0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hesapladığımda aracım lpg kadar yakıyor ama tam karar da veremiyorum.Taktıranlar da çok fark ettiğini söylüyor.Ama benzin de bu gişatla giderse kötü.
taktırdığınız zaman çok binersiniz söyleyim hatta inesiniz gelmez hayat kısa taktırın arabanızın keyfini çıkarın. garajda bekletip boşyere vergi kasko sigorta ödeyeceğinize vergisini verdiğiniz asfaltın tadını çıkarın.mesela araba az yaksın diye klimayı kapatıp camlar açık gürültülü gideceğine arabayı araba gibi kullanıp konforlu yolculuk yapabilirsiniz.arabanın performansı düşmez ama siz yaşlanınca da arabanın kız gibi kalması bir anlam ifade etmez sadece siz arabanızı gün gelip satınca alan adam helal olsun çok temiz bakmış der ve lpg taktırıp biner.
peki şimdi taktırsam muayenede sorun falan olur mu aracım daha hiç muayeneye gitmedi 2013 de götüreceğim.
LPG benzine göre ne kadar farkettiriyor ortalama olarak ? Örneğin benim aracımın şehir içi yaktığı yakıt fabrika değeri 8.9 lt ama ben 7.6 yakıyorum şehir dışı 5.3 yakıyorum.Taktırsam değer mi acaba?
he abi bu arada bizim araç o kadar yaksaydı babam hayatta lpg taktırmazdı isterse yılda 20bin km yapsın değerlerin çok düşük geldi eminmisin o kadar yaktığına benzinde