0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali Bey, nasıl bir değerlendirme yapıyorsunuz acaba?
Aracın içinin sadeliğine ve güzelliğine bakarsanız hiç bir Toyota'nın bu kadar kibar bir dizaynı olmadığını görürsünüz.Tam Avrupa tarzı.Keza yeni Auris i gördük.Bunun yanında maket oyuncak gibi.
Bu işi Sercan iyi yapıyor hakkını vermek lazım. Bende göndermiştim ama sınıfı bende geçemedim:))
Taylan'cım ben aracımı alırken çok düşündüm Golf VII beklesemmi diye..Ama gördümki Golf VI almakla iyi yapmışım diye düşünüyorum.1.Yeni araç olacağından muhtemel sorunlarıda olacaktır ilk zamanlar.2.Araç en iyi durumda yılbaşına doğru bize gelecektir.3.Fiyatı muhtemelen daha pahallı olacaktır.(Ben aracımı epey hesaplı aldım liste fiyatından.Normalde VW hemen hiç indirim yapmıyor)4.Tipinin neye benzeyeceğini tam olarak bilemiyordum.
bu sizin fikriniz aurisin tasarımı bence güzel. yeni corolla çıkıcak onada maket diyeksiniz ancak corolla satış rekorları kıracak vw kendine dünya liderliği için yine hedef koyacak bu kadar basit.
Selçuk bey ben sizin gibi marka fanatikliği yapmam.Hiç biri babamın markası değil 2 ay öncesine kadar Toyota Avensis'im vardı ,keza daha önce Corolla.O yüzden hiç bir markaya ön yargılı bakmam.Dünya lideri olması dünyanın en kusursuz arabası olmasını göstermez..
gene donanım fakiri araç getirirse o zor olur toyota ae101 ın sağladığı sorunsuzluğu ile bu güne kadar geldi hatta bizde ona güvenerek corolla aldık ama piyasa artık çok kızıştı çok çok sağlam rakipleri var toyotanın gene yeni corollada 1.4 90 hp dizel motorla iç kapı kolları plastık ve rakıplerının orta sınıfta sundugu donanımı ust sınıfta sunup 60.000 tl istesınlerde görelim turkıyedekı satış rakamlarını
Bu arada Linea C sınıfına girmiyor ve o listeyi de nerden buldun merak ettim... Bak bakalım en çok hangi araç satılmış.... 4. sırada kim varmış acaba !http://www.sabah.com.tr/fotohaber/otomobil/en-cok-satan-10-otomobil-407972652722?tc=10&albumId=32180&page=1