Gönderen Konu: İşte yeni VW Golf  (Okunma sayısı 16290 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • "Dünyayı güzellik kurtaracak"
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: İşte yeni VW Golf
« Yanıtla #60 : Eylül 08, 2012, 11:56:07 »
Bakalım 2013 aurisle nasıl dans edecek

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 08, 2012, 11:56:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Eylül 08, 2012, 12:10:16 »
zevkler, renkler tartışılmaz tabi ki herkesin düşüncesi farklı ama burasının toyotaclub olduğunu unutuyor galiba bazı arkadaşlar burası genel bir otomobilclub değil! o yüzden toyota fanatiği arkadaşlarımıza da ve sürekli iç mekan kalitesini vurgulayan soyuk direksiyon ve kapı kollarını beğenen arkadaşlarada başka marka araç tercihlerinden dolayı :D saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum.. selamlar,saygılar..
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #62 : Eylül 08, 2012, 12:31:29 »
Toyota forumu olsa da burası, toyota forumu (tamamen deyim olarak kullanıyorum, yanlış anlamayın lütfen) "at gözlüğü" olmamalı.
Sayılarla konuşacaksak güncel sayılara da bir göz at Selçuk kardeşim, http://www.ensonhaber.com/marka-degeri-yarisinda-bmw-one-gecti-2012-05-23.html burada mayıs 2012 tarihli veriler var, bir incele..
Bu arada orasından burasından takırtı tukurtu gelen, "sırf bozulmasın, bize sorunsuz marka desinler diye" müşterilerine at arabası gibi boş donanımsız, bir motor 4 teker satan, bir dizel motor yapmayı bile beceremeyip (sürekli yağ yakan, sıfır araçlara turbo değiştirilen) bmw gibi bir dünya devinden yardım/pardon ortaklık isteyen bir markanın da büyüklüğü ve kalitesi de sayılarla anlaşılır zaten, haklısınız..
Toyota gerçekten çok kaliteli araçlar yapıyor, bunun ben de farkındayım ama toyotayı "otomobillerin ilahı" olarak görmek ve diğer hepsini yok saymak da kendini kandırmaktan ibarettir; inanın toyota almak için sabırsızlanan ben, bu forumu okuduktan sonra bu tavırları gördükten sonra markadan soğudum, almak isteyen herkesi de elimden geldiğince caydırıyorum, çoğu zaman başarılı da oluyorum.
Neyse yaa, ben neyi nerede kime anlatmaya çalışıyorsam, hata bende, size iyi Toyotalar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Eylül 08, 2012, 12:40:02 »
VW konusu her açıldığında bu forum karışıyor, anlam veremiyorum...
öte yandan toyota dünya çapınca çok başarılı bir marka, hatta "dünyanın en iyi markası" olabilir, e bize ne ki bundan, ben ülkemdeki araçlara bakarım, onları değerlendiririm, Türkiyede sattığı modellerle mi geldi sanki toyota buralara(hemen AE101 demenin bir anlamı yok, son araba üretileli 14 yıl olmuş)...
Türkiyedeki satış rakamlarını bilmiyorum ama VW gerçekten çok revaçta, golften inip aurise, auristen inip golfe çok bindim, konfor çok farklı, sonuçta fiyatlar da ortada, Türkiye bazında düşünecek olursak bence VW araçları Toyota'dan daha "kaliteli"...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 08, 2012, 12:48:50 »
Toyota forumu olsa da burası, toyota forumu (tamamen deyim olarak kullanıyorum, yanlış anlamayın lütfen) "at gözlüğü" olmamalı.
Sayılarla konuşacaksak güncel sayılara da bir göz at Selçuk kardeşim, http://www.ensonhaber.com/marka-degeri-yarisinda-bmw-one-gecti-2012-05-23.html burada mayıs 2012 tarihli veriler var, bir incele..
Bu arada orasından burasından takırtı tukurtu gelen, "sırf bozulmasın, bize sorunsuz marka desinler diye" müşterilerine at arabası gibi boş donanımsız, bir motor 4 teker satan, bir dizel motor yapmayı bile beceremeyip (sürekli yağ yakan, sıfır araçlara turbo değiştirilen) bmw gibi bir dünya devinden yardım/pardon ortaklık isteyen bir markanın da büyüklüğü ve kalitesi de sayılarla anlaşılır zaten, haklısınız..
Toyota gerçekten çok kaliteli araçlar yapıyor, bunun ben de farkındayım ama toyotayı "otomobillerin ilahı" olarak görmek ve diğer hepsini yok saymak da kendini kandırmaktan ibarettir; inanın toyota almak için sabırsızlanan ben, bu forumu okuduktan sonra bu tavırları gördükten sonra markadan soğudum, almak isteyen herkesi de elimden geldiğince caydırıyorum, çoğu zaman başarılı da oluyorum.
Neyse yaa, ben neyi nerede kime anlatmaya çalışıyorsam, hata bende, size iyi Toyotalar...

