Gönderen Konu: İşte yeni VW Golf  (Okunma sayısı 16528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: İşte yeni VW Golf
« Yanıtla #100 : Aralık 12, 2012, 00:01:44 »
açıkcası yeni aurisi görmeden golf 7 almam fakat dediğim gibi golfteki donanım listesi gözlerimi kamaştırıyor doğrusu fiyat olarakta evet ingiltere fiyatıyla birebir olmasada şu anda toyota fiyatlarına bakarsakta aurisin full versiyonunun 50den aşağı olmaacağı kesin gibi duruyor o yüzden fiyat olarak çok yakın olacaklar gibi gerisi aurise kalmış artık

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Aralık 12, 2012, 00:01:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Aralık 12, 2012, 00:04:17 »
Şahsi fikrim eğer ekonomik durumunuzda bir sıkıntı yok ise Golf derim ama masrafıda az olsun derseniz Auris derim. Unutmayalım ki 10.000km bakıma Alman araçlar genel olarak 400 500 lira arasında bir bütçe ile çıkar Japon araçları ise 250 300 arası.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Aralık 12, 2012, 00:14:58 »
açıkcası dediğim gibi 2011 corollayı satacağım üzerine yaklaşık 12000 tl kadar kredi kullanmayı planlıyorum buda yaklaşık 51 52 bin tlye tekabül ediyor buda golfü karşılıyor periyodik bakımla ilgili şunu söyleyeyim yılda 7 8bin km anca yapıyorum yani 10000km yaklaşık 1,5 yılda bir geliyor bana o yüzden  1,5 yılda 400 500 tl sorun olmasa gerek onuda yakıt tüketiminden belli bir ölçüde hallederim gibi geliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Aralık 13, 2012, 22:03:47 »
 Gerçekten almanla japon arasında bakım fiyat farkları baya çok. Ben corolla'yı sıfır aldığım da ilk 10.000 bakıma gittiğim de sadece 190 lira para ödemiştim resmen beleş geldi bana. Geçen kendi kendime hava atıp şu passatı bi bakıma götüreyim dedim yetkili servise, girmemle çıkmam bir oldu 160.000 bakımına benden 560 lira fiyat istediler yuhh dedim çıktım özel serviste 200 liraya yaptırdım artı bu 200 liranın içinde bosch marka bujileri de değiştirttim arada büyük fark var...
 Ahh Toyota ahh bide şu rüzgardan etkilenmeyeydin hala kapımın önündeydin...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Aralık 13, 2012, 22:27:05 »
açıkcası dediğim gibi 2011 corollayı satacağım üzerine yaklaşık 12000 tl kadar kredi kullanmayı planlıyorum buda yaklaşık 51 52 bin tlye tekabül ediyor buda golfü karşılıyor periyodik bakımla ilgili şunu söyleyeyim yılda 7 8bin km anca yapıyorum yani 10000km yaklaşık 1,5 yılda bir geliyor bana o yüzden  1,5 yılda 400 500 tl sorun olmasa gerek onuda yakıt tüketiminden belli bir ölçüde hallederim gibi geliyor

raci bey kilometreyi doldurmasanız da her yıl bakıma gitmeniz gerekiyor. en kötü ihtimâlle her yıl motor yağının değişmesi gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Aralık 13, 2012, 22:32:23 »
Gerçekten almanla japon arasında bakım fiyat farkları baya çok. Ben corolla'yı sıfır aldığım da ilk 10.000 bakıma gittiğim de sadece 190 lira para ödemiştim resmen beleş geldi bana. Geçen kendi kendime hava atıp şu passatı bir bakıma götüreyim dedim yetkili servise, girmemle çıkmam bir oldu 160.000 bakımına benden 560 lira fiyat istediler yuhh dedim çıktım özel serviste 200 liraya yaptırdım artı bu 200 liranın içinde bosch marka bujileri de değiştirttim arada büyük fark var...
 Ahh Toyota ahh bide şu rüzgardan etkilenmeyeydin hala kapımın önündeydin...

