0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ultra grip 7 kullandım geçen kış. ilk defa goodyear kullandım ve memnun kaldım,güzel bir lastik. pişman olmazsınız.
Kışlık lastik kullanmasak olmaz mı?
Merhaba arkadaşlar..4 adet kışlık lastik alacağım için bugün lastik satan yerleri dolaştım ve fiyat aldım.. 205*55*R16 ebadında ki lastik fiyatları şu şekilde..Goodyear Ultragrip 8 = 215 tlContinental Ts 830 p = 260 tl + %10 yeni dönem fiyatıMichelin alpin = 260 tlLassa Snoways era = 230 tlPirelli wintercontrol = 210 tlben kararımı Goodyear Ultragrip 8 almaktan yana verdim..genel olarak 7-12 taksit arası seçenekler var... yeni tarihli lastikler ekimden itibaren gelmeye başlayacakmış..sizinde de görüşleriniz var ise sevinirim.. kazasız sürüşler dilerim..
şu anda sizin baktığınız yerde goodyear ultragrip 8'in hangi tarihte üretilen lastikleri mevcut??
Hepsi buradada ug 8 ler 206 tl.kdv dahil,kargo bedava.Taksit olayıda var.Tek sorun tarihi.Aranıp sorulabilir.Düşünmüyor değilim.Ama 4 tane yekun tutuyor.İki taneyide pek tavsiye etmiyorlar.Ug 8 leri çok övüyorlar.Burada petlası sordum 210 tl dediler.Goodyear daha hesaplı ve mantıklı bence.
2 sene önce Petlas almıştım. Tanesi 115 TL idi. O kadar memnun kaldım ki bu sene 3. yılı olacak. Bakalım performansı nasıl olacak.
Kışın otomatikman hız yapılmayacağı için yerli malı Petlas derim.
3. yılda pek güvenme sen onlara abi...yavaş yavaş özelliğini yitiriyorlar...