0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vw aynı tasarımları dış veya iç mekan olsun tüketiciye dayıyo kaç yıldır. herkez çok başarılı bilmem ne aynı şeye 5 sene öncede başarılı diyordunuz şimdide başarılı diyorsunuz. bütün modelleri aynı bu markanın ya polo passat çakması işte. bizim aurisde ave ve yarise benzetildi ama ondan hariç birsürü arabaya benzetenler oldu. radikal değişiklik bana göre daha önemlidir bu ne böyle kaç senedir copy/paste bıktık artık vw tasarımlarından değiştir birazda
sakin ol şampuan pardon şampiyon
ben sakinim ancak sen türkçe imla klavuzunu incele bence yada pardon sen vw kullanıyosun galiba hazmedemedin.
Bence aracın dışı Golf VI kadar tok durmuyor.Bunda incelen far grubunun ve uzayan aracın etkisi var.İçi öncekinde de güzeldi şimdi daha da güzel olmuş.
Selçuk bey Golf senelerdir Avrupa'da en çok satan araç,radikal değişikliğe gidilmemesinin en büyük nedeni bu.Niye VW pişmiş aşa su katsın ki?
Özellikle stopları daraltmaları hiçmi hiç iyi olmamış bence
hayatımda wolksvagenım olmadı ama öyle bır giriş yaptınki yazamadan edemedim yeni golften ne gibi değişiklik beklıyordun poloda, jettada,passatta uyguladıkları çizgileri bunada uygulamışlar.Aynısını toyotada yapıcak yakın zamanda auriste. hoş toyota önceden'de yapıyordu benım bundan oncekı aurısı herkez yarıs sanıyordu. Toyota daha iyi bir tasarım yakalamadan vw b.k atıp marka fanatikliği yapma