demek bu kadar kötü toyota yerin dibine geçircidiniz markayı o sıralamada vw 6. sırada 6 fırın ekmek yemesi lazım yani. bizde 8 senedir e12 kasa var ya bu araba 8 sene boyunca hiçmi bir arıza çıkarmaz allah aşkına. 4 teker 1 motor dediğin araçları gidip bir incele boşmu dolumu. toyota ya kötü diyen harbiden arabadan anlamıyor kardeşim ya bu marka nerdeyse her klasmanda başa oynuyor siz neden bahsediyosunuz anlamıyorum ki. her yeni toyota modelini yerin dibine sokmasını her forumda ve hatta burada bile iyi biliyorsunuz biz gerçekleri rakamları söyleyince hazmedemeyip konuşuyorsunuz. bmw ortaklığı konusuna gelince bedavaya yapılmadı o anlaşma toyotada bmwye hidrit konusunda bilgilerini paylaşacak. toyota 1.6 dizel neden yapamasınki 1,4 2,0 d4d 2,0 2,2 d-cat motorları zaten var bunların üstünde biraz kombinasyon yapsa 1,6 dizel çıkartmaya nevar yani . dizel motoru hiç olmasa anlıcam ama sen çıkmış dizel motor bile yapamıyor diyorsun dizel teknolojisi zaten mevcut ancak marka çıkarları ortaklığa götürüyor. motor kosunu hiç açmayın motor kalitesi toyotanın zaten ortada 250binlere parçası değişmeden gelebiliyor daha neyin tantanasını yapıyorsunuz.
şunada bi göz atın kim doğru söylüyor bilmiyorum. hangisi daha güncel bilemem http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Toyota-Dunyanin-En-Degerli-Otomobil-Markasi/Detay-293671
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Eylül 08, 2012, 12:53:25 »
VW konusu her açıldığında bu forum karışıyor, anlam veremiyorum...
öte yandan toyota dünya çapınca çok başarılı bir marka, hatta "dünyanın en iyi markası" olabilir, e bize ne ki bundan, ben ülkemdeki araçlara bakarım, onları değerlendiririm, Türkiyede sattığı modellerle mi geldi sanki toyota buralara(hemen AE101 demenin bir anlamı yok, son araba üretileli 14 yıl olmuş)...
Türkiyedeki satış rakamlarını bilmiyorum ama VW gerçekten çok revaçta, golften inip aurise, auristen inip golfe çok bindim, konfor çok farklı, sonuçta fiyatlar da ortada, Türkiye bazında düşünecek olursak bence VW araçları Toyota'dan daha "kaliteli"...

bende buna katılıyorum zaten aksi bişey söylemiyorum bi önceki yorumlarda da vw türkiyede daha iyi dedim ama bitek türkiye yok da dedim. dünya pazarında toyota daha iyi diyoruz anlatamıyoruz. ben türkiye üzerinden yorum yapmıyorum dünya pazarından bahsediyorum biri çıkıyo auris golf üzeirnden yanıt veriyor. :S
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #66 : Eylül 08, 2012, 13:09:35 »
demek bu kadar kötü toyota yerin dibine geçircidiniz markayı o sıralamada vw 6. sırada 6 fırın ekmek yemesi lazım yani. bizde 8 senedir e12 kasa var ya bu araba 8 sene boyunca hiçmi bir arıza çıkarmaz allah aşkına. 4 teker 1 motor dediğin araçları gidip bir incele boşmu dolumu. toyota ya kötü diyen harbiden arabadan anlamıyor kardeşim ya bu marka nerdeyse her klasmanda başa oynuyor siz neden bahsediyosunuz anlamıyorum ki. her yeni toyota modelini yerin dibine sokmasını her forumda ve hatta burada bile iyi biliyorsunuz biz gerçekleri rakamları söyleyince hazmedemeyip konuşuyorsunuz. bmw ortaklığı konusuna gelince bedavaya yapılmadı o anlaşma toyotada bmwye hidrit konusunda bilgilerini paylaşacak. toyota 1.6 dizel neden yapamasınki 1,4 2,0 d4d 2,0 2,2 d-cat motorları zaten var bunların üstünde biraz kombinasyon yapsa 1,6 dizel çıkartmaya nevar yani . dizel motoru hiç olmasa anlıcam ama sen çıkmış dizel motor bile yapamıyor diyorsun dizel teknolojisi zaten mevcut ancak marka çıkarları ortaklığa götürüyor. motor kosunu hiç açmayın motor kalitesi toyotanın zaten ortada 250binlere parçası değişmeden gelebiliyor daha neyin tantanasını yapıyorsunuz.

Haa anladım, tavır böyle olmalı demekki sizinle konuşurken, hakedilen gibi tavır takınmak gerekiyormuş, o zaman ben de değişeyim;

Allah kimseyi kör cahil koymasın, laf anlatmak gerçekten çok zor;

Ya Allahaşkına hala sayı diyor bana yaaa, hala sayı diyor; arkadaşım satış rakamıyla sen nasıl kaliteyi kıyaslarsın? Sen nasıl olur da bu ikisini ilişkilendirir kaliteyi belirlersin?? Senede 50 tane satan bentley o zaman kapasın dükkanı bodruma yerleşsin, organik domates üretsin, bu nasıl bir mantık!? Arabadan anlayanı görüyoruz, sen hiç merak etme.. :)
11 sene ford ka kullandım, bir kere bile arıza vermedi, yağını suyunu koyup bindim, hem de tepe tepe, 3000m yaylalara 4 kişi çıktım, tık demedi; bir tek toyota değil yani, sıkma sen canını...
Benim hazmedemediğim bir durum yok, bu bir, ikincisi kendine kimseyi rakip göremeyen bir insan (sanki toyota senmişsin gibi savununca ondan böyle dedim) zaten kimseyle yarışamaz; VW gibi bir firma toyotaya rakip çıkıyorsa gurur duymalı, bununla sevinmeli, böyle bir durumda her iki marka da eksiklerini giderip müşteri memnuniyeti için daha çok yarışır, müşteri kazanır!
Burada aracımda şu donanım yok, burası eksik, şurası tıkıdıyor diye ağlayan sızlayanları siz benden daha iyi bilirsiniz, sadece bu forumda bile onlarcası var, aaa ama marka stratejisiydi değil mi, pardon!
Tüm mesajlarımı tekrar doğru düzgün oku ve hangi cümlemde, hangi kelimemde toyotaya kötü dedim göster bana! Üfürükten laflarla bana yalan ithamlarda bulunma! Hiçbir zaman toyotaya kötü demedim, sadece toyotayı nirvanaya çıkarıp diğer markaları yerin dibine sokmaya çalışan zihniyete mantığı kavratmaya çalışıyorum, kavratamıyorsam da bu benim sorunum değil!
Son olarak o beğenmediğiniz 1.3 multijet motor 700.000km anahtar değmeden yollarda, sıkışık trafikte geziyor, mercedes 1milyon km testlerini hemen her modelinde uygulamaya çalışıyor, sen bana hala 250.000km giden sürekli yağ yakan motordan bahsediyorsun.
Çıkar artık şu at gözlüklerini, dünyada toyotadan başka markalar da var ve dünyanın tek iyi markası toyota değil, bilmeden, cahilce marka kötülemeyle para verdiğin alet daha da değerlenmez, ama bu azimle biraz daha zorlarsan burayı okuyan toyota yetkilisi filan olursa sana bir araç filan hediye edebilir..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 08, 2012, 13:12:49 »
Arkadaşlar bir çok kez uyarıda bulunuldu, neden hala kırıcı şekilde tartışmaya devam ediliyor. 2 3 haftadır açtığım güzel konularda anlamsızca gerginlik yaşanmakta bu hepimize zarar vermektedir, sizlerden ricam uslubumuza dikkat edelim ya da konuya yazmayalım.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #68 : Eylül 08, 2012, 13:19:24 »
Arkadaşlar bir çok kez uyarıda bulunuldu, neden hala kırıcı şekilde tartışmaya devam ediliyor. 2 3 haftadır açtığım güzel konularda anlamsızca gerginlik yaşanmakta bu hepimize zarar vermektedir, sizlerden ricam uslubumuza dikkat edelim ya da konuya yazmayalım.