yılda bir kez bakıma gidenler için bence büyük bir fark yok. şöyle ki, örneğin periyodik bakımlardaki fiyat farkı kaba taslak 300 lira olsun. 5 yılda 1.500 tl eder. toyota avensis'e 60 bin tl verip aldığınızda 2 ay sonra satmaya kalkınca en fazla 55 bin tl verilir. 61 bin tl verip 1.4 tsi comfortline passat aldığınızda aynı zaman dilimi geçtikten sonra 58 belki 59 bin tl civarından alıcı bulursunuz. aradaki 2. el değer farkı perdiyodik bakım maliyetlerini çok rahat çıkartıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Aralık 16, 2012, 00:22:35 »
aman vw uzak olsun  :lol: o değilde bu ara bmw 1.16 lar acayip sevimli gelmeye başladı, kendimden korkuyorum :D
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Re: İşte yeni VW Golf
« Yanıtla #107 : Aralık 16, 2012, 06:16:29 »
Arkadasimda 2011golf higline 1.4tsi 160hp mevcut. Test ettim performansina diyecek yok fakat ben biraz iri oldugum icin koltuk inanilmaz rahatsiz etti. Oyuncaklari guzeldi. Ozellikle cc cok rahat biseymis onu ogrendim. Eger icimdeki korkuyu yenebilirsen 2-3 ay sonra cc taktirabilirim. :-) yakitin fazla olmasi ve koltuk rahatsizligindan dolayi bize yaramaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Aralık 16, 2012, 15:51:36 »
Hayatta çok araç değiştirdim koltuğu en rahat ve en geniş olan aracım efsane kasa corollaydı :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ocak 02, 2013, 16:41:12 »
Hayatta çok araç değiştirdim koltuğu en rahat ve en geniş olan aracım efsane kasa corollaydı :)

kesinlikle katılıyorum benımde öyle  cok araca bındım ama  efsaneye bınınce bir baska hıssedıyor ınsan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Ocak 02, 2013, 22:11:34 »
Geçenlerde arkadaşım almıştı 52.000 liraya bugun teslim almış aracı bir tur atma fırsatım oldu sağ koltukta :P ne yalan söyleyeyim araç sade ve güzel ben beğendim kullanma fırsatım olmadı daha  yeni golf olduğunun bile farkına varmadım eskisiyle çok büyük oranda değişiklik yok...yada ben anlayamadım... eğri oturup doğru konuşmak lazım araba gerçekten kaliteli... iç malzeme kalitesini çok beğendim kaliteli olduğu biner binmez anlaşılıyor.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Ocak 03, 2013, 21:44:14 »
Yazın tüm Toyota modellerini denedim ve sonunda gittim VW aldım. Avensis dahil hiç bir Toyota modelinin içi VW kadar başarılı değil.Gerek dizayn gerekse malzeme kalitesi VW le başa çıkamaz.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Ocak 03, 2013, 22:01:49 »
Arkadasimda 2011golf higline 1.4tsi 160hp mevcut. Test ettim performansina diyecek yok fakat ben biraz iri oldugum icin koltuk inanilmaz rahatsiz etti. Oyuncaklari guzeldi. Ozellikle cc cok rahat biseymis onu ogrendim. Eger icimdeki korkuyu yenebilirsen 2-3 ay sonra cc taktirabilirim. :-) yakitin fazla olmasi ve koltuk rahatsizligindan dolayi bize yaramaz.
tsı motor teknik verilerine göre en düşük yakıt tüketimini sunuyor gözüküyor ama uygulamada öyle değil demek ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Ocak 03, 2013, 22:52:27 »
tsı motor teknik verilerine göre en düşük yakıt tüketimini sunuyor gözüküyor ama uygulamada öyle değil demek ki
1.4 tsi 122bg araçlar ortalama 7 litre civarı yakıyor arkadaşın bahsettiği araç 1.4 160bg olduğu için fazla yakıyor olabilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Ocak 03, 2013, 22:54:52 »
1.4 tsi 122bg araçlar ortalama 7 litre civarı yakıyor arkadaşın bahsettiği araç 1.4 160bg olduğu için fazla yakıyor olabilir diye düşünüyorum
Ben de şimdi sitesinden baktım yeni modellerde bmt var o nedenle düşük galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Ocak 04, 2013, 00:07:48 »
Ben de şimdi sitesinden baktım yeni modellerde bmt var o nedenle düşük galiba.
kesinlikle katılıyorum bmt cidden baya etkiliyor yani ben corollayla 9,5 litre yakıyorum golf ile 7,5 yaksa 100kmde 2 litre yaklaşık 9,5 lire ederki gayet iyi bu rakamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Ocak 04, 2013, 00:14:21 »
kesinlikle katılıyorum bmt cidden baya etkiliyor yani ben corollayla 9,5 litre yakıyorum golf ile 7,5 yaksa 100kmde 2 litre yaklaşık 9,5 lire ederki gayet iyi bu rakamlar
1.4 tsı 122 comfortlıne düşünüyorum ben de

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #117 : Şubat 15, 2013, 02:36:01 »
çok hoşuma gitti özellikle iç tasarımı :alkis: