0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yıl kış lastiğini ben de kullanmayı düşünüyorum,geçen kış Afyon-Dinar'da çok sert geçti.Allah nasip ederse 2-3 haftaya kadar baba olacağım kışın malum bebeklerin hastane işi.(Isparta-Dinar) daha çok oluyor.Belki bu yıl o kadar olmayabilir ama geçen yıl yaşadığım şehirde ocak ve şubat ayında en yüksek sıcaklık 4 derece oldu.5-6 kez kar yağdı kara kışı bayağı yaşadık anlayacağınız hele bir gün sabah arabada -19 gördüğümde ağzım açık kadrana bakıp kalmışım,hanımın çalıştır arabayı dondum uyarısı üzerine kendime geldim.Karlı buzlu günlerde oturduğumuz yer de yokuş birkaç kez tehlike atlatmıştık.mevcut lastiklerim 28.000 km olmuş zaman olarak da 2 yıl.Seneye bu zamanlar kışlık kullanmazsam işi biter yıllık 15.000 km yapan bir kullanıcıyım. Kışlık lastik alırsam mevcut lastikleri 2 yaz daha kullanabilirim diyorum. sahibinden.com'da araştırırken İstanbul'da lastikçi buldum.2.el diş derinliği 7-8mm'lik kış lastikleri satıyorlar fotolardan gördüğüm kadarıyla lastikler iyi.2 yıl garantisi var,ücretsiz kargo 800 tl para vermektense 400 tlye 4 lastik alsam mı?Sıfır bir lastiğin diiş derinliği de 8mm çatlağı,patlağı da yoksa mantıklı geldi.Yıllık km'niz bu şekilde ise firmadaki kişi çok rahat 3 yıl kullanırsınız diyor. 800 lira az para değil bunun yanında 400 lirada az değil ne dersiniz.http://www.artvinticaret.com/16-Otomobil-Kis-Lastikleri,LA_744-2.html
Üretim tarihlerine dikkat ettim de, dot 27 05 olanda var dot 43 10 olanda. 2005 yılında üretilen lastik bayatlamış olmaz mı?
Hepsiburada.com Nokian WR G2'ler 41. hatfa 2012 çıktı (Ekim üretimi). 190TL x 4, beleş kargo, Bonus 6 taksit.
arkadaşlar eve dönerken ev yol üstünde pirelli bayisi görüp durdum aracıma uygun lastiğin pirelli snowcontrol olduğunu söyledi tanesi 220 tl + balans ayarı yapıyor zaten rot içinde + 30 tl dediler aklımda başka arkalarda var bu snowcontrol hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı ay sonu 4 adet kış lastiği almam lazım
Hadi hayırlı olsun, Ankara'nın bol karlı günlerinde de yorumlarını bekliyoruz. Tekrar söylüyorum fiyat çok uygun ya
Ben kdv li fiyat 160 sanıyordum
Kanka o fiyata petlas bile alamazsin
Petlas bulsam alırım zate kankam style Petlasta iyidir.
Ben petlas kullanıyorum kanka, gayette memnunum tanesini 110 TL ye almıştım :-)
Kış lastiğimi peki Kankam
Aynen kanka :-)