0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi yapmışsın OTomatik+2.0 Candır
Evet. 1.6 Corolla Otom. bakacaktım, uzun yolda zor olur diye bakmadım. 1.3 Getz Otom. vardı, şehir içi iyidi şehir dışı çok yakıyordu.
Valla beleş. Nasıl olsa garanti bozulmuyor...
Çinlilere bak o teknolojiyi de geliştirmişler demek şehir içi az yakıp şehir dışı çok yakması fena valla sadece Getz'e özel bir özellik olsa gerek
aynı brc kiti dışarda kendin takırsan 1200 tl ama 6 yıl garantiyi bozmamak için çaresiz o kazığı yiyeceğizbirde işçilik olayı çok temiz, arabada her şey orijinal bir tek delik bile açılmıyor
çinli değil onlar Vietnamlı
Abi arabayı uzun süre kullanacaksan eger ustasıda iyiyse prins taktır.Biz arkadaşa 2,000 tl ye prins taktırdık.Valve care sistemı yok ama.Eger o sistemide taktırırsan fiyat yükseliyor.Valve care olunca araba ayrı bir yag haznesi var.Motoru lpg nın sıcaklıgından korumak için subaplara bu katkıyı atıyor.Katkı bitince lpg ye geçmiyor.Ayrıca prinsin kullandıgı khein enjektörleride benzıne en yakın tapkis süresi olarak ççalışan enjektörler.Şahsen gücüm yetiyorsa 1,600 tl brc vereceğime 2,000 tlye düz prins taktırırım..Brc yi kötülemiyorum önceki hb corollamda 40 bin brc kullandım sorun yaşamadım.Şimdide verso da landi renzo var .Ama brc li hb landi renzolu versodan çok yakıyordu.Prinsin lpg göstergesi dolum seviyesini prins yazısını çok farklı renkle ayarlatabiliyon.Arkadasın 2012 corolla com.extra ya taktırdık.Prins yazısını sarı lpg dolum seviyesini beyaz ayarlattık göstergeyle birebir uydu şık oldu.Paran varsa prins sonrasında abi ustan hangisini takarsa.BRc landı renzo tartarini bunlar aşagı yukarı aynı.
Ee araç otomatik ve 1.3 motor. Uzun yolda çok yakar. Araçta 4 kişi yük falan yok.
Ee aynı yolu şehir içinde yaptığı zaman daha mı az yakıyor sanıyorsun bütün diğer araçlar gibi içinde 4 kişi varsa 1.3 ve otomatikse şehir dışına göre şehir içinde daha çok yakar...
Tuncay prins için 1900 TL fiyat aldım.Aradaki fark önemli değil ama prinste sigorta yok.Lpg ya çıkarabileceği sıkıntılardan dolayı pek yaklaşmıyordum.Brc deki sigorta olayı insanın aklını çeliyor.Araştırdığım kadarıyla brc ve prins aynı tip en kaliteli enjektörleri kullanıyor.Ama prins ecusu ile bir adım öne geçiyor.
bünyamin bey prins gerçekten çok kaliteli.Tartarini landi renzo brc fiyat olarakta kalite olarakta birbirine ytakın.enjektör sesinden dolayı landi renzo brc tartariniden geride.Ama şuda var.Brc atiker gibi heryerde servisi var.o yüzden brc yaygın servis agı ile prinsten sonra gelebilir.-
Bizde yaklaşım 2 aydır Prins kullanıyoruz. Zaten marka Hollanda markası ve Avrupa'nın en öncü markalarından. Şu ana dek sıkıntı yaşamadık ve yaşayacağımızı da düşünmüyorum(Araç 1.6 corolla terra) Performans olarak benzinden farkı yok. Rampalarda klima açık olmasına rağmen en ufak bir düşüş yok devirde basarsan artış var hatta Gaza geçerken en ufak bir titreme vs yok. Gaza geçme anı araç motoru 35 derece olunca geçiyor. Ayrıca diğer LPG markalarında ilk bakım 10.000 km ike Prins'de 20.000 ki bu bence herşeyi anlatıyor. Biz çok memnunuz iyi ki Prins taktırmışız.