0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben karar verdim Albea alacam 900 km. yol gittik arkadaşla 130 lira mazot harcadı eridim bittim ya valla alacam insan gezmekten zevk alıyor satlık passat var var mı alan !
bünyamın bey arkadaşların bazıları şehir içi 6,5 yakıyormus siz 10,5 yakıyorsanız hiç gecikmeden lpg ye geçin.
İşe İzmir içi gidiş ve gelişim çok yoğun trafikte, rampalı ve günde ortalama 20 km yol yapıyorum. Şehir içi Ortalamam 10.5 lt.Benzin fiyatı 4.83 olunca kafayı tırlatmak üzereyim.Ciddi ciddi lpg yi düşünmeye başladım.Aracım 2011 corolla 1.6 manuel.Önümüzdeki ay 20000 bakımına gideceğim.Brc ile teleflex arasında kaldım.Bakım sonrasında karar verip taktırmayı düşünüyorum.Sorun çıkmasından da tırsmıyorum değil.
İyi yakmış valla kontak falan mı kapattınız ne yaptınız.
benım versoda 1,6 şehir içi hiç 8,5 altına düşmedi.Sanırım sorun aküde
Valla nasıl yaktı bende anlamadım... (Arkadaş aşırı sakin kullanıcı) araçta zaten yakmak istemiyor ikisi birleşince böyle bir yakıt çıktı ortaya şaşırtıcı ama gerçek...
Bende bir kaç sene sonra düşünebilirim. Onla uzun yola giderim Avensisle bağdata
Aslında uzun yola da gidilmez çünkü arabadan inememiştim her yerim tutulmuştu
Şaka yapıyorum zaten Avensisten inmem. Avensis çok yaksa bile konforu ve duruşu yeter. Şehir içinde çoğu arabayı sağ şerite atıyorum
110 bg. mi bu avensis !
Ayıp ettin oğuz kardeş. 147 bg.
1 haftadır arabayı kullanmıyorum içinde hala 4.38 den aldığım benzinim duruyor .Arabayı alalı 2 yıl oldu daha 10.000 km de.Hesaplarımda lpg nin karı bana 7 yıl sonra dönüyor.Şimdilik benzine devam.
honda fabrikasyon LPG li civic çıkardı haberiniz olsun
Ha doğru senin ki 2.0'di benim aklıma 1.6'ya gitti
Fiyatlar belli mi Kemal amca ?
1.6 Corolla sol vardıda sattım onu otomatik almak için.
tüplü olan için 2.500 tl fazla alıyorlar