Sercan Bey gerçekten özür dilerim, haklısınız, sizden ve diğer tüm arkadaşlardan şahsım adına özür dilerim. Bir konudaki tartışma yüzünden diğer arkadaşlara da saygısızlık etmek istemezdim, umarım etmemişimdir. Ben kendi adıma konuyu kapattım, bir önceki mesajım son mesajımdır, zaten bir şey anlatamayacağımı da anladım. Toyotayı sevmesem kalitesini bilmesem burada işim yok, araç alma isteğim üzerine bilgi edinme maksatlı geldim buraya, asla marka ve kullanıcıları hakkında kötü ve/veya negatif bir fikrim yok, zaten bunu daha önce de belirttim. Tekrar kusuruma bakmayın, iyi forumlar, saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Eylül 08, 2012, 13:20:13 »
ben şimdi yukardaki arkadası onun bni aşaladığı gibi aşalasam sorun cıkacak o yüzden ona cevap vermek istemiyorum. insanlar ilk önce kendi hatalarını görecek ondan sonra başkalarının cahil veya laf anlama kabiliyetlerini eleştirecek.
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Eylül 08, 2012, 13:20:43 »

patlar gider abi bu konu, en son modlar gelcek, şöyle esaslı bir temizlik, bir de asma kilit ile çözücekler bu olayı gibime geliyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Eylül 08, 2012, 13:28:04 »
Sercan Bey gerçekten özür dilerim, haklısınız, sizden ve diğer tüm arkadaşlardan şahsım adına özür dilerim. Bir konudaki tartışma yüzünden diğer arkadaşlara da saygısızlık etmek istemezdim, umarım etmemişimdir. Ben kendi adıma konuyu kapattım, bir önceki mesajım son mesajımdır, zaten bir şey anlatamayacağımı da anladım. Toyotayı sevmesem kalitesini bilmesem burada işim yok, araç alma isteğim üzerine bilgi edinme maksatlı geldim buraya, asla marka ve kullanıcıları hakkında kötü ve/veya negatif bir fikrim yok, zaten bunu daha önce de belirttim. Tekrar kusuruma bakmayın, iyi forumlar, saygılar.

Süleyman bey, anlayışınız için teşekkür ederim ama yazdıklarım hepimiz için geçerli bir durum yani tek kişiye yazılmış değil hepimiz için. Teşekkürler.

ben şimdi yukardaki arkadası onun bni aşaladığı gibi aşalasam sorun cıkacak o yüzden ona cevap vermek istemiyorum. insanlar ilk önce kendi hatalarını görecek ondan sonra başkalarının cahil veya laf anlama kabiliyetlerini eleştirecek.

