0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde aklıma son 10 15 gündür bir golf düştüki sormayın corollayı satıp golf alasım var bakıp bakıp duruyorum ilnalara ama anlamadığım arabanın 0 ından pahalı golf ler var sahibinden.comda.... 43.700 baktığım modelin 0 ı 2. elide aradığım km aralığında ona yakın fiyatlarda(hatta daha pahalı 2. eli )azcık borçlanıp 0 ını almakta istemiyorum , borca girmeye gerek yok.40 000 lira civarı 2012 model golf 6 1.4 tsi bulabilirsem alıcam galiba golf.
VW'nin araçlarında 3-5 ay sıra olunca galericilerin de ekmeği yağ sürülüyor. VW nin Türkiyede bu kadar tutulmasının en büyük sebeplerinden biriside budur. Doğuş grubu bunu kasıtlı yapıyor ve insanlarımızda bunu çok güzel yiyor. Avrupa'da VW çok satıyor ama bizim Renaultta ülkemizde çok satıyor. Burada Renaultu alan neden alıyorsa Avrupada da VW onun için bu kadar çok satılıyor. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.
Benimde düşüncem istediğim aracı almaktır varsın 2 ay bekleyim:)bende Golf almadan önce bütün Toyota modellerini test ettim içime sinmedi.Aracıda 1 ay sonra aldım.
bunlar almanya fiyatları mı ?
Yazılanlara bakınca vw si olan bazı arkadaşların vw ile ilgili başlık açılınca yada olumsuz bir yorum yazılınca balıklama atladıklarını gördüm vw varsa burada ne işin var yani sizde vw var diye başımıza gelen olumsuzluklarıda burada dile getirmeyelim mi bu kadar marka fanatikligi yapmanıza gerek varmı biz ne yazarsak yazalım yarın o araçların ne olduğunu kendiniz anlayacaksınız zaten
comfortline benzinli ve dizel arasında 150 euro fark olduğuna göre türkiye değil sanırım.
konu baya gerilerde kalmış ama şöyle bir canlandırayım 2010 trafiğe çıkışlı 2011 corollamı satıp 2013 araç almayı düşünüyorum açıkcası corollamı 39 40a satarım diye düşünüyorum ki yeni kasa çıkmadan elden çıkarmak mantıklı geliyor.gelelim konuya golf 7 1,4 tsi 122 bluemotion highline donanım için liste fiyatı 52900 gözüküyor 51 veya 51,5a inerler diye düşünüyorum daha önceki denizli batı otomotiv görüşmelerime dayanarak.toyotayı aradığımda yeni kasa aurisin ise mart gibi geleceğini söylediler internette biraz araştırma yaptım ingilterede şu anda full 2013 auris için 19200 pound istendiğini öğrendim oda TL olarak 55000 tlye denk geliyor yaklaşık. taş çatlasa lansman indirimi falan 52 53e verirler gibi duruyor.ikisini incelediğimde yılda yaklaşık 7000 8000 km yapan birisi olarak golfun bluemotion ile yaklaşık karışık 5,6 litre yakıt tüketimi ve highline donanımı cezbediyor aurisi görmeden bişey diyemeceğim ama toyotada servis yedek parca ücreti ve sorunsuzluk cezbediyor siz ne dersiniz fikri bilgisi yorumu olan varmıdır?