0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tercihimi Goodyear UG8den yana kullandım bu sefer(205/55/16-H). 200 TL/ 6 taksit aldım.
Bende bu gun 225 tl ye anlastim. Yarin takilacak...en iyi fiyati goodyear verdi.
205/55/16 h lastik icin anlastik. 8taksit 3 ay erteleme yaptik. Bulundugum yer cok kucuk pek alternatifim yok. Nokian icin 335 tl dediler arkama bile bakmadim.birde utanmadan cikarken abi sana 320 olur demezmi...
Michelin Alpin A4 GRNX 205/55R16 91T lastikleri tanesi 237.5 TL'den bayisinde taktırdım. 2012 Ağustos üretimi. Üç ay taksit öteleme ve 8 e böldüler toplam fiyatı. Lastik ve fiyatı nasıl sizce?
geçen ay sök-tak-balans dahil 900tl (225tl)'ye 6 taksit ile taktırmıştım. 35. hafta üretimi. Biraz zamlamış sanırım. Dikkatimi çeken ise kış lastiğinde çok iyi olarak bildiğim michelin alpin'in adı burada ve benzer konularda neredeyse hiç geçmiyor. Nokian, UG8 ve continental otomobil sitelerindeki incelemelerde iyi puanlar almış fakat Michelin de yabana atılır bir lastik değil. Araçla gelen Bridgestone'dan sonra açıkcası ilaç gibi geldi bana.
UG8 de çok iyi bir lastik. Eğer almak isterseniz hepsiburadanın Nokian lastik kampanyası devam ediyor bilginiz olsun.http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-g2-kis-uretim-tarihi-2012-yili/productDetails.aspx?productId=otkmtt441614&categoryId=259720
Hepsiburada nın sattığı nokian lastiğinin kar performansı ile ilgili bir video çekmiş, fikir vermesi açısından izlenebilir.nokian wrg2 tyres via mazda 6 nokian kış lastikleri ile sabuncubeli