Devam ettirmemek hepimizin yararına. Forumdan tad almak açısından.

patlar gider abi bu konu, en son modlar gelcek, şöyle esaslı bir temizlik, bir de asma kilit ile çözücekler bu olayı gibime geliyor :)

Elimizden geleni yapıyoruz Oğuzum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Eylül 08, 2012, 13:31:33 »
ben artık hiçbi şekilde cvp vermeyeceğim zaten bu konu ile ilgili yeni golf alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyorum. kimin kalbini kırdıysamda o kişiden özür dilerim. iyi günler herkeze
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Eylül 08, 2012, 13:38:19 »
 Kimse kimseyi kırmadı rahat olun :) Bu araç ne zaman plazalar da yerini alacak bilgisi olan var mı !
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Eylül 08, 2012, 13:41:34 »
Kimse kimseyi kırmadı rahat olun :) Bu araç ne zaman plazalar da yerini alacak bilgisi olan var mı !
eylül diyorlardı, ama ekimi bulur gibi duruyor, zira zaten eylüldeyiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Eylül 08, 2012, 14:08:28 »
Höööööyyyyttttt....dddaaaaalllııınnn bakıyim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Eylül 08, 2012, 14:13:54 »
Golf' e bazılarının gıcığı var yıllardır..bu kadar sade bir araba neden öve öve bitirilemiyor,abartıyorlar falan diye..valla ben de Golf hayranlarındanım malesef..aslında hiç sürmedim ama bir arkadaşımda vardı ve araba 4-5 yaşında olmasına rağmen taş gibiydi..Tipini hep sevmişimdir..VW'in Passatla birlikte en iyi arabası bence..üretildiği şehre bile adını vermiş bir modeldir..GOLFSBURG :))
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Eylül 08, 2012, 14:54:39 »
Golf , Golf'tür. Satın almaktan sürekli geri döndüğüm bir araçtır, ya fiyatı abartılıdır, ya içi boştur. Ama tasarımını çok radikal değiştirmemesi, karakterli olması, klasikleşmesi bence diğer markalardan ayrılmasına neden oluyor. Tıpkı A3 gibi, Golf' 'te Almanların felsefesini yansıtan bir model. Yeni model olarak görmüyorum 2013 Golf'ü  önceki kasanın makyajlısı gibi, radikal çizgi değişiklikleri yok. Bence bu marka adına olumlu. Toyota 'nın modelleri tarih olurken Golf halen güncel.  Auris'in de böyle olmasını isterdim, ama yaklaşım çok farklı Toyota eski Auris'i kenara koydu.
Bir tasarımı değiştirmemek  o tasarıma güvendiğini gösterir markanın, halen satıyorsa ve beğeniliyorsa neden değiştirsin? Ford iç tasarımını değiştirdi de çok güzel birşey mi yaptı, bence hayır çin malı oyuncaklara benzeyen kokpitler yaptı, hyundai, ford gibi markalar. Toyota bunlarım tam arasında, ne çok klasik takılıyor, ne de çin malı oyuncaklara benzetiyor araçları. Sonuç olarak bu Golf beni heyecanlandırmaz, benim için albenisi yok, ama karakterli bir araç almak isteyen birisi için halen çekici.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Eylül 08, 2012, 15:11:26 »
Ayrıca dünyanın ileri ülkelerinin pazarında halen Wv golf ile Corollayı zorlayamıyor, üstelik güncellenmiş dinamik bir yeni tasarımla Auris'in de dünya pazarına gireceğini düşünürsek (Auris avrupa pazarı ağırlıklı üretildi)  Toyota yine uzun yıllar liderliğini korur. Wv Avrupa'da Toyota'yı geçebilir ama daralan bir pazar olduğunu unutmamak lazım Avrupa'nın.   Marka gücü olarak wv'nin Türkiye'de  ileride olmasının tek nedeni DOĞUŞ Gurubunun inanılmaz pazarlama stratejisidir. Yurt dışında WV bizim FİAT'ı algıladığımız gibi algılanıyor.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Eylül 08, 2012, 18:00:23 »
Abi şu an burada Almanya'dan sipariş üzere geleceğini duydum.Vw'nin Alman sitesinde de var araç.
Camry 3.5