL Bence petlas pahali ayni paraya daha ustun markalar varken petlas cok satmaz petlasin max 100-120 tl olmasi gerekir 700 verdikten sonra gidip petlas almak bana mantikli gelmiyor
Ben tercihimi petlas tan yana kullanıyorum sonuçta yabancı markalara o kadar para vermekten se aynı ürünün yerli üretimi varsa ve de kaliteli üretim yapıyorsa onu kullanmak gerektiğini düşünüyorum geçen kış babam kendi arabasına aldı Siteler Karapürçek de karın ilk yağdığı ve son kalktığı bölgelerdendir hiçbir sıkıntısı yok gayet de memnun bu kış da benim arabaya alıyoruz Babamın arabaya hediyesi 205/55 R16 4 lastik 700 TL
Ben 2010 yılında aynı ebattaki petlasın tanesini 110 TL ye almıştım şuanda 160-170 TL oldu. Şimdi alsam o parayı petlasa vermektense daha profesyonel markaları araştırırım. Haftasonu petlasları taktırdım 3. kışını görecek ama lastikler çok sertleşmiş. Aynı sertlik babamın 4 yıllık goodyearlarda yok. En kötü lastik bile ilk yıllarda iyi oluyor lastiğin kalitesini yıllar gösteriyor.