0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben arabama 50 liralık benzin aldığımda 150 km yol yapıyorum şehir içinde yani 0.30 kuruş yapıyor yol bilgisayarında gösteren değer 7.6Uzun yolda da gösterdim zaten fotoğrafını çektim 5.6 yakıyor 300 km yol gidiş geliş yol rampalı ve klima full açık.80 lira yakıyor.Benim önceki aracım da lpg liydi ona göre karşılaştırmamı çok iyi yaptığımı düşünüyorum eski arabamda 1 litre lpg ile 6 km yol yaparken bunda 1 litre benzinde 13-14 km yol yapıyorum.1 senede yaptığım km 5000.Ben 30 bine gelene kadar 6 sene geçer ve ben ancak 6 sene sonra lpg yi amorti edebilirim.Bu yeni teknolojik arabalar gerçekten az yakıyor ben gördüğüm değerleri söylüyorum inanmak size kalmış bişey.
Bende Adana'da oturuyorum şehiriçi günlük kullanım yollarım baya sakin ve hız yapmaya müsait. Benim araç auris valvematic ve şehirlerarası 5.0, şehiriçi ise 6.6 yakıyor. Bana da kimse inanmadı.
Arkadaşlar biliyorsunuz benzin 4.58 olunca lpg taktırmayı düşünüyorum aracıma ama araç garaj arabası pek fazla bindiğim söylenemez.2 senede 10.000 km yaptım sizce taktırmalı mıyım ? Taktırmak istersem hangi markaları önerirsiniz.
İşe İzmir içi gidiş ve gelişim çok yoğun trafikte, rampalı ve günde ortalama 20 km yol yapıyorum. Şehir içi Ortalamam 10.5 lt.Benzin fiyatı 4.83 olunca kafayı tırlatmak üzereyim.Ciddi ciddi lpg yi düşünmeye başladım.Aracım 2011 corolla 1.6 manuel.Önümüzdeki ay 20000 bakımına gideceğim.Brc ile teleflex arasında kaldım.Bakım sonrasında karar verip taktırmayı düşünüyorum.Sorun çıkmasından da tırsmıyorum değil.